- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.341
Regl düzeninde bence sabırlı olup bekleyip tartılmak gerekir, en azından ben dersimi aldım, regl bittikten bir hafta geçmeden tartılmak yok. (Hoş, çatlarım ben 10 gün beklemeye ya bakalım)Ay amin ya..
Ben de korkuyorum tartilmaya
Bi de asure ayindayiz malum cumartesi gunu bi kase yemeyi dusunuyorum baska da kacamak yapmamayi planliyorum ama lafama koydum nasipse verene kadar pesini birakmcm diyet isinin
merhaba kengo wistonlight hazaren ve diğer diet yapan arkadaşlarım nassınız bakim bildiğiniz üzere ben 76 ile başladım bu diete ama bol kaçamaklı olmasına rağmen şu anda 73.800 ile kapattım haftayoı annemlere gittik eşimle ablalarımla yemek börek derken iyice ipin ucunu kaçırdım ama bu sabah tartıldım hala 73.900 çıktım yani çok uymamama rağmen 2 kilo gitti (sporsuz kaçamaklı)ama bu hafta tekrar başladım kaçamaksız spor yapmayıda düşünüyorum harfiyen uyarsam iyi bi şekilde kilo verceme inanıyorum tam 1 ay sert bişekilde yaparsam bana yter diye düşünüyorum saat 11 de uyandım hala daha bişey yemedim bari kalkayımda kendime bişeyler hazırlayayım hepinizi öptüm
merhaba kızlar bende bu dıyetı uygulamak ıstıyorum ama sıralama onemlı mı bırde ben et yemıcem onun yerıne ne eklıyebılırım yesıl mercımek olabılır mı bu arada 112 kılodan 103 kıloya dustum ve daha da vermek ıstıyorum hedefım suan da doksan kısa surede zayıflayabılır mıyım
Regl düzeninde bence sabırlı olup bekleyip tartılmak gerekir, en azından ben dersimi aldım, regl bittikten bir hafta geçmeden tartılmak yok. (Hoş, çatlarım ben 10 gün beklemeye ya bakalım)
Aşure için afiyet olsun şimdiden, sabah bir programda aşure iyidir, candır, diyette bile yenebilir diyorlardı, ben de canım çekti diye dinlemeden kapadım televizyonuArada kaçamaklar olsun canım, haftada bir gün bir tas aşure kime kilo alrırır ki? Afiyet olsun şimdiden.
Valla işin süper tarafı da bu ya, ben de taş çatlasın 1 haftadır spor- o da mekik- yapıyorum.O da sırf sarkma olmasın diye.Sporsuz bu kadar kilo vermek şahane bir şey.Maşallah size de, istikrarlı bir biçimde devam ediyormuşsunuz.
Umarım en kısa sürede istediğiniz kiloya inersiniz.Ha gayret, az kaldı hepimize
Benim anladığım kadarıyla patatesle başlamak lazım, çünkü hem mide küçülüyor, patates tokluk veriyor ve tek tip besin günlerinde en çok doygunluk veren de patates oluyor.Sonrasını değiştirebilirsiniz, bence çok mühim değil.Yeşil mercimek protein açısından yüksekmiş, bir yerde okumuştum.Et yiyemiyorsanız, yerine alternatif olabilir. Yalnız onu da soğansız, yağsız, tuzsuz ve ek başka bir şey yemeden tüketmeniz lazım, bir de boş midede gaz yapma ve sizi rahatsız etme imkanı da olabilir. Bilemedim şimdi.En iyisini siz bilirsiniz tabii.Bence bir hafta en azından deneyin, kaçamaksız, neredeyse birebir listeye uyun, her şekilde kilo kaybedersiniz.Baktınız miktar az geldi, ya da sizi bu diyet zorladı, başka diyetleri araştırırsınız.
Hahaaayt cok komiksiniz :))
Gerizekalı bilmeden etmeden ne yorum yapiyorsun??Kimle derdin varsa onunla uğraş..Yanlış kişiye atmışsın mesaj..
Kimsin necisin bilemiyorum ama sitede herhangi bir “user” adına bakarak derdin oldugu kisi oldugumu saniyorsan cidden hastasın demektir..Bu kişi sende ne derin izler bırakmıs ki ne dedigini bilmeden sacma sapan konusarak rezil etmissin kendini.Çok şükür dudak, kaş kusurlarım yok arkadaslarla beraber en cok konusulan konular hakkında bilgi almak icin yazılmıs konulardı onlar herneyse öylede olsa hepsine care var da şişko(61 kg missin) ve bodur olmaya pek care yok:)))Üzgünüm ama hırsını yanlıs kisiden aliyorsun....
slm millet,ben de başlıyorum bugün hadi bakalım.
