- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.161
Profilimin yanında kontrol paneli var onu tıklayınca sol aşağılarda profili düzenle var, onu seçin, aşağılarda ticket kısmı var, oraya yapıştırılacak, benim de canım çıkmıştı bulana edene kadar
hezaren82 iyi yapmışsın, öyle acık şeylerden bir şey olmaz.Ele güne karşı "diyetteyim" demek olmaz, yiyor gibi gözükeceğiz, çaktırmayacağız sonra "cee-eee" diye karşılarına sürpriz yapıp çıkacağız.
Bu arada 150 mekik çektim.150 daha çekip günü 300 ile kapatmaya niyetliyim.Göbeğim pamuk gibi oldu, içi boşaltılmış meme gibi adeta, elime bıçağı alıp kesemeyeceğime göre, mecbur mekikle sıkılaştırıp incelteceğim
Yerken ne güzeldi değil mi winstonlight? Öyle boğazını tutamazsan işte şimdi gecenin 11inde mekik şampiyonu olursun
bnde yapmak ıcın uğrasıyorum ama ticket kısmını yapıstırıyorum hata verıyor yanlışmı yapıyorum acaba...?
Bu çabalarımın sebebi hem şu fazlalıkları üzerimden atmak hem de 2. bebeğe daha zayıf hamile kalabilmek . Bu aralar eşim
2.bebeğimiz de olsun diyip duruyor,ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar iyi benim için.
bugun ıtıbarıyle bende baslamıs bulunuyorum kızlar bu kez ıradelıyım ınsallah devam ettırebılırım 10 kılo verene kadar devam etmek ıstıyorum sekerler.168 boyum kılomsa 66 idi en son(kaçamaksız yaparsam kac kılo verırım acaba ya ben dıse dokunur netıce gormeyınce hemen bırakıyorum cunku
sağol tatlım cok haklısın sabretmeden verılmıyor.acaba patates dıyetı var onumu yapsam ne dersın soyle bısey odaKilo yani yağ ve hatta su/ödem vücutta ne kadar çoksa verme miktarı da ona göre değişiyor, fazlalaşıyor.Misal benim 20 kilo fazlalığım vardı, kaçamaksız ve çok sert bir biçimde yaptım, ilk hafta 4.800 verdim.Kilo fazlalığı 3-5 olanlar 1 kilo, 5-10 olanlar 1-3arası veriyor genelde.Tabii vücut yapısına falan da bağlı.Ama en kötü ekmek yok, şeker yok, tuz yok, yağ yok, tatlı yok, kaçamak yok,kola yok; bu sebeple bile insan 5 gün böyle yese bence illaki değişim olur.Bir de çok klasik ama kilo verme sabır işidir; bekleyip, azimle devam edip, sonucu almak gerekir.Bu diyetin en güzel özelliği her gün tartıda ama 100 gram ama 500 gram azalma görmek ve günlük motivasyonu sağlamasıdır.Kolay gelsin.
sağol tatlım cok haklısın sabretmeden verılmıyor.acaba patates dıyetı var onumu yapsam ne dersın soyle bısey oda
Günlük kalori: 610 Kcal,Virüs
1. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 3 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
3. GüN : Sabah : 1 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 2 but tavuk haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 2 mandalina, Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 1 portakal, Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağAkşam : 3 yumurta haşlanmış, yeşil salata
Umarım istediğiniz hedefe ulaşır, 2. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ara ara gelişmeleri yazarsanız, bizler için de motive edici olur.
şükürler olsun diyete başladım şimdilik iyi gidiyor bakalım akşama doğru napcam ...
İlk etapta sudur tabii ki ama vücudun tuttuğu ödem bile gitmiş olsa , fena mı?merhaba canlar nassınız diyet nası gidiyo winstonlight canım patatesi dediğin gibi yaptım fırına attım bir güzel kızardılar 1 de sarımsaklı yoğurt yaptım yanına cips gibi bandım bandım yedim mütişti en azından haşlamadan güzel oldu ama mide boş olduğu için yoğurt biraz rahatsız etti ama mutluyum hiç sorun yok bu arada ben 76.0 ile başladım şu anki kilommmm 74.6 tartıda görünce şaşırdım verdiğimin yağ olmadığını biliyorum ama diyet işe yarıyor demektir
Nasılsa sınırsız, baktınız ektra acıktınız, gene yersiniz. İrade olduktan sonra, insan kendini epey disiplin altına alıyor, sonra da alışıyor zaten, kolay gelsin.şükürler olsun diyete başladım şimdilik iyi gidiyor bakalım akşama doğru napcam ...
bende bugun başladım kızlar
sabah 9 da bir bardak çay bir orta boy patates biraz tuz yetti
öğleye doğru 11 gibi bir bardak tek şekerli çay
öğlen 13 gibi iki adet orta boy patates
saat 14 gibi nane limon çayı içeceğim
kızlar çalışanlar nasıl hergün patates yiyecek?
nasıl yapabilirim? :2:
Teşekkür ederim canım,ben de haftasonları kilo bildirimi yapacağım ama eğer motive olmak istiyorsan diyet başarı öykülerinde sevginin hikayesini oku ,o bu diyetle çok fazla kilo vermiş fotoları da var çok motive edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?