5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aynen öle fazla akıllı olmaya gerek yok mantık aynı besin değeri aynı olan la kaçamak yapın bari örneğin protein günü et günü misal yoğurt ekle peynir ekle bunlarad protein ama dediğim gibi nek adar dikkat ederseniz okadar iyi

Akşam için taze fasulyeyi haşlayıp üstüne domates sos dökücem
diyetin dışına çıkmış olmam dimi
aslında aynısı mantarlada olur
nasılsa mantar 0 kalori

bende 51.9 ile başladım bu sabah 50.7 çıktım hadi bakalım ben güne güzel bi salatayla başladım öyle devam ediyorum akaşama kabak rendeliyip kavurucam baharatlıyıp yicem ve gün biticek inşallah ama bende zor dayanıyorum sizler gibi

ya ben analmıyorum kızlar siz ya bizm amacımız kilo vermek değilmiii bu zmana kadar yedikk yedik ne olduuu he anlık mutlu olduk
hiçmi fark etmediniz diete başladığımızda kilo henüz vermeye başlamasakta bi gayret gösterdiğimiz niyet ettiğimiz için mutlu hisetmeye başlamadınızmı kendinizi birbiriniz motive edinn kaçırdım dayanamıyom zorlanıyom napcaz ne etcez demeyin hepimizzz aynı şeyleri yaşıyozz ama zayıflayacağımızz halinizi hayal edin hayır ben acıkmadımm hiç zorlanmıyorumm tuz atmasam ne olurr ekmek yemesem ne olurr diyip tlkin edin kendiniiz zamnlaa inanamaya başalıycaksınızz yemeği aklından çıkaramayanlarr suyaaaa dadansınn susuzluk hissi iştah hisini bastırıyorrrrr
dayanamıyorum yokkkkkkkkkk
napıcazz yoooooookk
kaçırdımm yoookkkkkkk
kendinize emir verin telkin edin yapacağım başaracağım diyee

unutmayın buzmana kadarr hepppppp midemizi dinledikkk
şimdide mideniz aklınızı dinlesin

eğer biz diyete başladıktan sonra hissettiklerimizi yazmassak zorlananlar derki " kimse zorlanmıor ben yapamıyorm" diyerek vazgeçebilir.düşüncelerimizi paylaşmak mantıklı bence..tabiki birbirimizi motive edicez..zorlanıyoruz ama DAYANICAZ..bir günü atlattık kaldı 3.5 gün..ben 66 kiloydum 49a kadar düştüm isteyen herkes vereibilir..tabiki kolay olmuyo ama zor olanı başarıcaz canlarımm

çok haklısınnnnn

Ha şöyle, heyt be malkoçoğlu gazı budur işte
Ben de perşembe katılacağım, yarın eşimin doğumgünü.O geçsin tekrar bir 22 gün aralıksız yapacağım.
Bana en iyi bu diyet geldi valla.
Eğer beş gün sonra devam edenler olacaksa, beni de ekleyin bacılar.
Herkese kolay gelsin.

Kizlar bu arada 4 gündür çayımı sekersin içiyordum ilk iki gün tadı çok kötüydü ama bugün 4. Gün ve tadı harika şimdi nasıl seker koyuyormuşum diyorum caya bence sekeriz çay daha güzel bir daha sekermi asla kizlar bu arada ben her sabah düzenli tuvalete çıkardım bugün çıkmadım patatestenmi acaba bol bol da su ictim ama varmi sizede böyle bir problem

Kizlar bu arada 4 gündür çayımı sekersin içiyordum ilk iki gün tadı çok kötüydü ama bugün 4. Gün ve tadı harika şimdi nasıl seker koyuyormuşum diyorum caya bence sekeriz çay daha güzel bir daha sekermi asla kizlar bu arada ben her sabah düzenli tuvalete çıkardım bugün çıkmadım patatestenmi acaba bol bol da su ictim ama varmi sizede böyle bir problem

patates yapmış olabilir canım yapıyo çünkü..ayrıca evt şekersiz çay içince çayın tadın alıyo insan

gelllllllllllllll azimli hatunnnnnnn bend etopik topik seni takip etmekten kurtulurum güçlü kararlııı motive edici hatunlar lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…