5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım başlangıç ve şimdiki kılonun fotonu koyarmsn senı çok merak edyrum.benım 4 gunum ısrarlıyım dıyette.3 aylık bebeğim var ve spor yapmıyorum maesfff

Canım 90 ile başladım şimdi 82 kiloyum.Yani tabii ki incelme falan oldu ama 82 kilo bir insan ne kadar fit görünür o ayrı Aslında 90 kilolu hallerim yaza denk gelmişti, fotolarım var.Yazlık kıyafetlerimi baza altından çıkarırsam üstüme aynı kıyafeti giyip deneyebilirim foto işini.Bir 70lere düşsem düşünüyorum dfoto işini, şimdi erken gibi geliyor.Ben gene de bir bakayım.

İlk sayfaya bakacaktım, bak gene unuttum.Ya sadece yoğurt ya da süt-yumurta bir arada diye hatırlıyorum.Çok tüketmeyeceksen bence light might diye kasmana gerek yok.Ben sadece yoğurt kullanıyorum, o da light değil.Sonuçta zaten 2 ya da 3 minik kase yiyorum alınan kalori 300-400 arası gün toplamında.Light kullanıp onu 200 yapsak ölürüz diyorum Ama oturup ben bir kova yoğurt yerim diyenler, tabii ki light seçsinler.Bu arada kilo verimi konusunda maşallah

Canım, daha beterini söyleyeyim.Et yerken sabah yanında yeşil çay içiyorum.Diğer günler de böyle.Yani et ile çayı yan yana düşünebilir misin? Ne kadar iğrenç geliyor kulağa değil mi? Ya şuna ne dersin? 15 günde 8 kilo verdim.Bu da süper gelmiyor mu kulağa? Yani keşke çok şahane şeyler yiyip aynı anda da şahane fazla kiloları bir anda versek.Ama malesef yok öyle bir mucizevi çözüm.Derdimiz ne ona karar verelim.Biz çok lezzetli şeyler yiyip, hala şişko mu kalmak istiyoruz? Yoksa 2-3 ay boğazımızı tutup 5-10 yaş daha küçük görünmek, eşlrimizin yanında annesi gibi değil de eşi gibi mi hatta kardeşi gibi mi görünmek istiyoruz?Ne kadar daha siyahlara mahkum olacağız, oramızı buramızı hep saklayacak şeyler giyeceğiz? İncecik hatunları görünce kendimizi berbat hissedeceğiz? Bunları düşün ve "yeter" de.

Vayy tek taş Güzel motivasyon. Ne güzel, eşiniz de yardımcı olmak istiyormuş, bence bu fırsatı iyi değerlendirin.
Şimdiden kolay gelsin.

harikasın winston insanı nasıl da gaza getiriyorsun süpersin önümüzdeki hafta tekrar başlıyorum bu diyete.
öncelikle çelik gibi iradene, kendine olan hakimiyetine, kendinle yarışır haline hayranım bunu dile getireyim. resim konusunda arkadaşları destekliyorum. motivasyon açısından güzel olur. 600 mekik i peşpeşe mi çekiyorsun yoksa gün içinde parça parça mı? baklavalar çıkmaya başlamıştır göbişte

teşekkürler wistonligt dedğin gibi yapıyım, süt içiyim 3 bardak yeter bu gün, tarçında eklerim olamzsa
buarada iradeni ve seni tebrik ediyorum ben hafta sonu normal yiyip pazartesi tekrar başlıcam

Selam kizlar, bende zayiflamak istiyorum dogum sonrasi 6 kilo fazlam kaldi bu diyette hosuma gitti hem ac durmuyosun hemde 5 gunde 5 kilo

KEske et olmasaydi, :26:

Bugun cok az biseyler atistirdim keske once gorseydim diyeti hemen bugun baslardim

NEyse pazartesi baslarim artik

Baslayipta 2-3 hafta devam eden varmi ? nasil gidiyo iyi sonuc alabildiniz mi ?

kızlar size karşı sorumluluğumu yerine getireyim dedim ve kilomu biledirmek istiyorum 3600 gitti 5 günde ,benimle aynı anda yapan arkadaş ise 4400 vermiş bilginize :)

kızlar size karşı sorumluluğumu yerine getireyim dedim ve kilomu biledirmek istiyorum 3600 gitti 5 günde ,benimle aynı anda yapan arkadaş ise 4400 vermiş bilginize :)

