5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar bu diyet işe yarıyor. ama dikkat edilip 2
3 litere su içilirse.sadece regl döneminde duruyorki ben regl döneminde 3 kg verdim. bayagı ödemliymişim. el birliğiyle vereceğiz. vermem gerekiyor yok. dukanı ben şimdi yapayımki kilo verimim hızlansın diye. su 90ı bi görseydin zaten devamı gelecek. yılmak yok yola devam

Ay amin ya..
Ben de korkuyorum tartilmaya
Bi de asure ayindayiz malum cumartesi gunu bi kase yemeyi dusunuyorum baska da kacamak yapmamayi planliyorum ama lafama koydum nasipse verene kadar pesini birakmcm diyet isinin
Regl düzeninde bence sabırlı olup bekleyip tartılmak gerekir, en azından ben dersimi aldım, regl bittikten bir hafta geçmeden tartılmak yok. (Hoş, çatlarım ben 10 gün beklemeye ya bakalım)
Aşure için afiyet olsun şimdiden, sabah bir programda aşure iyidir, candır, diyette bile yenebilir diyorlardı, ben de canım çekti diye dinlemeden kapadım televizyonu Arada kaçamaklar olsun canım, haftada bir gün bir tas aşure kime kilo alrırır ki? Afiyet olsun şimdiden.

Valla işin süper tarafı da bu ya, ben de taş çatlasın 1 haftadır spor- o da mekik- yapıyorum.O da sırf sarkma olmasın diye.Sporsuz bu kadar kilo vermek şahane bir şey.Maşallah size de, istikrarlı bir biçimde devam ediyormuşsunuz.
Umarım en kısa sürede istediğiniz kiloya inersiniz.Ha gayret, az kaldı hepimize

Benim anladığım kadarıyla patatesle başlamak lazım, çünkü hem mide küçülüyor, patates tokluk veriyor ve tek tip besin günlerinde en çok doygunluk veren de patates oluyor.Sonrasını değiştirebilirsiniz, bence çok mühim değil.Yeşil mercimek protein açısından yüksekmiş, bir yerde okumuştum.Et yiyemiyorsanız, yerine alternatif olabilir. Yalnız onu da soğansız, yağsız, tuzsuz ve ek başka bir şey yemeden tüketmeniz lazım, bir de boş midede gaz yapma ve sizi rahatsız etme imkanı da olabilir. Bilemedim şimdi.En iyisini siz bilirsiniz tabii.Bence bir hafta en azından deneyin, kaçamaksız, neredeyse birebir listeye uyun, her şekilde kilo kaybedersiniz.Baktınız miktar az geldi, ya da sizi bu diyet zorladı, başka diyetleri araştırırsınız.

Degil mi ama ya :)
Bakalim yilmadan devam edicem..

Hahaaayt cok komiksiniz :))

Arkadaşlar bu bayanın derdi benimle siz alınmayın,kendisi öğretmen müsveddesi . Burcu o......su beni takip etmeyi bırak artık kendine yuvasını bozacak yeni kurbanlar ara ya da düşük göz kapaklarınla ve ince dudaklarınla uğraş. İnsan müsveddesi defol artık,düş yakamızdan düş!

Gerizekalı bilmeden etmeden ne yorum yapiyorsun??Kimle derdin varsa onunla uğraş..Yanlış kişiye atmışsın mesaj..

Kendini çok güzel tanıtmışsın,senin seviyene düşmeyeceğim seninle de uğraşmayacağım,sen olduğunu bal gibi biliyorum. Adanalı, göz kapakları düşük, dudakları ince ,şişko ama zayıflayamayan arkadaşları olan kişilik, sen elde edemediklerin için kudurmaya devam et. Ayrıca burdaki insanlara gülerek dalga geçmeye hakkın yok sen yarın bir doğur da görelim seni kaç kilo oluyorsun. Gerçi nerde senle evlenecek erkek... Neyse belki dudaklarını kalınlaştırırsan bulursun bir enayi. Hadi kendi forumuna kışkış...Hahaha

