5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün sebze günündeyim. sabah 1 havuç yedim.öğlen 2 havucu rendeledim kaşıkla yiyeyim dedim. yarısına gelmeden bıraktım çok geldi sabahları işteyken iyi de, eve gidince şekerim düşüyor zaman geçmek bilmiyor

bu arada winstonlight seni yakından takip ediyorum. yazıların çok motive ediyor. kendim diyet yaptığım yetmedi bir de eşimin aklına girdim hadi hayırlısı bakalım

Hoşgelsiniz siz de, size de kolay gelsin.
Şeker ve tuz olayını kınıyoruz ama ilk etapta bir miktardan zarar gelmez herhalde
Gelişmeleri yazarsanız, seviniriz.

Daha çok yeniyim bir miktar izin vereyim dedim kendime.
yarın tuz u en aza indirmeye gayret edeceğim :26::26::26:

36 günde 4 kilo aldım

bu sabah aç karnına 63,90 kilo idim
şu anda tokum yada öyle hissediyorum 63,85
hadi bakalım azimliyim

merhaba bende bu diyete pazar günü başladım bugün 3. günüm ilk gün 800 gram ,2. gün sadece 200 gram gitti tüm gün salata yememe rağmen neden az oldu anlamadım, ben daha öncede 1-2 yıl oldu bu diyeti yapmıştım ilkinde 4,5 ikincisinde 3-4 kilo kadar vermiştim ama bu kez o kadar gitmeyecek gibi

Havuçta var bir keramet daha önce de yazmıştım.Tıkıyor insanı, o yüzden havuç yiye yiye tavşan olacağım bu gidişle Ben de yarını bekliyorum, patatesten fenalık geldi.yarına mor lahana yiyeceğim.Yarısı sabah, yarısı akşam.Resmen aşerdim, yarın olsa da şu patatesten kurtulsam.Eşinin seninle yapması harika bir olay.Keşke benim şişko eşim de bana katılsa ama yok da yok işte.
Akşam için dediklerine katılıyorum.Ben de gece aranıyorum resmen.Saat 7de yemek bitmiş oluyor, biz bir de 1den 2 den önce yatmıyoruz.Onca saat evde terör estiriyorum valla açlıktan, ama azmettim yemiyorum.Yemek yerine acı çekiyorum
Sonunda mutlu ve sağlıklı olacağız inşallah.

Kilonuz az olabilir mi? Kaçamak olabilir mi? Bir de öncesinde başka diyetler yaptıysanız vücut suyu falan o dönem atmıştır, şimdi de asıl yağlara sıra geliğinden belki inat yapıyordur(?).Aklıma öncelikli bunlar geldi, tabii en iyi siz bilirsiniz.

Bugün temizlik günüm.Bir odayı temizliyorum, gelip buraya dinlniyorum, sonra geri gidiyorum.Patates deyip geçmeyin,Sabahki orta boy patates koca evi temizlememe yeten enerji veriyor Ben işlerime bakayım, sizlere kolay gelsin.

ımm olmadım az önce bi dilim ekmek yedim midem bulandı doymuyorum patatesten

kızlar sabah 2 öğle 3 akşam 2 yedım şuana kadar ve arada bır şekersız neskafe içtim saat 8 gıbı ywşil çay içicem bu kıloların gıtmesı lazım eşim kılodan nefret edıyo ( yarınada brokolı aldım haşlayıp yıyeceğim

gerçktn 5 kılo vercekmyz bklım sız n durmdsnz

Bugün 16.günümdü.
Sabah fırınlanmış bir patates ve yeşil çay.
Akşama kadar dip köşe temizlik yaptım, imanım gevredi resmen
Şu an enerjim ve kendim bitik durumdayım.
Birazdan akşam yemeği için aynı şekilde 1 patates yiyeceğim.
Sonrasında şekersiz çay ve erkenden uyku.

