5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya canım sıkılıyo 74 te takılı kaldım bu gün meyve günüm acaba işe yaramıyomu :26:

benimde dün meyve günümdü ve 700 gram gitti canım sen fazla yemiş olabilir misin? yediğin şeker sonuçta ondan olabilir diye düşünüyorum ya da regl gününe mi yakınsın:26:

selam winstonligt,günlerin yerlerini değiştirebiliyormuyuz acaba?
seni çok azimli gördüm,başarılar cnm diyetinde...ne kadar zamandır yapıyorsun ve ne kadar verdin bu dietle?

Selam,
Ben birebir uydum, hiç değişim yapmadım.Aslında yer değişimi yapılabilir, yani çarşamba et, perşembe yoğurt günü olur, maksat vücudun ihtiyacı olan alınsın.Ama ben bu beş günde meyve yemeyeceğim 2 gün et yapacağım derseniz, vitamin eksikliği oluır.Özetle; değiştirme tamam, iptal hayır.

Ben 90 kilo ile başladım şimdilerde 82 civarındayım.Aşağı yukarı 8 kilo verdim ve incelme, süzülme de oldu.Bugün18.günüm. 18 günde 8 kilo özetle.Ama geçen hafta full regl dönemindeydim, büyük olasılıkla su tuttu vücut, yani ileriki günlerde o sular da atıldığında, eskisi gibi günde 300 gr, 500 gr'lık eksilere düşmeye başlayacağım.Ben hedefime ulaşana kadar devam edeceğim.Boyum 1.80 civarında.68 olsam bana yeter.1-2 ay daha yapsam, hedefime ulaşırım diye düşünüyorum, bir de alıştım artık, eskisi gibi acı çekmiyorum. 18 gündür tuz, yağ, şeker, ekmek, çukulata, kaçamak yok.Demek ki böyle de yaşanabiliyormuş İradem tam gaz devam ettiği sürece, yapılmayacak bir şey değil sonuçta. Hepimize kolay gelsin.

tşk ederim cnm..emek verip uzun uzun yazmışsın..bebeğim bir kaç ay daha büyüsün ben de aranıza katılıcam inşaallah...

7günaydın arkadaslar. evet ilk 5 gün bitti. dünkü cicibebenin yüünden -400olarak toplamda 3700verdim. şimdi patateslerim haslanıyor. sabah 2 bardak 700cc yeşil çay içtim. patatesleri haslayıp teflonda ecik soğanla kavurup yiyecem. limon suyuda dökecem ecik. birde bugün lahana alıp haslayıp suyunu iç.ecem hergün.bakalım. 80leri görmek istiyorum.suan 99.200um

Selamlar,
Bugün 18.gün, et günü.
Sabah beş tane nuggets ve yeşil çay ile güne başladım.
Akşamda paketin içindeki diğer 5 nuggets ile günü kapatacağım.
2 litre kadar su içmiş olurum, bugün 600 mekik ile de günü taçlandıracağım (alet ile)
Yarın itibari ile kilo verme tam gaz devam edecektir diye düşünüyorum, çünkü sonunda regl şişkinliğinden kurtuldum.
Bugün de doymadım, çok şükür
Herkese kolay gelsin, afiyet olsun, kaçamaksız bir gün olsun inşallah.

600mekikmi abowww töbe yapamam. ne aleti kullanıyorsun sigaracgım:) bende stepper alayım diyorum. hiçbişeyim yok çünkü.mekik bu sezeryanlı göbek için gerekli aslında .patatesi yedim .bugün sadece bi öğün yaptım. birde 13.takıma üye oldum. lahana suyunu söylediler onuda içtim.2bardakta yeşil çay.2liteede su. tabi yemeye gerk kalmadı. al işte ben bi wcyi gene ziyaret edeyim .sondaylamı gezem ne :)