Kimsin necisin bilemiyorum ama sitede herhangi bir “user” adına bakarak derdin oldugu kisi oldugumu saniyorsan cidden hastasın demektir..Bu kişi sende ne derin izler bırakmıs ki ne dedigini bilmeden sacma sapan konusarak rezil etmissin kendini.Çok şükür dudak, kaş kusurlarım yok arkadaslarla beraber en cok konusulan konular hakkında bilgi almak icin yazılmıs konulardı onlar herneyse öylede olsa hepsine care var da şişko(61 kg missin) ve bodur olmaya pek care yok:)))Üzgünüm ama hırsını yanlıs kisiden aliyorsun....

günaydın arkadaslar.bugün itibariyle dukana basladım. kilo ermem durdu çünkü. tartı 98de takılı kaldı inmiyo çıkmıyor. sinirlerim bozuldu. ama yılmak yok duraklama dönemine girdim sanırım. oyüzden dukanla devam edip hiç değilse 97leri görmek istiyorum.bol şans. sabah 350cc light süt içtim birde şekersiz nescafe. bakalım öğlen yumurta yemeyi düşünüyorum.

Kızım inkar etsen de sen olduğunu çok iyi biliyorum,neyse hasta olan sensin ki hala beni takiptesin. Umrumda bile değilsin,rezil olan belli. Kusurların olmadığı için mi adanada estetisyen arayıp duruyorsun hahaha. Şuan 56 kilo ve 167 boyundayım demekki çare varmış. yeter artık burda da buldun beni pisliklerini sıçratıp durma da çık şu forumdan kışkış... Daha yazdıklarınada cevap vermeyeceğim ne yazarsan yaz.

Evet arkadaşlar ,bu burcu adlı kullanıcı resmen bizimle dalga geçmek için girmiş buraya bir de öğtetmen olacak! Böyle insanları kınayalım Allah çocuklarımızı böylelerinden korusun,yarın onlarla nasıl dalga geçerler Allah bilir.Hem gülmüş bize hem de ben arkadaş adına güldüm demiş.İnşallah 100 kilo olursun da burdakileri anlarsın terbiyesiz.

Allahim ya alsin biri sunu basimdan musallat oldu hasta :)bu kadar seviyesiz mahalle kadini gibi kisilikte olan insanlarin olacagini bilsem yazmazdim hala o sun diyor bana bu arada kit beyin anlamiyor ortak kullaniyorum ben burayi arkadaslarda soruyor beraber danisiyoruz neyse yinede bodur tavuk olmaktan iyidir :)seviyesiz birak bana yazmayida asil kisiyi bul cevap vermem bile hata aslinda yanlis kisiyim ama iste sonucta hakaret ettin bilmeden terbiyesiz seviyesiz

Madem çok seviyeliydin(!) de kilo vermeye çalışan insanlara neden güldün ? Her şeyi geç tamam benim dediğim kişi değilsen buna cevap ver ve burayı terket!

yok canım ya o benden zayıftı 75 küsürdü şimdi 72küsür oldu işte, bende verdiğim 1 kiloyu aldım regl dönemi yakın ondan sanırım ama moralim çok bozuldu (((
sanırım pazara bende başlayacağım eşim izin verirse tabi....

canım ya nasıl fark etmemiş deli misin sen bayağı fark var.... inşallah daha da güzel olacaksın ,olacağız ....

