5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar tamam o zaman Pazartesi başlıyoruz aranızdan liste yapmayı bilen varsa bizim bir listemizi yapsın sonradan kimden kaç kilo gitmiş ona bakarız ben anlamıyorum liste işlerinden pazartesiye kadar katılmak isteyen olursa onlarida ekleriz listeye hem birbirimizi motive etmiş oluruz hemde destek oluruz birbirimize nede olsa açlık zor is

günaydııııııııııınnnnnnn kalın belli kızlar
1-gırgırına
2-efeegeerol
3-elifsevde
4-nergizmir
5-tazz
6-lavanta84
7-minik06
8-mevhide34
9-merys
10-canavar
11-canavarın eşi :)
12-mevhide34

kızlar listeye herkes kilosunu yazsın yada eklenmek isteyen arkadaşlar varsa bildirin pazartesi başlıyoruz kilolarınızı pazar günü akşam en son listede belirtelim daha 2 gün var kilo alan olabilir kilo veren olabilir tartılma işlemini açıkcası 5 gün sonra derim ben sizind efikirlerinizi alıyım

canım pazar günü kiloları yazalım değişiklik olmasın

olur pazar gunu yazalım ay nolur benıde motıve edın bırakmayayım . ben 1 ayda aldım bukadar kıloyu yanı daha dogrusu 7 kıloyu 66 kıloydum

yani şu zor rumuzları nerden buluyonuzz aklımda tutupta yazamıyorum bile :)

yani şu zor rumuzları nerden buluyonuzz aklımda tutupta yazamıyorum bile :)

Vay Gırgırına isyan başlatmış, toplamış hatunları yamacına
Güzel organizasyon olmuş bacım, Allah utandırmasın hiçbirinizi ve umarım herkes sağlıkla, kaçamak yapmadan , full iradeyle istediği kiloya kısa zamanda iner.
Kolay gelsin hepinize.

hahaha koptum canavarın eşi :))))
tamam komutanım
pazar akşamı 2 koca toto olarak kilo bildiriminde bulunuruz

kızlar ya kilom durdu. 59.2-59.5 arasında çıkıyorum. bugün son günüm. bakalım yarına kadar belki biraz daha veririm:)) ama şunu söyleyeyim beli sıkan pantalonlarım çok rahat olmaya başladı ve acayip hırs yaptım :))) haftaya ikinci tura başlayacağım. 3 hafta yapmayı planlıyorum. zaten midem küçüldü heralde çok rahat geçiyor artık. haydiiii kızlar hep beraber !!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))

mrb canım senin 60 altına düşünce yavaşlaman doğal.ben de sendenim.56 kılodayım 52 olmak ıstıyorum su 4 kıloyu veremıyorum.yanı 80 lerden rahat kılo verıyoruz ama su 50 ler zor oluyo.yaaaaaaaaa benımde yapmam gerek ama yapamıyorum dıyet.mıdeme dur dıyemıyorum artık.

kızlar 609 sayfada okuduğum bi yorum paylaşmak istedim içiniz rahatlasın ama tabi herkesin kendi aklı fikri var

canım ya bende 52 olmak istiyorum. her hafta farklı şeyler yaparak hızlandıracağım. bu hafta çok fazla spor yapamadım. haftaya sporu arttıracağım. ondan sonraki haftada zayıflmayı hızlandırıcı yağlar varmış( biberiye vs) onu sürüp spor yapacağım. bakalım inşallah ocak sonuna kadar istediğim kiloya ulaşırım.

arkadaşlar size motive edici bir resim sevgi rumuzlu bayan gerçmiş sayfalardan takip ettiğim 1 ayda 77 den 66 ye düşmüş daha sonra bırakmış tekara başalmış şuan 63 lü kilolarda bende resim çekildim telefon ekranımda bakıp bakıp duruyorum zayıfladığımda nasip olursa bende yayınlayacağım

Aaaaaaaaaaa resimler gözükmüyormuş geçmişteki 859 uncu sayfaya bakarsınız artık görmek için sevginin
kendi koyduğu fotoları var

eveeeeeeeeetttttt kızlarrr nası yicez ya diyebilcekler için sevginin yemekleri hazırlam şekli bize örnek olsun gerçi ben patatesleri ince ince dilimliyip tost makinasında kalın cips yaptım :) yaa tadı güzel oldumuda çok yiyesi geliyo insanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…