5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canım sen ara vermeden kaç gün yaptın,kaç kilo verdin? spor da yaptın mı ya da başka ek bir şey?Ben ara vererek 3 hafta yaptım ama son hafta artık verdiğimi haftasonu geri almaya başladım acaba ara vermeden mi yapsam ben de... Kilom da 57 de sabitlendi artık gitmiyor. cuma 57 pazartesi 58 hep böyle gidiyor. Spor yapmalıyım sanırım hedef 55 şimdilik.

gelllllllllllllll azimli hatunnnnnnn bend etopik topik seni takip etmekten kurtulurum güçlü kararlııı motive edici hatunlar lazımmm

Gelecem gelecem, hem size iri bir dombili lazım, ne öyle 50li kilolar, 60lı kilolar Tüm haşmetimle topiğe ağırlığımı (80 kilo) koyacağım Özledim bu diyeti valla.Azminize de hayran kaldım, umarım hep böyle gider.

Ben 90 kilo ile başladım.İlk hafta 4.800 verdim, sonra 2.400 verdim, sonra da 1 kiloya yakın verdim.22 gün aralıksız yaptım ben.Cumartesi-pazar boğazımı tutamam, geri alırım diye korktum, sürekli 5 gün sonunda başa dönerek yaptım.Hiç tuz kullanmadım, yağ kullanmadım, şeker ve asla bir mercimek tanesi bile kaçamağa girer diye asla hiçbir şeyin tadına bile bakmadım.22 günde (regl dönemi dahil olmasına rağmen) 8 kilo verdim.Sonra baktım aynı yerde duruyorum, vücut da alıştı, mide de küçüldü, şoklamak için bir hafta isveç yaptım onda da 2 kilo verdim.Yani bir ayda 10 kilo gitti.Şimdi bir iki gün yoğurt yiyerek vücudu gene şokluyorum.Perşembe tekrar başlayacağım ve gene aralıksız yapacağım.Boyun 1.80.68 kilo olsam bana yetecek.Gittiği yere kadar götürmeyi düşünüyorum.

Herkese kolay gelsin.

arkadaslar sabah sebze ne yediysek ayni cesitmi yiycez gün icinde yoksa farketmezmi? bende firina patlican biber verip közleyim diyorum sonra kücük kücük dograyip icine sarimsak bide domates ooh miss:)))

bu arada arkadas aciktim demeyin falan demis ee nerde kaldi ozaman birbirimize destek??
tabikide neler hissettgimizi paylasicaz...kendimizi yanliz hissetmemek acisindan..

Kizlar nasıl gidiyor gunünüz benim yavaş yavaş midem kazınmaya başladı kalkıp kendime güzel bir salata yapıp yiyeyim aksamada fasulye kavuracam yanında güzel bir salata yatana kadar havuç turp salatalık artık Allah ne verdiyse bence bügünde güzel geçiyor bir problem yok verdigim 700 gr da baya bir motive etti

eeeee!... beni neden almadın kadroyaa!... :) 76.4

Kizlar bu diyete haftayada devam edecem harika bir diyet bu en azından benim için ac kalmak diye bişeyler yok ben hep korkarım diyetlerden Buda benim ilk diyetim zaten şimdi diyet ve yağlar korksun benden güzel bir salatanın ardına öyle doluyumki hem tokuşun hem kilo veriyorsun daha ne isterim

slm kizlar kusura bakmayin ben iki gundur dugun alis verisiyle ugrasiyorum dun evde patetes yoktu baslayamadim ama yeni yilda baslayacam insalah hepiniz guzel kilolar verirsiniz....

ohh çok şükür sebze günü bitti yarın için kendime bi bütün kızarmış tavuk aldım mis gibi kokuyo yarın indiricem mideye :128:
cumaya kadar tartılmamayı planlıyorum kilo bildirimlerini cuma akşamımı cumartesi sabahı tartılıncamı yapalım kızlar?

Bak bu tavuk fikri benimde aklıma yattı yarın aksam yemeğine yiyeyim aksam eşimden isteyeyim taze taze sıcak sıcak yeriz ama çok yağlı olmaz mı ya nasıl pisiriyolarki onu yağ falan mı sürüyorlar üstüne ay kafam karıştı cevap verin kizlar bilen varsa nasıl pişiyor bu dışarıda satılan tavuklar yağ durumu nedir kilo bildirimlerine gelince bence Cumartesi sabah tartılalım verdigimiz kilolarda zaten sabah ac karına olan kilolarımız yine ac karına kilo bildirimi yaparsak daha doğru olur gerçi son gün yumurta gunü ne kadar tok olabilirsek oda ayrı mesele

bende cumartesine kadar kendimi tutup tartılmayacağım. inşallah 57kg olurum. bugün tartıldım bi değişme yok ama ümidi kesmiyorum. bugün kalorisi az kabak ve biber yedim yarında tavuk yiyeceğim. ben haftaya lahana diyetine başlayağım artık çünkü vücudum alıştı bu diyete heralde. hadi kızlar bugün bitti sayılır. kaldı üç gün..bırakmak yok!!!!!!!!!!!!!!

son liste bu izisiyam gayette varsınn listede :) eklenmeyen varsa bildirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…