5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

76 kiloyum .bugün bu diyete başladım.aslında herkes pazartesi başlamış ama ben pazartesiyi bekleyemedim. dün gece eve gidince bir tencere patetes kaynattım.bu sabah sadece bi tane patetes yiyebildim kekik ektim üstüne tuzsuz bir şekilde yedim. ben çok tuzlu yiyen bir insanım. umarım bu diyet benim tuza olan alışkanlığımıda azaltır.bakalım 5 gün sonunda ne kadar kilo vericem . yine yazarım kızlar....

günaydın arkadaslar. winstoncugum aynen bende sen gibiyim. 5kg da takılı kaldım.10günde mükemmel ama. artık 100gram bile oynamıyor. isveci ben yapamamıştım becerebilirmiyimki acep. bi arastırayım ben de sıkıldım tarrı +-400oynyaıp duruyor.yemedğim halde gitmiyor. bide yürüyüş yapıyorum genede tık yok. bende arastırıp yeni bidiyete baslamak istiyorum

Kafamı karıştıran en önemli nokta buydu zaten,cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bu diyeti bırakmaya karar veriyormuşsunuz,açıkçası ben sizin azminizden gaz alarak başladık diyete diyebilirim :) Bunun için size teşekkür ediyorum.. Umarım istediğiniz kiloya kısa zaman da ulaşırsınız :)

Bu arada arkadaşlar,ben bugün patatesle diyete başladım ama aksi gibi regl oldum,acaba şimdi diyeti bıraksam regl dönemim bitince mi başlasam? Kilo veremeyeceğim büyük ihtimlle bu dönemde şişkinlik olacak,bittikten sonra daha hızlı veririm gibi geliyor? Sizce ne yapmalıyım..

Kafamı karıştıran en önemli nokta buydu zaten,cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Bu diyeti bırakmaya karar veriyormuşsunuz,açıkçası ben sizin azminizden gaz alarak başladık diyete diyebilirim :) Bunun için size teşekkür ediyorum.. Umarım istediğiniz kiloya kısa zaman da ulaşırsınız :)

Bu arada arkadaşlar,ben bugün patatesle diyete başladım ama aksi gibi regl oldum,acaba şimdi diyeti bıraksam regl dönemim bitince mi başlasam? Kilo veremeyeceğim büyük ihtimlle bu dönemde şişkinlik olacak,bittikten sonra daha hızlı veririm gibi geliyor? Sizce ne yapmalıyım..

sakın b ırakma bende ilk günü baslamıştım ve 3,600gram vermiştim ilk 5 günde.

Burayı terkedip etmeyecegime sen degil ben karar veririm....Ona güldüm buna güldüm en cokta senin yazdıklarına güldüm var mı??Bu ne şiddet onuda anlamadım..Biraz rahatla cok kavgacı gordum seni...Saglıgın elden gider bak:)

selam kizlar, ben de gecen hafta ilk kez denedim. birazcik kacamak oldu malesef cunku inanilmaz aciktim basim donuyordu artik ofiste bayilacak gibi oldum, o yuzden bire bir uydum diyemem. ama cok da abartmadim acikcasi, yogurt falan ekledim yani o kadar.
ustelik ben 2 aydir diyetteyim yani diyete yeni baslayacak olan arkadaslar ilk hafta bu diyeti denerlerse inanilmaz kilo verirler o kesin.
ben 93 kiloydum su an 90.2'yim yani 2.8 kg gitmis. 80leri gorur muyum ucundan diyordum ama olmadi :)) neyse sag saglim atlattim, acikcasi bir daha yapar miyim bilmiyorum ben cok zorlandim cunku. yine de ise yariyor bunu gormus oldum ^^

kızlar yaa bnde basladım ama ılk gun patates kabız yaptı bıraktım sızlerde oldumu kabızlık sorunu yasadınızmı..?

1 gun tuvalete gidemedin diye neden biraktin ki canim.. ben dogam geregi 3 gun falan gitmeyebildigim icin diyeti yaparken bir fark hissetmedim :) sebze gununde bol bol giderdin iste tuvalete. neyse gecmis olsun artik

bir süredir forumu takip ediyorum. ben de yarın başlayacağım inşallah. şuan da 62 kiloyum cumartesi günü sonucu yazarım. Regl döneminde bu diyeti yapmanın bi zararı olur mu acaba??

slm bayanlar, ben de geçen hafta başlamıştım ama pek yapamadım. Bu hafta kaçamaksız yapmayı düşünüyorum 58 ile başlıyorum cumartesi yazarım kaç verdiğimi. herkese başarılı diyetler.

kızlar patates günüyle başladım bugün...8 tane küçük patates yedim 2 bardak bitki çayı, 1.5 lt su, 1 saat spor yaptım. biraz halsizlik oldu tabi inşallah 5 gün dayanabilirim.

merhaba arkadaşkar dün epeyce okudum burdaki yorumları ve kilo verenler olmuş.bende sabah kalkdığımda karar verdim hemen mutfağa gittim ve tavada patatesi ince dilimledim ve suda haşladım hemen.üstüme pul biber ve kekik dökdüm yedim2 küçük patates.ama biraz zor yedim.öğlende yine patatesi elme dilimi olarak ince doğradım pul biber kekik ve 1 çay kaşığı z.yağ koydum 4 patatese (tabiki bizimkilerde yiceği için :))gerçekden tavsiye ederim bu şekil tapın yağlı kağıt ser tepsiye fırına ver 15 dk da hazır enfesssssssssssssss.akşamda yedim toplam 6-7 patates yedim.kilomda 83 boyumda 1,64 bakalım nolcak inş vericez kızlar

selam ben yapmak istyorum bu diyeti
ama tuzsuz olması endişenlendiriyor beni devam edebilirmiyimdiye
tuz koysak en azından çok fark edermi kilo vermede yada koyan varmı

ben yapmak istiyorum fakat ben sadece 5 gün yapıcam sonrasında normal diyetime devam edicem
geri alırmıyım acaba verdiğim kiloyu alıcaksam hiç başlamamak daha iyi

ay kimse yok bu topikte
sorularım var başladım diyete ama verdikten sonra tekrar sağlıklı beslenmeye dönünce ne kadar kilo geri geliyor
ve şu son gün yumurta süt yoğurt hepsimi yenicek yoksa sadece yumurta veya süt veya yoğurtmu :44:

bayıldım sizeeeeeeeeee takipçinizim

Hoşgeldin canım,ben de dün başladım diyete tuz az miktarda kullanabiliyorsun. Son gün ya yoğurt süt ya da sadece yumurta yiyorsun. Diyeti bırakınca çok yersen kilo alıyorsun ama yine az ve dengeli yersen kilo almazsın ,belki 1 kilo değişebilir. sen kaç kilosun? ben 58 ile başladım bakalım kaç gidecek.

ay canım çok sağol ben 70 kiloyla başladım bugün
sadece 5 gün yapıcam bakalım inşallah amacımıza ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…