Allahim ya alsin biri sunu basimdan musallat oldu hasta :)bu kadar seviyesiz mahalle kadini gibi kisilikte olan insanlarin olacagini bilsem yazmazdim hala o sun diyor bana bu arada kit beyin anlamiyor ortak kullaniyorum ben burayi arkadaslarda soruyor beraber danisiyoruz neyse yinede bodur tavuk olmaktan iyidir :)seviyesiz birak bana yazmayida asil kisiyi bul cevap vermem bile hata aslinda yanlis kisiyim ama iste sonucta hakaret ettin bilmeden terbiyesiz seviyesiz
yok canım ya o benden zayıftı 75 küsürdü şimdi 72küsür oldu işte, bende verdiğim 1 kiloyu aldım regl dönemi yakın ondan sanırım ama moralim çok bozulduCanlarım foto olayına katılıyorum ama ben 90dan 82 oldum yani bu filin biraz az ot yemesi ve accuk süzülmesi gibi bir şey.Koyarım koymasına da pek bir şey değişmiş olmaz.Bir 10 kilo daha falan vermeliyim ki insana benzeyeyim. Ama sizi mi kıracağım, deneyeyim bakalım. Mekik aletiyle çekiyorum canım.Valla ayrı ayrı çekmiyorum.Spordan nefret ediyorum, bir seferde hepsini çekiyorum.Nasılsa işkence bana, bari parça parça yapmayayım , bir seferde bitsin diyorumBaklava kısmına gelirsek, önce eski zamanlarda yediğim baklavaları bir yakayım, sonra kas baklavası olur inşallah
Ben de seni tebrik ederim canım, yavaş yavaş am güzel bir irade ile ilerliyorsun.Hoş, senin kilon fazla değil.O yüzden daha yavaş ama daha emin adımlarla gidiyorsun.
Eğer 6 kilonuz varsa bence daha sağlıklı bir diyet araştırabilirsiniz.Misal benim 20 kilo fazlam var, ilk hafta 5 kiloya yakın verdim.Ama 3-5 kilo fazlası olanlar -Tabii ki benim fikrim- bu diyette boşuna aç kalmış olur ve de daha az verirler.Seçim size ait tabii.Şimdiden kolay gelsin.
Bu arada bugün benim 19. günüm, 8 kilo verdim.Aralıksız yapıyorum.
Vayy, süper bir haber daha.Maşallah.O arkadaş daha şişkodur belkiDevam mı ? Tamam mı bu arada?
Kızlar sabah sabah evde doğalgaz yanıyor, ayıcıklı pijamalarımla keyif çatarken, aklıma foto olayını soktunuz, alemsiniz.
Yazlıkları döktüm ortaya.Malesef 90 kilodayken giydiğim yazlıklarımı beni şişman gösteriyor diye (Yoksa ben 90 kiloda bile inceciktim, hepsi kıyafetlerin suçu)fırlatıp atmışım.
Üstüme yazın bana olmayan bir eteği sokuşturdum, kendi başıma evde yazlıklarla poz verdim.
Ay ben zayıfladıkça beynim de eriyor kesin, kış gününde yazlıklar
Hamakta kilolarıyla şuursuzca mutlu mesut poz verdiğim halim 90, etekle poz verdiğim halim 82 ve bugünün pozu.
Dediğim gibi 8 kilo pek oynatmamış beni ama biraz kalçalar, biraz göbek, biraz basen altı erimiş gibime geldi.
Bir 20 kilo versem insana benzeyeceğim ama buna da şükür.
Arka plandaki dağınıklık ve ev halim için kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 300136
Eki Görüntüle 300137
Merhaba arkadaşlar,burada yazılanları okudum ve bu diyete başlamaya ben de karar verdim. Okula gideceğim için biraz zor olacak sanırım ancak bunu başaracağıma inanıyorum.Benim sebzeyle aram pek yoktur öyle lahana ıspanak falan hiç sevmem onun yerine alternatif olarak ne yiyebilirim sizce?? Birde her türlü salata yazılmış ilk sayfada yani ben havuç,kıvırcık karışık salata yapıp yiyebilir miyim yoksa tek bir sebze mi olacak? Sırf havuç sırf kıvırcık gibi bir sınır var mı? Sayfaları gezerken okumuştum,et gününde birisi nugget yemiş,ben de sabah okula gittiğimden et falan yemem hiç hoş olmayacak tost makinesinde ızgara gibi nuggetları yapsam 2-3 tane olur mu sizce? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?