Sagol tatlim cevap yazdigin icin, sevdim bu diyeti 2 hafta yapsam yetecek bana demekki Ayy heyecanlandim

pazartesi olsada baslasam biran once

Canlarım foto olayına katılıyorum ama ben 90dan 82 oldum yani bu filin biraz az ot yemesi ve accuk süzülmesi gibi bir şey.Koyarım koymasına da pek bir şey değişmiş olmaz.Bir 10 kilo daha falan vermeliyim ki insana benzeyeyim. Ama sizi mi kıracağım, deneyeyim bakalım. Mekik aletiyle çekiyorum canım.Valla ayrı ayrı çekmiyorum.Spordan nefret ediyorum, bir seferde hepsini çekiyorum.Nasılsa işkence bana, bari parça parça yapmayayım , bir seferde bitsin diyorum Baklava kısmına gelirsek, önce eski zamanlarda yediğim baklavaları bir yakayım, sonra kas baklavası olur inşallah

teşekkürler wistonligt dedğin gibi yapıyım, süt içiyim 3 bardak yeter bu gün, tarçında eklerim olamzsa
buarada iradeni ve seni tebrik ediyorum ben hafta sonu normal yiyip pazartesi tekrar başlıcam
Ben de seni tebrik ederim canım, yavaş yavaş am güzel bir irade ile ilerliyorsun.Hoş, senin kilon fazla değil.O yüzden daha yavaş ama daha emin adımlarla gidiyorsun.

Eğer 6 kilonuz varsa bence daha sağlıklı bir diyet araştırabilirsiniz.Misal benim 20 kilo fazlam var, ilk hafta 5 kiloya yakın verdim.Ama 3-5 kilo fazlası olanlar -Tabii ki benim fikrim- bu diyette boşuna aç kalmış olur ve de daha az verirler.Seçim size ait tabii.Şimdiden kolay gelsin.
Bu arada bugün benim 19. günüm, 8 kilo verdim.Aralıksız yapıyorum.

Vayy, süper bir haber daha.Maşallah.O arkadaş daha şişkodur belki Devam mı ? Tamam mı bu arada?

Vayy tek taş Güzel motivasyon. Ne güzel, eşiniz de yardımcı olmak istiyormuş, bence bu fırsatı iyi değerlendirin.
Şimdiden kolay gelsin.

Genelde sozune sadiktir umarim bu ara gazi olarak kalmaz :)
Zayiflasam bi 65 olsam hatim indircem o derece taktim kafama ya
Hersey motivasyon iradede bitiyo iste :/
Ay bi de ne kadar surede zayifladiniz 8 kg

Genelde sozune sadiktir umarim bu ara gazi olarak kalmaz :)
Zayiflasam bi 65 olsam hatim indircem o derece taktim kafama ya
Hersey motivasyon iradede bitiyo iste :/
Ay bi de ne kadar surede zayifladiniz 8 kg

Bugün 19. gündeyim.Yaklaşık 15 günde diyelim.Sonrası araya regl şişkinliği ve ödem atma çabalarıyla geçti.

Kızlar sabah sabah evde doğalgaz yanıyor, ayıcıklı pijamalarımla keyif çatarken, aklıma foto olayını soktunuz, alemsiniz.
Yazlıkları döktüm ortaya.Malesef 90 kilodayken giydiğim yazlıklarımı beni şişman gösteriyor diye (Yoksa ben 90 kiloda bile inceciktim, hepsi kıyafetlerin suçu )fırlatıp atmışım.
Üstüme yazın bana olmayan bir eteği sokuşturdum, kendi başıma evde yazlıklarla poz verdim.
Ay ben zayıfladıkça beynim de eriyor kesin, kış gününde yazlıklar
Hamakta kilolarıyla şuursuzca mutlu mesut poz verdiğim halim 90, etekle poz verdiğim halim 82 ve bugünün pozu.
Dediğim gibi 8 kilo pek oynatmamış beni ama biraz kalçalar, biraz göbek, biraz basen altı erimiş gibime geldi.
Bir 20 kilo versem insana benzeyeceğim ama buna da şükür.
Arka plandaki dağınıklık ve ev halim için kusura bakmayın.

vayyyyyyyyyyyyy ne kadar farketmiş 8 kilo
zayıflık çok yakışmış canım. ha gayret az kaldı bu yüklerden kurtulmaya

neden kuzum başla sende?

