5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugün sebze günüydü. bi tencereye ıspanak soğan havuç doğrayıp pişirdim ve onu yedim gün boyunca. bugün spor yapamadım çünkü insan bitkin düşüyor bu diyette. bakalım 5 gün sonunda inşallah 3-4 kilo veririm..

gecen hafta baslayıp ılk gun kabızlık cekınce pes etmıstım ama yarın tekrar baslıyorum boool su ıle hepimize bool sabır:)

Son düzenleme:
kızlar cumartesi günü tartılacaktım ama dayanamadım , bugün sabah kalktığımda aç karnına tartıldım 59.6 gösterdi tartı inanamıyorrum. 62 ile başlamıştım. inşallah cumartesine kadar bu hızla devam eder. bugün tavuk günü yaptım. tavuğu haşladım salçalı suyun içine didip koydum. sıfır yag ve tuz. çorba yaptım çünkü sulu olduğu için daha doyurucu oluyor. ayrıca bugün 40dk spor yaptım. ayyy çok mutluyum çok gaza geldim gerçekten. haftasonu ara verip haftaya tekrar başlayacağım inşallah. sizin nasıl gidiyor kızlar ?????*

Süper canım darısı başımıza ben de bu sabah 1.1 kg eksik geldim. 55.9 ile başlamıştım 54.8 geldim bu sabah. Ben her gün tartılmadan edemiyorum. Dün balık günü yaptım bugün yoğurt yapıyorum. Ama muhteşem değilim. Ben yazın da yaptım 62 ile başladım 58,5 larla bitirdim ve geri almadım. Hepimize sabırlar,:)))) Bu arada yazın biz lista yapıyorduk güzel oluyordu herkes birbirini kolay takip edebiliyordu...

arkadaşlar meraba bende bu sefer kesin kararlıyım yapıcam :) 5 kilo vermem lazım benim için çok ideal yalnız bi sorum olucak ben bütün gün meyva yiyemem o gün yine sebze yesem olur mu acaba birisi akıl verirse çok sevinirimm

Slm arkadaslar bende bu diyeti uygulamak istiyorum fakat ben yemek yemeyi haddinden fazla seven bı ınsanım su an 72kiloyum ve vermem gereken çok kilo var yorumları okudum biraz fakat çok fazla yorum var hepsine bakamadım biri bana bu diyetin gercekten ise yarayip yaramadığını ve gidenin gercekten yağ olduğunu söyleyebilir mı çünkü bu tür diyetlerde fazlasını geri alma olasılığı çok fazlaymis şimdiye kadar bu tür diyetleri hiç yapmadım bir defa normal bir diyet yapayım dedim bir haftada bir kilo aldım bıraktım birdahada diyet yapmadım motivasyona ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Yokmu burda kimse kızlar karar verdim Pazartesi baslayacam(hep duyarım bu Pazartesi diyete baslayacam lafını şimdi bende kullanınca bir tuhaf geldi)yokmu benimle başlayacak Pazartesi bu diyete hadi kızlar tek basıma yapamam sıkılırım ilgilenenlere duyurulur benimle yola devam edecek siskolar aranıyor (kızmayın sakın )

bu diyet gerçekten işe yarıyor canım. uygulayan biri olarak söylüyorum karnın göbeğin iniyor, haaa aç kaldığın için asabiyet ve acayip yorgunluk yapıyo o ayrı
öncelikle vücutta depolanan su atılıyor ilk hafta verilen kilo 5kg civarında oluyor, sonra vücut alışıyor ve tartıdaki rakamlar daha az oynuyor.verdiğini geri alma kısmına gelince dikkat ettikten sonra geri almıyorsun. alsan da en fazla 1 kilo. kalıcı kilo vermek için öncelikle spor yapmalıyız canım.
motivasyon açısından ben winstonligt in gazına gelmiştim çok eğlenceliydi. yanılmıyorsam o hiç ara vermedi (5 günden sonra 2 gün ara veriliyor normalde) ve 20 günün sonunda 10 kiloya yakın vermişti.

evet bende wistonligt ın gazına gelenlerdenim şuan isveçe geçti kendisi bende 3 hafta bu diyeti yapıp daha sonra isveç diyetini uygulıycam kilom 87 ve bugün 2.günüm

teşekkur ederim verdiğin bilgiler için

evet bende wistonligt ın gazına gelenlerdenim şuan isveçe geçti kendisi bende 3 hafta bu diyeti yapıp daha sonra isveç diyetini uygulıycam kilom 87 ve bugün 2.günüm

şimdi baktım bırakmış 7.günde wnstonlıgt 2 kilo vermiş toplamda 1 ayda 10 kilo verdi baa yeter dedi sanırım
bu arada yeni başlayacaklara önerim patatesi dilimleyip tostmakinasının içinde kızarttım kalın cips yaptım haşlamasından daha iyi gitii bugünde sebze niyetine çükü iş yerindeyim dayandım havuçaaa
havuç tıkıyo ama insanıı fazla yedirmiyooo yarın et günü ne yapsam tavuk olurmu acep nagutlardan alsamm

Herkese merhaba
geçen sene 2 farklı hafta yapmıştım
o zaman değişik diyetler uygulamıştım ve ortalamaya vurunca 1 haftada en çok kiloyu bu diyet verdirmişti
pazartesi itibariyle eşimle beraber yapıyorum
o benim kadar yiyemiyor iş yerinde olduğu için ama genede diyete sadık
bugün dördüncü günümüz şimdilik 2 kilo benden de ondanda gitti
ben regl dönemine girdim
artık çıkınca tam sonuç belli olacak
yarın gezme durumu dolacağından yumurta ve meyve gününü değiştik
yumurta görmek istemiyorum
bu arada spora başlamadık

selam kızlar bugün 4. günüm. sabah aç karnına tartıldım 59.2 kg. 62 ile başladım. haftasonu ara verip haftaya tekrar başalaayacağım. sonrada normal diyetle devam edeceğim. hedef 50 kg....şuana kadar diyetin bi zararını görmedim çünkü her besinden yiyosun. sadece ilk iki gün biraz yorgunluk oluyor. tabi diyetin yanında sporda yapmak gerek. sporda yapılınca sadece su değil yağda yakarsın..kolay gelsin hepimize :))))))))

o zaman birlikte başlayalım pazartesi günü

arkadaşlar bende pazartesi bu diyete başlamak istiyorum.troid bezlerim çok az çalıştığı için olay kg veremezmişim bi denemek istiyorum bakalım ne olacak...
şu an 73 kg'yum diyet olayını pek becerebileceğimi sanmıyorum ama ilk haftadan kg vermeye başlarsam devam ederim diye düşünüyorum temmuza kadar 10 kg versem daha ne isterim inş başarırım...

Bende baslamak istiyorum aslinda hemen yarin istiyorum ama bence pazartesi daha iyi olur benim klom cok ama iki aydir dikkat ediyorum bes kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…