- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.281
Ben de doguma 98 le gittim diyete 92 ile basladim..
Hamile kaldigimda 71 dim
Bi an once en az 65 olmak istiyorum fenalik geldi dobik hallerimden
Gobegi takma benim karnim bildigin sonmus balon gibiydi
25 yasindayim ve Dizimle kasigimin tam ortasina kadar sarkmisti gobegim ben de ab delta ile 300 mekik cekerek toparladim.
Degil mi ki o toplandi hersey olur..
6 aysir tikiniip yatiyorum ne spor ne bisey
Yarin basliyorum ben de duzene sokmaya. Topikten ayrilmaz destek olursak pit diye 2 bilemedin 3 ayda hayatimiz farklilasir
Haklısın, o yüzden de burada bekçi gibiyim sürekli.
Her gün "selam kızlar ben de başlıyorum" cümlesini fix okuyoruz.
2 gün sonra ses çıkmıyor.
Tabii zor ve sağlıksız burası kesin ama ben gibileri de ayda sağlıkla 3 kilo vereyim, 8 senenin sonunda ideal kiloma yaklaşayım yavaşlığına gelemeyen, hemen sonuç görmek ve bu işi 2-3 ayda maksimum kapatmak isteyenler için ideal bir yer burası.
Ben gittiği yere kadar devam edeceğim.
Bu işi kısa sürede halledip, sonra dikkatli bir biçimde beslenip, bir daha buralara uğramamayı düşünüyorum.
Umarım herkes ideal kilosuna sağlıkla ulaşır ve başka topiklerde görüşürüz.
AGKi kilonu göremiyorum, çizelgen yok.Ne desem boş. Bir de burda ben zayıflamaya çalışan, pis boğaz bir şişkoyum, koçluk benim ne haddimeZaten şuursuz değil bilinçli bir insan olsam 90 kiloya çıkmazdım.Yani kelin ilacı olsa, kafasına sürermiş misali.
Benim tek başarım irade gücüm oldu.Bir de listeye birebir uydum.Hiç mızmızlanmadım çünkü böyle bir lüksüm yoktu.Tadları berbattı yedim.Sabah et yiyemezdim, yedim.Falan filan.Yani birebir uyarsan sen de güzel sonuçlar alırsın.Öyle atla deve değil, inan.
Tamamdır ama en azından gaz verelim birbirimize bari
merhaba arkadaslar pc bozuldu anca annemlere geldimde girdim bu sabah sebze doyurmadı beni ya. şimdi yinesalata yaptım yiyecem. ve sabahki kilom eskisi gibi 800gitmiyor. 98.800geldim. 1.5 yıl sonra ilk defa 98i gördüm :) mutluyum ama.102.9la baslamıstım ve 6 günde 4.100benim için mükemmel. winstoncugum sagolsun. durmak yok yola devam. bugünde bitsin yarın et günü ıykkkkk
Selam bayanlar,ben bugün 2.haftamı tamamladım yarın kilomu yazarım. Bu hafta tavukla birlikte yoğurt yedim tek kaçamağım o oldu.Geçen hafta 3.300 gitmişti bakalım bu hafta kaç gitmiş. Pazartesi 59.2 ile başlamıştım,yarın yazarım ben de merak ediyorum ama tahminim en fazla 2 kilo. Çünkü benim doğumdan sonra 2 yıldır kilom 57-58 arasıydı bundan sonrası yavaş gidecek gibi geliyor. Gitsin de yavaş gitsin...
Günaydın arkadaşlar,evet bu sabah itibariyle kilom 57.2 evet tam da tahmin ettiğim gibi 2 kilo vermişim. Toplamda başladığımdan beri 61.5-57.2 4.300 gitmiş. Yani 2 haftada yaklaşık 4,5kilo vermişim. Evet pazartesiden itibaren yola devam ediyorum,bakalım bu hafta kaç kilo gidecek.Tabi geçen hafta arada 1 kilo almıştım bu haftasonu almasam bari.
Ben de bugun basladim Allah yardimcimiz olsyn...
Bisey sorcam siz ara vermeden tekrar mi basliyosunuz?
Firina yagsi tuzsuz ama baharatli patates atim gelip gecip yiyorum.
:/
Haslamadan iidir :/
Amin canım, zorluyor yüksek irade istediği için ama sonuçları için değer.Fırın patatesi ben 2. haftamda keşfettim, haşlamaya göre leziz ötesi tabii ki.Güzel seçim yapmışsın.
Ben ara vermeden devam ediyorum.Ara verenler genelde 1 kilo falan alıyorlarmış.Bir de pazar günü eşim evde, o kahvaltıdan tut gece yarısına kadar yer de yer ve leziz şeyler (zararlı şeyler) yaptırır ve yer, o yüzden ben hafta sonu ona uyarım, motivasyonum bozulur diye ara vermemeyi seçtim.Aslında ara verecekler o iki günde gene hiç yağ, tuz, şeker, tatlı kullanmadan hatta ekmek dahil karbonhidrat almadan geçirirlerse bence kilo da alınmamış olur.Misal sabah yoğurt yer, öğlen patatesi fırına atıp akşam da meyve ile gün geçirilebilir.Ha böyle dikkat etmişim, ha çileme geri dönmüşüm ara vermemişim diyerek ben ara vermemeyi seçtim.
Ben de 6. Gun meyva yemeyi dusunuyorum. 7. Gun de tabuk suyuna corba yapip az az ozlediklerimden atistirmayi dusunuyorum.
Yarin sebe gunu
Eceden patates haslicam sabah da rendeleyip tavada soganla dondurucem yanina da bol havuc rendeli evde ne varsa salata yapicam koca gun takilicam artik
Hersey yagsiz tuzsuz tabi :/
Güzel karar, sadece yarın sebzeye karbonhidrat karıştırmasan (patates) iyi olur bence.Sebze çorbası fikri veren arkadaş da vardı, o da güzel fikir.Ya da salatalar, sebze haşlamaları da makul olur.Havuç da epey tok tutuyor.Hızlı kilo verimine sebep tek tip beslenme burada, bu yüzden iki cihan bir araya gelse iki tipi karıştırmamayı dene bence.(Küçük bir tavsiye).Sen bilirsin tabii ki.Şimdiden afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?