- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.261
canım başlangıç ve şimdiki kılonun fotonu koyarmsn senı çok merak edyrum.benım 4 gunum ısrarlıyım dıyette.3 aylık bebeğim var ve spor yapmıyorum maesfff
günaydın herkese
bu gün sabah tartıldım 66.1 geldim ve tabiki mutluyumbu gün yumurta,süt ve yağurt günüm ya yağsız olması gerkiyor diye biliyorum sütün ve yoğurdun evde ligtolanı yok :26:markete gitmeye üşeniyorum normal süt içsem olurmu acaba daha içmedim kararsızım
Bu diyete bugün bende başlamak istiyordum ama yine başaramadım
İlk gün meyva günü yapıcaktım kendime sözde.
Yine diyetteyim ama ben bu diyetle biraz daha bu süreci hızlandırmak istiyordum.
Nebilim sabah salata yemek yada et,tavuk vs yiyeceğimi düşünmek miğdemi bulandırıyor.
Çokta üzgünüm aslında dün eşimle resim çekiliyoruz kocaman bir suratım ve bedenim olduğunu görmek beni çok çok daha üzüyor.
Ne yapıcam ben böyle bilmiyorum
Merhaba kizlar ben de basliyorum yarin!!
Dogumda aldigim kilolari hala varemedim...
1.5 yil oldu! Sporla cok topladim vucudu ama 6 aydir hicbise yapmiyorum. Yarin sporla beraber basliyorum ben de!
Benimki de motive olayim diye 65 ol nal kadar tektas alicam dedi :)
Ay vermem lazim artik yani pis bogazimi tutmaliyim :/
Canım, daha beterini söyleyeyim.Et yerken sabah yanında yeşil çay içiyorum.Diğer günler de böyle.Yani et ile çayı yan yana düşünebilir misin? Ne kadar iğrenç geliyor kulağa değil mi? Ya şuna ne dersin? 15 günde 8 kilo verdim.Bu da süper gelmiyor mu kulağa? Yani keşke çok şahane şeyler yiyip aynı anda da şahane fazla kiloları bir anda versek.Ama malesef yok öyle bir mucizevi çözüm.Derdimiz ne ona karar verelim.Biz çok lezzetli şeyler yiyip, hala şişko mu kalmak istiyoruz? Yoksa 2-3 ay boğazımızı tutup 5-10 yaş daha küçük görünmek, eşlrimizin yanında annesi gibi değil de eşi gibi mi hatta kardeşi gibi mi görünmek istiyoruz?Ne kadar daha siyahlara mahkum olacağız, oramızı buramızı hep saklayacak şeyler giyeceğiz? İncecik hatunları görünce kendimizi berbat hissedeceğiz? Bunları düşün ve "yeter" de.
.
kızlar size karşı sorumluluğumu yerine getireyim dedimve kilomu biledirmek istiyorum 3600 gitti 5 günde ,benimle aynı anda yapan arkadaş ise 4400 vermiş bilginize :)
harikasın winstoninsanı nasıl da gaza getiriyorsun süpersin önümüzdeki hafta tekrar başlıyorum bu diyete.
öncelikle çelik gibi iradene, kendine olan hakimiyetine, kendinle yarışır haline hayranım bunu dile getireyim.resim konusunda arkadaşları destekliyorum. motivasyon açısından güzel olur. 600 mekik i peşpeşe mi çekiyorsun yoksa gün içinde parça parça mı? baklavalar çıkmaya başlamıştır göbişte
Ben de seni tebrik ederim canım, yavaş yavaş am güzel bir irade ile ilerliyorsun.Hoş, senin kilon fazla değil.O yüzden daha yavaş ama daha emin adımlarla gidiyorsun.teşekkürler wistonligt dedğin gibi yapıyım, süt içiyim 3 bardak yeter bu gün, tarçında eklerim olamzsa
buarada iradeni ve seni tebrik ediyorumben hafta sonu normal yiyip pazartesi tekrar başlıcam
Selam kizlar, bende zayiflamak istiyorum dogum sonrasi 6 kilo fazlam kaldi bu diyette hosuma gitti hem ac durmuyosun hemde 5 gunde 5 kilo
KEske et olmasaydi, :26:
Bugun cok az biseyler atistirdim keske once gorseydim diyeti hemen bugun baslardim
NEyse pazartesi baslarim artik
Baslayipta 2-3 hafta devam eden varmi ? nasil gidiyo iyi sonuc alabildiniz mi ?
kızlar size karşı sorumluluğumu yerine getireyim dedimve kilomu biledirmek istiyorum 3600 gitti 5 günde ,benimle aynı anda yapan arkadaş ise 4400 vermiş bilginize :)
Vayy tek taşGüzel motivasyon. Ne güzel, eşiniz de yardımcı olmak istiyormuş, bence bu fırsatı iyi değerlendirin.