Bu arada mekik aletiyle dünkü çektiğim 300 mekiği, 400 olarak arttırarak uygulamayı planlıyorum, umarım halleder öyle günü kapatırım.
Akşam yemeği hazırlığındaki herkese afiyet olsun şimdiden.
Kaçamaksız bir akşamla günü kapatalım ve yarına daha hafif uyanalım.(İnşallah)

evet arkadaslar bugünde bitti meyve günüyle sabah 2 mandalina yarım elma 2 dilim ayva akşamda 2 mandalina yedim. 2 bardak yeşil çay 1.5litrede su. sabah tam 100.3geldim. 2600gram mükemmel. yarın süt günü bakalım neolacak

oomaaşllah kaç kıloyla bşldn cnm ve şuan ne kadar verdın
Kilo çizelgem bu diyeti yansıtıyor tamamiyle.90 kilo ile başladım şimdilerde 82 falanımdır.Regl olduğum için geçmesini bekliyorum.
16 günde aşağı yukarı 8 kilo verdim gibi.

Hezaren, yediklerine bakıyorum da benim gibisin.Çok iradeli gördüm seni.Kaçamaksız, abartmadan ve kuralına uygun çok güzel gidiyorsun.İnşallah istediğin kiloya sağlıkla inersin.2.600 bu arada harika.Tebrikler.

yok hayatım ben 7 ay önce doğum yaptım 99 kiloyu gördüm ve diyete karar verdim 15 ağustostan bu yana 16-17 kilo verdim. herşeyden azar azar yiyerek gitti kilolarım. gezmelerdede az az herşeyden yedim.bunuda yapayım belki tekrar fayda eder dedim ama umduğum gibi gitmedi sanırım dediğin gibi diyetteydim zaten ondan olmadı çok fazla... inşallah gidenler yağ olsunda az gitsin ne yapayım... yarın tekrar tartılacağım bakalım ne olacak :)

siz 16 gündür bu diyeti mi yapıyorsunuz zor olmuyor mu? patates gününden nefret ediyorum herşeyini severimde bu türlüsü ne köt ya
onun yerine başka şey yense olmaz mı acaba?
ben sporda yapmıyorum belkide ondan az gidiyordur.

3 günde mi 2600 gitti yani süper ya maşallah sana... inşallah hep böyle gider.... yarını merak ettim bak şimdiden :)
canım ya zahmet olmazsa hergün ne kadar versin yazar mısın?
yediklerin çok az değil mi ama öğlen hiç yememişsin bu doğru mu sence bayılma sonra allah korusun, yolun uzun eğer sık sık bu diyeti yapmayı düşünüyorsan bu kadar azdan başlamasaydın keşke, zamanla düşersin ama şimdi çok az yiyorsun dikkat et ne olur

tesekkür ederim cnım benim sayende verdiğin azimle. bugüne kadar yedik artık yok. 2ay sık dişini dedim hadi bakalım. yarın yumurta günü. akktivya yogurt yiyebilirmiyimki acaba

sagol canım.annem hep kedi kadar yiyor diyor. evet kedi kadar yiyorum akşama kadar ac gezdiğimi bilirim bi kahve sigara. ama aksam çikolata pasta cips. bir akşam esimde yok reglyim.yaspasta aldım geldimhepsini yedim. üstüne eşim geldi koca doritosu yogurtla yedik. eşim yattı pc yi aldım abartısız li metro vardıünü yedim. tahmin bile edemzsin.oyüzden suan ben iyi bile yiyorum:)tatlı krizleri hariç.

iyi akşamlar bu gün lahana çorbamı yaptım ortaboy beaz lahanın yarısını,dometes,biber,havuç,soğanve sarımsak karıştırıp kaynattım ve blendırdan geçiridim ve yemek öğünlerinde içtim bol nane ile 3 çorba kasesi içtim.Tadı fena değildi güzeldi değişiklik oldu bence yarın3. gün yani et günüm ve tavuk göğsü yerim diye planlıyorum bu gün tartımadım yarın sabah tartılcam

Wistonligt sen haftalıkmı tartılıyorsun yoksa gün gün mü merak ettim :44:haftalık tartılıyım diyorum ama dayanamıyorum yarın sabah tartılıyım bari iki günde bir olsun demi

inanmıyorum sen dünyaları yiyormuşsun ya o nasıl bir mideydi öyle hiç mi ekşimedi ,ağrımadı sinyal vermedi? tatlı üstüne tuzlu onun üstüne ekşi ne bileyim ne varsa götürmüşsün ... peki o kadar yerken şimdi bu sana yetiyor mu herhangi bir rahatsızlık olmadı değil mi allah korusun..... yaşpastanın hepsi hala gözümün önünde :)))) sen devam et canım inşallah vereceğiz hepimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…