- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.401
günaydııııııııııınnnnnnn kalın belli kızlar
1-gırgırına
2-efeegeerol
3-elifsevde
4-nergizmir
5-tazz
6-lavanta84
7-minik06
8-mevhide34
9-merys
10-canavar
11-canavarın eşi :)
12-mevhide34
13-tuggay2000
kızlar listeye herkes kilosunu yazsın yada eklenmek isteyen arkadaşlar varsa bildirin pazartesi başlıyoruz kilolarınızı pazar günü akşam en son listede belirtelim daha 2 gün var kilo alan olabilir kilo veren olabilir tartılma işlemini açıkcası 5 gün sonra derim ben sizind efikirlerinizi alıyım
günaydııııııııııınnnnnnn kalın belli kızlar
1-gırgırına
2-efeegeerol
3-elifsevde
4-nergizmir
5-tazz
6-lavanta84
7-minik06
8-mevhide34
9-merys
10-canavar
11-canavarın eşi :)
12-mevhide34
13-tugkay2000
14-osaygiguden
kızlar listeye herkes kilosunu yazsın yada eklenmek isteyen arkadaşlar varsa bildirin pazartesi başlıyoruz kilolarınızı pazar günü akşam en son listede belirtelim daha 2 gün var kilo alan olabilir kilo veren olabilir tartılma işlemini açıkcası 5 gün sonra derim ben sizind efikirlerinizi alıyım
yani şu zor rumuzları nerden buluyonuzz aklımda tutupta yazamıyorum bile :)
yani şu zor rumuzları nerden buluyonuzz aklımda tutupta yazamıyorum bile :)
kızlar ya kilom durdu. 59.2-59.5 arasında çıkıyorum. bugün son günüm. bakalım yarına kadar belki biraz daha veririm:)) ama şunu söyleyeyim beli sıkan pantalonlarım çok rahat olmaya başladı ve acayip hırs yaptım :))) haftaya ikinci tura başlayacağım. 3 hafta yapmayı planlıyorum. zaten midem küçüldü heralde çok rahat geçiyor artık. haydiiii kızlar hep beraber !!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))
slm arkadaşlar.her diyet her bünyeye uymaz doğru.ama bu diyet sağlıksız değil.büyük bir zayıflama kampındaki dr.a danıştık bize dediği haftada 2 defa protein alıyormusunuz sorusuydu.tabiki dedik 1 gün et diğer gün yumurta ve yoğurt o zaman devam edin dedi.birde insan kendi dr.u olmalı çünkü ilk 2 gün ben sıfır tuz kullandım ve gözüm karardı onun yerine yediklerime artık az tuz atıyorum çünkü normalde tansiyonum çabuk düşer biliyorum.pazartesi patatesle başlıyacağım inşallah bu hafta kaçamak yapmam.bilmiyorumkismile
mrb canım senin 60 altına düşünce yavaşlaman doğal.ben de sendenim.56 kılodayım 52 olmak ıstıyorum su 4 kıloyu veremıyorum.yanı 80 lerden rahat kılo verıyoruz ama su 50 ler zor oluyo.yaaaaaaaaa benımde yapmam gerek ama yapamıyorum dıyet.mıdeme dur dıyemıyorum artık.
[ı]size moral olun buda eski ve yeni hallerimm ..
2 ocak 2010 (geçen yıl) kilo 76.8[/ı]
[ımg]http://img340.imageshack.us/img340/8396/pic0085.jpg[/ımg]
[ı]12 mart 2011 kilo 67.7[/ı]
[ımg]http://img200.imageshack.us/img200/9357/fotoraf129.jpg[/ımg]
hiç bişey değiştirmiyorum canım hepsi aynı aşağıya yazıcamm
[ı]
benmi 1 ay sürmemişti sanırım canım yani nisanda başlamıştımm mayısta o haldeydim sonra 1 kilo daha verdim kendi cabamla 66 da bıraktım diyeti sporu geçen hafta tekrar başladım (aradan 11 ay geçti)
67 kilo ile yani 1 senede 1 kilo almışım sadece şimdi 64 kiloyum canım yediklermide yazayım
patates gününde 1 ufak tepsiye patatesleri elma dilimi yapıyorum 1 tatlı kaşığından az salçayı suyla eritip harmanlıyorum bn baharat koymuyorum sonra ne zaman canım istersee atıştırıyorum ondan
sebze gününde sabah kendime kocaman bi leğen salata yapıyorum içine sadece kırmızı lahana salatalık göbek marul az roka ve konserve mısır ekliyorum tat olsun diye markette satılanlardan
et gününde kızarmış piliç alıyorum kendime ama tembihliyorum kendi yağıyla ateşte kızartıyolar 2 tane yaptırıyorum hep onu yiyorumm
meyve gününde elma portakal havuç akşama kadar
yumurta gününde yumurtayı salata olarak yiyorum 5-6 tane yumurtayı haşlayıp doğruyorum içine maydnoz doğruyorum limon sıkıp onu yiyorum tek yediklerim bunlar
ama tabi her sabah 1 saat yürüyüşüm var haftanın 5 günü serbest günlerde spor yapmıyorum ama dikkat ediyorum daha ilk haftam serbest günüm yarın benimm[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?