- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.561
Ha şöyle, heyt be malkoçoğlu gazı budur işte
Ben de perşembe katılacağım, yarın eşimin doğumgünü.O geçsin tekrar bir 22 gün aralıksız yapacağım.
Bana en iyi bu diyet geldi valla.
Eğer beş gün sonra devam edenler olacaksa, beni de ekleyin bacılar.
Herkese kolay gelsin.
gelllllllllllllll azimli hatunnnnnnn bend etopik topik seni takip etmekten kurtulurum güçlü kararlııı motive edici hatunlar lazımmm
Canım sen ara vermeden kaç gün yaptın,kaç kilo verdin? spor da yaptın mı ya da başka ek bir şey?Ben ara vererek 3 hafta yaptım ama son hafta artık verdiğimi haftasonu geri almaya başladım acaba ara vermeden mi yapsam ben de... Kilom da 57 de sabitlendi artık gitmiyor. cuma 57 pazartesi 58 hep böyle gidiyor. Spor yapmalıyım sanırım hedef 55 şimdilik.
bende 51.9 ile başladım bu sabah 50.7 çıktım hadi bakalımben güne güzel bi salatayla başladım öyle devam ediyorum akaşama kabak rendeliyip kavurucam baharatlıyıp yicem ve gün biticek inşallah ama bende zor dayanıyorum sizler gibi
arkadaslar sabah sebze ne yediysek ayni cesitmi yiycez gün icinde yoksa farketmezmi? bende firina patlican biber verip közleyim diyorum sonra kücük kücük dograyip icine sarimsak bide domates ooh miss:)))
bu arada arkadas aciktim demeyin falan demis ee nerde kaldi ozaman birbirimize destek??
tabikide neler hissettgimizi paylasicaz...kendimizi yanliz hissetmemek acisindan..[/QUOT
o destekk motive amaçlıı da yapılırsa en azından bu zamana kadar iradesiz olan kiloları alan bizlerr
dahada azimli olucaz eğer geriye dönük bakarsan daha çok diyetin zorluğu gibi yorumlar oluyor çoğunluk bunu dengeleyelim diyorum
işte ozman destek anlamını vermiş oluruz.
arkadaslar sabah sebze ne yediysek ayni cesitmi yiycez gün icinde yoksa farketmezmi? bende firina patlican biber verip közleyim diyorum sonra kücük kücük dograyip icine sarimsak bide domates ooh miss:)))
bu arada arkadas aciktim demeyin falan demis ee nerde kaldi ozaman birbirimize destek??
tabikide neler hissettgimizi paylasicaz...kendimizi yanliz hissetmemek acisindan..[/QUOT
o destekk motive amaçlıı da yapılırsa en azından bu zamana kadar iradesiz olan kiloları alan bizlerr
dahada azimli olucaz eğer geriye dönük bakarsan daha çok diyetin zorluğu gibi yorumlar oluyor çoğunluk bunu dengeleyelim diyorum
işte ozman destek anlamını vermiş oluruz.
haklisin kesinlikle motivasyona ihtiyacimiz var bunun icin burdayiz..bence diyetimiz hicte zor degil, ac kalmiyoruz bidefa ama ilk günler illaki normalde yedigimizen farkli beslendimigz icin zor geliyor olabilir positiv düsünelim arkadaslar hersey güzel olcak hafta sonuna 4-5 kilo vermis olarak girelim
& Başlangıç tarihi 19/12/2011
gırgırına .81 kg
osaygiguden .81 kg
tugkay2000 .73 kg
lavanta84 .59,5 kg
pnrgl .56 kg
neslihanbursa .52 kg
srplyldrm .55 kg
alaca .69,6 kg
gulcine .72 kg
canavar .78 kg
canavarın eşi .90 kg
karem .57,9 kg
elifsevde .105 kg
nergizmir .73kg
diyetkolik .107kg
xhüzünx .115.6kg
izisiyam . 76.4
böyle olduk
varsa daha söyleyin yazabilirim :)
canım merak ettım senın boyun kaç.kılon gayet ıyıde
ohh çok şükür sebze günü bitti yarın için kendime bi bütün kızarmış tavuk aldım mis gibi kokuyo yarın indiricem mideye :128:
cumaya kadar tartılmamayı planlıyorum kilo bildirimlerini cuma akşamımı cumartesi sabahı tartılıncamı yapalım kızlar?
& Başlangıç tarihi 19/12/2011
1-gırgırına .81 kg
2-osaygiguden .81 kg
3-tugkay2000 .73 kg
4-lavanta84 .59,5 kg
5-pnrgl .56 kg
6-neslihanbursa .52 kg
7-srplyldrm .55 kg
8-alaca .69,6 kg
9-gulcine .72 kg
10-canavar .78 kg
11-canavarın eşi .90 kg
12-karem .57,9 kg
13-elifsevde .105 kg
14-nergizmir .73kg
15-diyetkolik .107kg
16-xhüzünx .115.6kg
17-exelon .67kg
18-izisiyam.76 kg
benı de ekleyın kısteye lütfen dün basladım 86.6 kiloyum =) etı yogurtla degıstırebılır mıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?