Şimdiden kolay gelsin.
Genelde sozune sadiktir umarim bu ara gazi olarak kalmaz :)
Zayiflasam bi 65 olsam hatim indircem o derece taktim kafama ya
Hersey motivasyon iradede bitiyo iste :/
Ay bi de ne kadar surede zayifladiniz 8 kg
Kızlar sabah sabah evde doğalgaz yanıyor, ayıcıklı pijamalarımla keyif çatarken, aklıma foto olayını soktunuz, alemsiniz.
Yazlıkları döktüm ortaya.Malesef 90 kilodayken giydiğim yazlıklarımı beni şişman gösteriyor diye (Yoksa ben 90 kiloda bile inceciktim, hepsi kıyafetlerin suçu)fırlatıp atmışım.
Üstüme yazın bana olmayan bir eteği sokuşturdum, kendi başıma evde yazlıklarla poz verdim.
Ay ben zayıfladıkça beynim de eriyor kesin, kış gününde yazlıklar
Hamakta kilolarıyla şuursuzca mutlu mesut poz verdiğim halim 90, etekle poz verdiğim halim 82 ve bugünün pozu.
Dediğim gibi 8 kilo pek oynatmamış beni ama biraz kalçalar, biraz göbek, biraz basen altı erimiş gibime geldi.
Bir 20 kilo versem insana benzeyeceğim ama buna da şükür.
Arka plandaki dağınıklık ve ev halim için kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 300136
Eki Görüntüle 300137
neden kuzum başla sende?
Bugün 19. gündeyim.Yaklaşık 15 günde diyelim.Sonrası araya regl şişkinliği ve ödem atma çabalarıyla geçti.
vayyyyyyyyyyyyy ne kadar farketmiş 8 kilo
zayıflık çok yakışmış canım. ha gayret az kaldı bu yüklerden kurtulmaya
Seni tebrik ederim yaa ne güzel maşallah iradene
Kızlar sabah sabah evde doğalgaz yanıyor, ayıcıklı pijamalarımla keyif çatarken, aklıma foto olayını soktunuz, alemsiniz.
Yazlıkları döktüm ortaya.Malesef 90 kilodayken giydiğim yazlıklarımı beni şişman gösteriyor diye (Yoksa ben 90 kiloda bile inceciktim, hepsi kıyafetlerin suçu)fırlatıp atmışım.
Üstüme yazın bana olmayan bir eteği sokuşturdum, kendi başıma evde yazlıklarla poz verdim.
Ay ben zayıfladıkça beynim de eriyor kesin, kış gününde yazlıklar
Hamakta kilolarıyla şuursuzca mutlu mesut poz verdiğim halim 90, etekle poz verdiğim halim 82 ve bugünün pozu.
Dediğim gibi 8 kilo pek oynatmamış beni ama biraz kalçalar, biraz göbek, biraz basen altı erimiş gibime geldi.
Bir 20 kilo versem insana benzeyeceğim ama buna da şükür.
Arka plandaki dağınıklık ve ev halim için kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 300136
Eki Görüntüle 300137
Bugün 19. gündeyim.Yaklaşık 15 günde diyelim.Sonrası araya regl şişkinliği ve ödem atma çabalarıyla geçti.
Bacaklariniz ve ustunuz guzel.. Dogum kilosu mu ?
Gobek basen gitmis bndan sonrasi daha belirgin olur tahminen
Ben de doguma 98 le gittim diyete 92 ile basladim..Yok tamamen obezlikten
İşin en kötü tarafı da o ya, daha doğurmadım, dokumadım, ortada doğuma girecek hatun misali tencere kadar göbek
Günde 600 mekik deyince kimileri şok oluyor ama benim için mekikten başka çare yok.
Kollarım aman aman kalın değil, bacaklarım da incedir.
Koca bir göbeğim, kalın bir belim ve kalın basenlerim şekil a 'da gözüküyor
İnşallah gidecekler, sabırla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?