5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar dün giremedim.nasılsınız bugün 10.gün. sabah 98 geldim. 9 günde 4900oldu. bakalım yarın kaç cıkacagım. lahana suyuna basladım.yarın dukanın atak devresini yapsam diyorum.5gün. sonra yine bu diyete devam edip 10gün yasma diyorum cep siz ne önerirsiniz. kilo vermem azaldı çünkü. belki vücudum sasırıp hızlanır

Bugün başladım haşlanmış patates yemek iğrenç işteyim haşladım evden getirdim akşama fırında yapıcam sanırım ve akşama akdarda hiç birşey yemiyicem çunku dayanılmıyo Allahım miğdem :2:

ceylan benimde boum 1.68 falan ama ben 50 kilo olsam hayalet gibi olurum herhalde benim hedefim 57-58 olsam süper 60 kiloyu sınır yapıp 60 kilo olunca yine bu diyeti yapmak ama daha yolum uzun.........

Benim de boyum 174
60 koydum hedefi ama kimseye soyleme 65 e raziyim

Baska turlu olacak gibi degil ne yapalim..
Dun bu kase salata yaptim havuc rendeledim roka maydanoz taze sogan
Geldim gectim bunu yedim
Bugun meyve gunum ohhhhh ya
Yarin da tavuk budu aldim derisini soydurdum firina tuzsuz yagsiz baharatla posete koyup aticam gelip gecip bunu yiem yarin da..

Ben de ozel gunlerdeyim tarilmiyorum bile hic cuma tartilicam. Cumartesi basladim zaten..

Hahaaayt cok komiksiniz :))

Kasindan gozkapagina kadar yeniden yaptirmayi dusunecek kadar kendinden rahatsiz olan bir ogretmen hanimken kilolarindan rahatsiz olan insanlarin paylasim platformunda hahalayacak kadar sig bi espiri anlayisiniz varmis.
Ilginc insanlar var dunyada ya :/

canım o mesajı kendim icin yazmadım arkadas icindi benim sorunum yok cok sukur bu biiir ben dalga gecmek icin hahayyt demedim yanlıs anladın bu ikiii....Hemen anlamadan yazmıssın..

canım o mesajı kendim icin yazmadım arkadas icindi benim sorunum yok cok sukur bu biiir ben dalga gecmek icin hahayyt demedim yanlıs anladın bu ikiii....Hemen anlamadan yazmıssın..

Allah kimseye sorun vermez insallah..
Zekama dolayisiyla anlayisima cok guvenirim. Yanlis anlasilmaya sebebiyet verecek sekilde konusmazsaniz kimse sizi yanlis anlamayacaktir kanimca. Sonucta taninan bi user degilsiniz ki lafiniz kendiliginden yolunu bulsun..
Bi ogretmenin boyle bi tavir icinde bulunmadigina sevindim. Iyi gunler.

Sen de kusura bakma biraz alıngansın sanırım..Ayrıca bilgilere de cok guvenme öğretmen de değilim arada cok sorulan konular olunca arastırma yapmak icin giriyoruz ortak arkadaslarla...İyi günler..

Ay öğle arası gecmek bilmiyor. Arkadaslarım diyet yaptıgımı bilmiyor. Bugün iznim bitti. Gören sen diyetmi yapıuyorsun zayıflamışsın diyorlar. Bende sırfbeceremem lafımı yemeyim diye evet diyemedim. Yok canım kız yordu griptim falan diyorum.öğle arası lahana sarması börek aşure getirmişler. Ay öldüm. Lahanayı etli mişdemi bulandırıyor diye yemedim. Aşureyide sigaradan sonra tatlı midemi bulandırıyor diye yemedim. Ypgurt ve ayran içtim. Akşam olup eve bi gideydim. Su atak dönemi için bi fikir verin dedim aaaaaa kimseden ses seda yok. Winstoncugum sen akıl ver bari. Bu arada şükür yürüyüşede basladım. Evle işyeri 25 dakka. Bide kaşam 25dakka. öğlen arasıda 3 kat merdiveniş 10 kere indim çıktım. 1litrede su içtim. Ama yeşil çayımı unutmuşum. Artık akşam lahanayla beraber içerim.bu arada lahanayı 2 günlük haslayapı ca şişeye koyuyorum. Yeşil çay sanki pek biişe yaramıyor. Niyemi diyeceksiniz. Hani diyorlar ya. Idrarın rengi açılır diye. Bende hiç olmuyor.3litreye yakjın sıvı alıyorum

Doğum kilolarından bu diyetle kurtuldum..Geçtiğimiz ilkbaharda da diyete başlarken bel basen kilo ölçüsü almış kaydetmişim..E unutmuştum da elime geçti..10 cm bel ölçüsünden gitmiş gerisini düşünün yaniii.Spor yapmaya pek vaktim olmuyor bir de yapabilsem demekki çok fit bir görünüm kazanırım.1 ay kadar yaptım diyeti ve bıraktım.. Şimdi tekrar 1-2 hafta yapayım diyorum..Ben bu diyetin bünyeyi birden sarstığını heyyy kendine gel dediğini düşünüyorum Bugün patates günü.