Merhaba arkadaşlar,burada yazılanları okudum ve bu diyete başlamaya ben de karar verdim. Okula gideceğim için biraz zor olacak sanırım ancak bunu başaracağıma inanıyorum.Benim sebzeyle aram pek yoktur öyle lahana ıspanak falan hiç sevmem onun yerine alternatif olarak ne yiyebilirim sizce?? Birde her türlü salata yazılmış ilk sayfada yani ben havuç,kıvırcık karışık salata yapıp yiyebilir miyim yoksa tek bir sebze mi olacak? Sırf havuç sırf kıvırcık gibi bir sınır var mı? Sayfaları gezerken okumuştum,et gününde birisi nugget yemiş,ben de sabah okula gittiğimden et falan yemem hiç hoş olmayacak tost makinesinde ızgara gibi nuggetları yapsam 2-3 tane olur mu sizce? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Sebzeye akla gelen her sebze dahil.Et günü kırmızı, beyaz dahil.Nuggets olur, balık olur, dana olur, kuzu olur.Tek mi çok mu olayı şöyle; sabah güne neyle başlarsanız öğle ve akşam ya da aralarda onunla devam ediyorsunuz.Misal sebze gününde; sabah domates, öğlen ıspanak akşam havuç olmuyor.Yediğiniz her şey sabah mideye girmiş olacak, metabolizma hızını onu göre ayarlayacak, sabahkinden hariç yabancı bir şey atmayacaksınız içeri.O yüzden sabah bol karışık bir salata yiyebilirsiniz; içinde domates olur, kıvırcık, havuç, salatalık artık ne isterseniz, öğlen hepsini yemek zorunda değilsiniz, birisi bile kafi.Akşam da keza aynı, aralarından seçersiniz ya da aynılarını yerseniz sorun olmaz. Meyve gününü de öyle düşünün.Sabah portakal öğlen mandalina akşam muz olmaz.Sabah karışık yersiniz, öğlen akşam da sabahki tabaktan seçmece yaparsınız.
Kolay gelsin.

Sevgili Malkoçoğlu arkadaşlarım,

Bu bir veda mesajıdır, siz bu mesajı okuduğunuzda ben çoooktan neyse bu kadar dram yeter.
Arkadaşlar ben yaklaşık 12-13 günde hiç aralıksız yaparak ve birebir uyarak 8 kilo verdim,(90 kiloydum boy 1.80) sonrası regl şişkinliği, onu atma çabaları vs ile geçti.
23.gün bitmesine rağmen ben hala 8 kilo vermiş durumdayım, nuh diyor kilolar peygamber demiyor
Tamam çok şükür 8 kilo verdim ama sanırım metabolizma buna alıştı, "sen kuş kadar yiyorsan, ben de kuş kadar yakarım" diyor ve de bu çok canımı sıkıyor.

Metabolizmayı şaşırtmak adına İsveç Diyeti topiğine geçiyorum.13 gün boyunca onu yapacağım.19 yaşındayken ve 85 kiloyken 13 günde nerdeyse 10-12 kilo vermiştim.Şimdi yaşlandım ve metabolizmam da yaşlandı gerçi ama en kötüsü 13 günde bir 5-6 kilo versem hiç fena olmayacak.Sonrasında da gene sistemi şaşırtmak adına Lahana çorbası diyetine geçeceğim.
Bu iş ya olacak, ya olacak.

Ben bu diyetin çok faydasını gördüm, uzun soluklu yapacak arkadaşlara da en azından 15 günlük 3 parça halinde bu diyeti öneririm.Sonrasında sık tartılmanızı da öneririm.Benim son 10 günüm neredeyse sıfır kayıpla gitti ve artık canıma tak etti.Baktınız bu diyeti ya da herhangi bir diyeti uyguladığınız halde kilo veremiyorsunuz (regl dönemi hariç) metabolizmayı şaşırtmak adına başka şeyler deneyin.

Buranın bekçisi gibi olmuştum, burayı ve tanıdığım arkadaşları özleyeceğim ama arada gelip tuz kullananları kınayacağım, kaçamak yapanları ayıplayacağım Kendinizi salmayın, ona göre.

Umarım sağlıkla zayıflar, bir daha kilo almaz (hamilelik dönemi hariç) ve bu topiklerde tekrar karşılaşmayız.

Bol iradeli ve hafif günler dilerim.

Arkadaslar diyet gercekten ise yariyor ama benim bunyeme agir geldi sanirim ozel donemde zorladi.
Hafif besleniyorum simdilik.
Belki kaataya gecerim belki de iyi hissttigim donemlerde hizlandirmak icin bu diyete donebilirim.
Hersey gonlunuzce olsun, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…