Crunch aleti almıştım yazın 50 lira mı neydi, ben ona, o bana bakar dururduk platonik aşıklar gibi.Ben de 3 gün önce 300 mekikle başladım, ertesi gün 400, sonra 500 derken, bu akşam 600 ile günü kapatacağım.Yarım saatte bitiyor valla, özellikle de göbek çalıştırıyor.Benim göbeğin içinde sanki taş vardı eskiden, şimdi yemeyerek o taşı parçaladım, yumuşacık ve pörsük oldu.Tamam bu diyetle yağdan kurtuluyoruz ama bu sefer de sarkmalar, boş et parçaları kalmasın hesabı panikle mekiğe saldırdım.Yani ya olacak, ya olacak.Yaptım, olacak Ali Ağaoğlu hesabı ben de yapacağım, olacak

Yarışma takımları iyi olmuş.Ben de 3. takımdayım.İnsan motive oluyor, daha da hırslanıyor.
Cumadan cumaya yarışma sonuçlarında birbirimizi takip ederiz, kıyasıya orada da yarışırız
Kolay gelsin.

selam kizlar..
bizim 90+ topiginde bircok kisi bu diyetle guzel sonuc aldigi icin ben de dayanamadim geldim. haftasonu veya pazartesi gunu baslamayi dusunuyorum yalniz bir sorun var. ben vejeteryan oldugum icin et gunu yapamayacagim. bu et gununde sizce peynir ve yogurt mu tuketeyim yoksa soya eti mi alayim eve bol bol. gerci evde soya kiymam var ama gun boyu onu yiyemem. yani et yerine normalde yemeklere koydugum tofu tarzi seyler mi alayim (ama bunlar tamamen bitkisel oluyor o yuzden dusundum olur mu acaba yoksa olmaz mi diye emin olamadim) yoksa peynir yogurt iyi mi. veya baska fikri olan varsa lutfen soylesin

Selam,
Et gününde amaç protein almak.İçinde proteini yüksek olan yiyebildiğiniz şeyleri seçebilirsiniz.(Bu açıdan bilgili değilim, öneri de bulunamıyorum).5 günün ikisinde de süt ve ürünleri grubunu yaparsanız hem sıkılmış olursunuz, hem de kalsiyum açısından yükleme yapmış, proteini eksik bırakmış olursunuz.Baklagillerden falan proteini yüksek olanlar vardır, en kötü ordan kendinize özel bir gün yaparsınız, tabii ki tek tip olması ve yağsız, tuzsuz olması şartıyla.Bu arada peynir yok bu diyette.Süt ürünleri gününde ya sadece yoğurt ya da süt&yumurta yiyoruz.
Kolay gelsin şimdiden.

tamamdir canim aklimda buluncak. peyniri cikariyorum o zaman. et gununde soya eti yerim biraz da baklagil belki. umarim verebilirim. 80leri bi ucundan gorsem gaza gelip devam edicem de su an motivasyon yerlerde

canım başlangıç ve şimdiki kılonun fotonu koyarmsn senı çok merak edyrum.benım 4 gunum ısrarlıyım dıyette.3 aylık bebeğim var ve spor yapmıyorum maesfff

günaydın herkese
bu gün sabah tartıldım 66.1 geldim ve tabiki mutluyum bu gün yumurta,süt ve yağurt günüm ya yağsız olması gerkiyor diye biliyorum sütün ve yoğurdun evde ligtolanı yok :26:markete gitmeye üşeniyorum normal süt içsem olurmu acaba daha içmedim kararsızım

Bu diyete bugün bende başlamak istiyordum ama yine başaramadım
İlk gün meyva günü yapıcaktım kendime sözde.
Yine diyetteyim ama ben bu diyetle biraz daha bu süreci hızlandırmak istiyordum.
Nebilim sabah salata yemek yada et,tavuk vs yiyeceğimi düşünmek miğdemi bulandırıyor.
Çokta üzgünüm aslında dün eşimle resim çekiliyoruz kocaman bir suratım ve bedenim olduğunu görmek beni çok çok daha üzüyor.
Ne yapıcam ben böyle bilmiyorum

Merhaba kizlar ben de basliyorum yarin!!
Dogumda aldigim kilolari hala varemedim...
1.5 yil oldu! Sporla cok topladim vucudu ama 6 aydir hicbise yapmiyorum. Yarin sporla beraber basliyorum ben de!
Benimki de motive olayim diye 65 ol nal kadar tektas alicam dedi :)
Ay vermem lazim artik yani pis bogazimi tutmaliyim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…