- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.321
Haklisin canim. Su an sadece karabiber doktugum haslanmis patateslerimi yiyorummidem fena oldu ama katlanicam bu kiloyu alarak bunu hakettim ne de olsa
ceylan benimde boum 1.68 falan ama ben 50 kilo olsam hayalet gibi olurum herhaldebenim hedefim 57-58 olsam süper 60 kiloyu sınır yapıp 60 kilo olunca yine bu diyeti yapmak ama daha yolum uzun.........
Bugün başladım haşlanmış patates yemek iğrenç işteyim haşladım evden getirdim akşama fırında yapıcam sanırım ve akşama akdarda hiç birşey yemiyicem çunku dayanılmıyo Allahım miğdem :2:
Sonuç güzel olacak inşallah, bence de güzel karar.İlk bir hafta en azından dah çok kilo verildiğinden onun da hakkını versek, fena olmaz.
Güzel sonuçları duyarız en kısa sürede inşallah.
sabah sabah güldüm, çok yaşayın Aynen öyle.Patates çorbası hakkında yorum bile yapmıyorum.
Çorbaya kekik koyulur mu? Ben kekik bile koydum, ötesini varmı siz düşünün.Bir sonraki patates gününü hayal bile etmek istemiyorum.
Ama kafamda da şu var; patatesleri rendelesek çiğken, öyle baharatlayıp, fırına versek, böyle daha çıtır çıtır farklı bir şey olabilir diye düşünüyorum. Patates sen insana, yaratıcılık bile katıyorsun yeminle
İşte benim mantığım da tam bu.Kilolular diyet yaparken bile lezzet arıyorlar, yok öyle tatsız olur, yok tuz koymazsam berbat olur.İyi de arkadaş sen belli bir süre demek ki lezzetli şeyler yedin, tuz da yedin, tatlı da.Sonra da böyle ben gibi dombili oldun.Ne olur yani 1 ay yemesen de zayıf olsan, sağlıklı olsan? Ben de böyle düşünüyorum.Hakettim ben bu çileyi diyorum, sonuçta benim hatalarım yüzünden bu hale geldim, şimdi de lezzet değil, sağlıklı şeyler bulmalıyım diyorum. Gazamız mübarek ola ne diyeyim, yola devam.
Hahaaayt cok komiksiniz :))
canım o mesajı kendim icin yazmadım arkadas icindi benim sorunum yok cok sukur bu biiir ben dalga gecmek icin hahayyt demedim yanlıs anladın bu ikiii....Hemen anlamadan yazmıssın..
Ay öğle arası gecmek bilmiyor. Arkadaslarım diyet yaptıgımı bilmiyor. Bugün iznim bitti. Gören sen diyetmi yapıuyorsun zayıflamışsın diyorlar. Bende sırfbeceremem lafımı yemeyim diye evet diyemedim. Yok canım kız yordu griptim falan diyorum.öğle arası lahana sarması börek aşure getirmişler. Ay öldüm. Lahanayı etli mişdemi bulandırıyor diye yemedim. Aşureyide sigaradan sonra tatlı midemi bulandırıyor diye yemedim. Ypgurt ve ayran içtim. Akşam olup eve bi gideydim. Su atak dönemi için bi fikir verin dedim aaaaaa kimseden ses seda yok. Winstoncugum sen akıl ver bari. Bu arada şükür yürüyüşede basladım. Evle işyeri 25 dakka. Bide kaşam 25dakka. öğlen arasıda 3 kat merdiveniş 10 kere indim çıktım. 1litrede su içtim. Ama yeşil çayımı unutmuşum. Artık akşam lahanayla beraber içerim.bu arada lahanayı 2 günlük haslayapı ca şişeye koyuyorum. Yeşil çay sanki pek biişe yaramıyor. Niyemi diyeceksiniz. Hani diyorlar ya. Idrarın rengi açılır diye. Bende hiç olmuyor.3litreye yakjın sıvı alıyorum
Selamlar,
*Regl dönemine ışık tutsun diye şunu yazacağım.
İlk 5 gün--4.800 verdim.
2. 5 gün--2.400 verdim.
3. 5 gün--1.000 aldım (REGL DÖNEMİ)
4.5.gün--1.000verdim.
Bugün 22.günümdeyim ve 90 kilo ile başlamıştım.Şu an tam 82 kiloyum.Ben aralıksız yapmama, gün içinde yiyecekler sınırsız olmasına rağmen en minimumumda yememe, eşime yemek yaparken dahi diğer yiyeceklerin tadına bakmamama rağmen regl gününde 1 kilo aldım ve ancak 1 hafta sonra verebildim.Regl döneminde tartılmayın ve bittikten bir hafta sonra tüm ödem gidince tartılın ve regl öncesi kilonuzu görürseniz de motivasyonunuzu bozmayın lütfen.Tam bir ay bittiğinde tam sonuçla burada olacağım.Tahmini kalan 8-9 günde 2 kilo veririm.Bu da eder ayda 10 kilo ki bu azımsanmayacak bir rakam olacaktır.Herkese istediği miktarda ve sağlıkla kilo vermeler dilerim şimdiden.
*Atak dönemi adına şunu söyleyebilirim; bu kilo verme elbet yukarıda da görüldüğü gibi aynı hızla gitmiyor; ilk ay 10 kilo verdiysem , 2. ay 5-6 anca veririm diyorum.Atak kısmı özellikle de Dukan benim de aklımda ama en zor zamanımda kullanmayı düşünüyorum.3-5 kilo şimdilerde gidecektir zaten, ama vücut kendini kitlemeye başlayınca (ideal kiloya yakınlaşmışken) o devrede şaşırtma amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
*Yeşil çay için de şunu düşüyorum; halis mulis Çin'den getirtilen, kokusu yedi cihanı bayıltan, içmek için yürek isteyen orjinal yeşil çayı tavsiye ederim, illa yeşil çay isteyenlere.Ama ben malesef sabahları bir kupa bildiğimiz marketlerde satılan çakma poşet yeşil çay içiyorum.Bağırsak düzenim yerinde (hoş zaten ne yiyoruz ki ne atalım dışarı-düzenim iyi derken 2 günde ya da 3 günde bir tuvalete çıkıyorum ama dediğim gibi ben 2 minik patatesle gün geçiriyorum, her gün zaten gidemem bu mantıkta). Yeşil çayı da tek başıma koca demlik siyah çay yapmaya üşendiğimden içiyorum, yoksa bir kerametine inandığımdan değil.
Herkese kolay gelsin, kilolarımız sağlıkla gitsin ve bir daha hamilelik hariç geri gelmesin inşallah.
Ay amin ya..
Ben de korkuyorum tartilmaya
Bi de asure ayindayiz malum cumartesi gunu bi kase yemeyi dusunuyorum baska da kacamak yapmamayi planliyorum ama lafama koydum nasipse verene kadar pesini birakmcm diyet isinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?