Nasıl yapıcam bilmiyorum,
Sabah et yiyememki ben
Ben neden iradesizim ama zayıflayan arkadaşımızında dediği doğru bunu yapmazdam hep tombik olarak hep üzgün olarak kalıcam.
Çok üzülüyorum çok yemek yiyen biri olmadığım halde , oturarak çalıştığım için hareketsizlikten kilo almaktan bıktım.
Bünye meselesi sanırım birazda benimle aynı çalışan iş arkadaşlarım var mesela dal gibiler
Kendime küsümm zayıflayana kadarda barışmicam kendimlee

vayyyyyyyyyyyyy ne kadar farketmiş 8 kilo
zayıflık çok yakışmış canım. ha gayret az kaldı bu yüklerden kurtulmaya

Gazı aldım, devam Şaka bir yana uzun yolum var, gittiği yere kadar gidecek inşallah.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.

Seni tebrik ederim yaa ne güzel maşallah iradene

Canım, sıkıntı stres yapma.Ben eskiden sabah yarım ekmek yiyen, yağa bala bayılan, yarım kalıp peynire yok demeyen, öğlen ekmekle ne varsa yiyen, akşam 3 çeşitten aşağı (ve tabii ki kızartmalı falan) sofra kurmayan , üstüne de internetten profiterol siparişi veren, özellikle pazarları börek, poğaça, bi koca tava menemen, omlet, sucuklu yumurta ve tabii yanında yarım ekmek ve günde ortalama 1-2 litre kola, şekerli içecekler yiyen-içen birisiydim.İradesiz, yemek için dünyaları veren, iştahlı ve yemek yemekten zevk akan biriydim.
Şimdi günde 3 minik kase yoğurtla günü kapatıyorum.Yani demem o ki, oluyor ve ölmüyorum.Neden sen de yapamayasın? Bu diyet olmaz da başka diyet olur.Önemli olan "yeter artık" demek.Ekmek yemeden insan ölmüyormuş, 19 gündür ağzıma sürmedim, şeker, tuz, yağ kullanmadım, tatlı yemedim.Ben de özel güçleri olan uçabilen biri değilim. Benim gibi şişko, boğazını tutamayan ve yemek için her şeyini feda edebilecek birisi bunu yapıyorsa, sen neden yapamayasın? Neden istediğin kıyafetlere giremeyesin? Neden eşinin dostunun yanında teyze gibi görünesin? Neden sağlık problemleri yaşayasın? Bizim neyimiz eksik manken gibi dolananlardan? Biz de Nişantaşı çocuğuyuz, biz de üniversite mezunuyuz, biz de bir Burhan Altıntop'uz. Önce "iste", sonra gözünü karart ve kendin için bir şeyler yap.Söylemesi kolay deme, ben de bu yola yeni girdim, açım, elim ayağım titriyor, eşime yemek yapmak kabus oldu, mutsuzum, pişmanım (ayı gibi bu hale geldim diye) ama günden güne bu yüklerden kurtuldukça daha da gaza geliyorum.Neden yapamayayım ki diyorum.Bu kadar mı iradesiz, bu kadar mı yemek için dünyasını veren, bu kadar mı çaresizim diye kendime soruyorum."Hayır" diyorum, "ben de yapabilirim" diyorum ve yola devam ediyorum.

Bacaklariniz ve ustunuz guzel.. Dogum kilosu mu ?
Gobek basen gitmis bndan sonrasi daha belirgin olur tahminen

Bacaklariniz ve ustunuz guzel.. Dogum kilosu mu ?
Gobek basen gitmis bndan sonrasi daha belirgin olur tahminen

Yok tamamen obezlikten
İşin en kötü tarafı da o ya, daha doğurmadım, dokumadım, ortada doğuma girecek hatun misali tencere kadar göbek
Günde 600 mekik deyince kimileri şok oluyor ama benim için mekikten başka çare yok.
Kollarım aman aman kalın değil, bacaklarım da incedir.
Koca bir göbeğim, kalın bir belim ve kalın basenlerim şekil a 'da gözüküyor
İnşallah gidecekler, sabırla bekliyorum.

Ben de doguma 98 le gittim diyete 92 ile basladim..
Hamile kaldigimda 71 dim
Bi an once en az 65 olmak istiyorum fenalik geldi dobik hallerimden

Gobegi takma benim karnim bildigin sonmus balon gibiydi
25 yasindayim ve Dizimle kasigimin tam ortasina kadar sarkmisti gobegim ben de ab delta ile 300 mekik cekerek toparladim.
Degil mi ki o toplandi hersey olur..
6 aysir tikiniip yatiyorum ne spor ne bisey
Yarin basliyorum ben de duzene sokmaya. Topikten ayrilmaz destek olursak pit diye 2 bilemedin 3 ayda hayatimiz farklilasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…