Dukan diyeti protein agirlikli beslenerek yapilandi degil mi ?
O diyetse lahana diyetini bozmasin :/

Selamlar,

*Regl dönemine ışık tutsun diye şunu yazacağım.
İlk 5 gün--4.800 verdim.
2. 5 gün--2.400 verdim.
3. 5 gün--1.000 aldım (REGL DÖNEMİ)
4.5.gün--1.000verdim.

Bugün 22.günümdeyim ve 90 kilo ile başlamıştım.Şu an tam 82 kiloyum.Ben aralıksız yapmama, gün içinde yiyecekler sınırsız olmasına rağmen en minimumumda yememe, eşime yemek yaparken dahi diğer yiyeceklerin tadına bakmamama rağmen regl gününde 1 kilo aldım ve ancak 1 hafta sonra verebildim.Regl döneminde tartılmayın ve bittikten bir hafta sonra tüm ödem gidince tartılın ve regl öncesi kilonuzu görürseniz de motivasyonunuzu bozmayın lütfen.Tam bir ay bittiğinde tam sonuçla burada olacağım.Tahmini kalan 8-9 günde 2 kilo veririm.Bu da eder ayda 10 kilo ki bu azımsanmayacak bir rakam olacaktır.Herkese istediği miktarda ve sağlıkla kilo vermeler dilerim şimdiden.

*Atak dönemi adına şunu söyleyebilirim; bu kilo verme elbet yukarıda da görüldüğü gibi aynı hızla gitmiyor; ilk ay 10 kilo verdiysem , 2. ay 5-6 anca veririm diyorum.Atak kısmı özellikle de Dukan benim de aklımda ama en zor zamanımda kullanmayı düşünüyorum.3-5 kilo şimdilerde gidecektir zaten, ama vücut kendini kitlemeye başlayınca (ideal kiloya yakınlaşmışken) o devrede şaşırtma amaçlı kullanmayı düşünüyorum.

*Yeşil çay için de şunu düşüyorum; halis mulis Çin'den getirtilen, kokusu yedi cihanı bayıltan, içmek için yürek isteyen orjinal yeşil çayı tavsiye ederim, illa yeşil çay isteyenlere.Ama ben malesef sabahları bir kupa bildiğimiz marketlerde satılan çakma poşet yeşil çay içiyorum.Bağırsak düzenim yerinde (hoş zaten ne yiyoruz ki ne atalım dışarı-düzenim iyi derken 2 günde ya da 3 günde bir tuvalete çıkıyorum ama dediğim gibi ben 2 minik patatesle gün geçiriyorum, her gün zaten gidemem bu mantıkta). Yeşil çayı da tek başıma koca demlik siyah çay yapmaya üşendiğimden içiyorum, yoksa bir kerametine inandığımdan değil.

Herkese kolay gelsin, kilolarımız sağlıkla gitsin ve bir daha hamilelik hariç geri gelmesin inşallah.

bugün bende başladım bu diyete
boyum 1.66 kilom 55-56

sabahtan bir haşlanmış küçük boy patates yedim
az öncede orta boy haslanmış patates yedim tıkandım, midemin şişliğini hissediyorum
sabahtan beride herhalde 5-6 büyük bardak su içtim, durmadan wc ye gidiyorum, fazla içtim galiba

Ay amin ya..
Ben de korkuyorum tartilmaya
Bi de asure ayindayiz malum cumartesi gunu bi kase yemeyi dusunuyorum baska da kacamak yapmamayi planliyorum ama lafama koydum nasipse verene kadar pesini birakmcm diyet isinin

Ay amin ya..
Ben de korkuyorum tartilmaya
Bi de asure ayindayiz malum cumartesi gunu bi kase yemeyi dusunuyorum baska da kacamak yapmamayi planliyorum ama lafama koydum nasipse verene kadar pesini birakmcm diyet isinin

Pardon muharrem ayindayiz bugun asura gunu :)

merhaba kengo wistonlight hazaren ve diğer diet yapan arkadaşlarım nassınız bakim bildiğiniz üzere ben 76 ile başladım bu diete ama bol kaçamaklı olmasına rağmen şu anda 73.800 ile kapattım haftayoı annemlere gittik eşimle ablalarımla yemek börek derken iyice ipin ucunu kaçırdım ama bu sabah tartıldım hala 73.900 çıktım yani çok uymamama rağmen 2 kilo gitti (sporsuz kaçamaklı)ama bu hafta tekrar başladım kaçamaksız spor yapmayıda düşünüyorum harfiyen uyarsam iyi bi şekilde kilo verceme inanıyorum tam 1 ay sert bişekilde yaparsam bana yter diye düşünüyorum saat 11 de uyandım hala daha bişey yemedim bari kalkayımda kendime bişeyler hazırlayayım hepinizi öptüm

merhaba kızlar bende bu dıyetı uygulamak ıstıyorum ama sıralama onemlı mı bırde ben et yemıcem onun yerıne ne eklıyebılırım yesıl mercımek olabılır mı bu arada 112 kılodan 103 kıloya dustum ve daha da vermek ıstıyorum hedefım suan da doksan kısa surede zayıflayabılır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…