- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.381
Slm arkadaslar bende bu diyeti uygulamak istiyorum fakat ben yemek yemeyi haddinden fazla seven bı ınsanım su an 72kiloyum ve vermem gereken çok kilo var yorumları okudum biraz fakat çok fazla yorum var hepsine bakamadım biri bana bu diyetin gercekten ise yarayip yaramadığını ve gidenin gercekten yağ olduğunu söyleyebilir mı çünkü bu tür diyetlerde fazlasını geri alma olasılığı çok fazlaymis şimdiye kadar bu tür diyetleri hiç yapmadım bir defa normal bir diyet yapayım dedim bir haftada bir kilo aldım bıraktım birdahada diyet yapmadım motivasyona ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Yokmu burda kimse kızlar karar verdim Pazartesi baslayacam(hep duyarım bu Pazartesi diyete baslayacam lafını şimdi bende kullanınca bir tuhaf geldi)yokmu benimle başlayacak Pazartesi bu diyete hadi kızlar tek basıma yapamam sıkılırım ilgilenenlere duyurulur benimle yola devam edecek siskolar aranıyor (kızmayın sakın)[/QUOT
BEN 3/4 ÜNÜ OKUDUM VE EVET BENDE BAŞLADIM DÜN BUGÜN 2.GÜNÜM
YORUMLARDA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BÜYÜK Bİ ÇOĞUNLUK KİLO VERMİŞ
HERGÜN DEĞİŞİK BESİN GURUBU OLMASI NEDENİYLE BENCE OKADARDA SAĞLIKSIZ DEĞİL
bu diyet gerçekten işe yarıyor canım. Uygulayan biri olarak söylüyorum karnın göbeğin iniyor, haaa aç kaldığın için asabiyet ve acayip yorgunluk yapıyo o ayrı
öncelikle vücutta depolanan su atılıyor ilk hafta verilen kilo 5kg civarında oluyor, sonra vücut alışıyor ve tartıdaki rakamlar daha az oynuyor.verdiğini geri alma kısmına gelince dikkat ettikten sonra geri almıyorsun. Alsan da en fazla 1 kilo. Kalıcı kilo vermek için öncelikle spor yapmalıyız canım.
Motivasyon açısından ben winstonligt in gazına gelmiştimçok eğlenceliydi. Yanılmıyorsam o hiç ara vermedi (5 günden sonra 2 gün ara veriliyor normalde) ve 20 günün sonunda 10 kiloya yakın vermişti.
bu diyet gerçekten işe yarıyor canım. uygulayan biri olarak söylüyorum karnın göbeğin iniyor, haaa aç kaldığın için asabiyet ve acayip yorgunluk yapıyo o ayrı
öncelikle vücutta depolanan su atılıyor ilk hafta verilen kilo 5kg civarında oluyor, sonra vücut alışıyor ve tartıdaki rakamlar daha az oynuyor.verdiğini geri alma kısmına gelince dikkat ettikten sonra geri almıyorsun. alsan da en fazla 1 kilo. kalıcı kilo vermek için öncelikle spor yapmalıyız canım.
motivasyon açısından ben winstonligt in gazına gelmiştimçok eğlenceliydi. yanılmıyorsam o hiç ara vermedi (5 günden sonra 2 gün ara veriliyor normalde) ve 20 günün sonunda 10 kiloya yakın vermişti.
evet bende wistonligt ın gazına gelenlerdenim şuan isveçe geçti kendisi bende 3 hafta bu diyeti yapıp daha sonra isveç diyetini uygulıycam kilom 87 ve bugün 2.günüm
Yokmu burda kimse kızlar karar verdim Pazartesi baslayacam(hep duyarım bu Pazartesi diyete baslayacam lafını şimdi bende kullanınca bir tuhaf geldi)yokmu benimle başlayacak Pazartesi bu diyete hadi kızlar tek basıma yapamam sıkılırım ilgilenenlere duyurulur benimle yola devam edecek siskolar aranıyor (kızmayın sakın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?