5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

spor olmadan sanırım kilo vermek zor,vucudu şekillendirmekte.sadece sudan gidiyor bence böyle.tabi uzun süreli yapımda kiloda gider.
sanki çok zor birşeymiş gibi üşeniyorum şu sporu yapmaya :/ şu diyeti hepberaber yapıyoruzda yakın olsakta sporlarımızıda motive ede ede beraber yapsak

merhaba arkadaslar benim diyetim süper gidiyo bugünü aksam 4 de kapattim bir kase firinlanmis patlican ve biber yiyerek

yarin etmi tavukmu yesem karar vermedim tavuk gögsünü tavada sotelesemmi diyorum..bence disarada satilan kizarmis tavuklar yagli ben tercih etmiyorum.. haslama veya sote daha uygun gibi geliyor.

derisini alıcam üstünden yağlı olmaz..yağlı olan yeri derisidir tavuğun..üstünede ayrı bir yağ sürülmüyor..ozaman cumartesi sabahı bildirim yapıyoruz

bunlar benim önceki ve sonraki hallerim kızlar ikinci resimde 70e yakınım öbüründe 52 kiloyum azmedince herşey oluyo bu resimde sizi motive eder ve o bıngılllardan kurtulursunuz inşallahhh

Eklentiler

• $DSC00877.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $Photo-1081.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 53
Selam kızlar ben de başladım bugün ama kaçamak yaptım patates kızartması yedim çok acıktım ama :/
Yarın sebze günü ne yesem salata falan mı? Aklıma bir şey gelmiyor siz ne yiyorsunuz?
63 kiloyum bu arada.

oo süperr.nasıl verdin canım kilolarını anlattıysanda ben görmedim biraz özet geçermisin benim için :)

klasik şeyler..az yedim spor yaptım yürüyüş yaptım ama kilo vermeme yardımcı olması yaptığım şeyler var..
öncelikle elma sirkesi zayıflatıyormu kesinlikle evet ( midenizde bi problem yoksa ) ama doğal sirke olucak aktardan alıcaksınız markettekiler hem keskin hem katkı maddeli..sabah aç karnına bir su bardağı ılık suya iki yemek kaşığı sirke koyarak ( bir ay sonra falan bir yemek kaşığına düşürdüm ) ve akşam yatarken içiyodum..

metabolizma hızlandırıcı çaydan yapıyodum onu kk'da görmüştüm ve faydasını gördüm..tarif şöyle: 3-4 adet yeşil elma bir tane kabuk tarçın 1 yemek kaşığına yakın tane karabiber bir yemek kaşığına yakın karanfil bir limon 3 lt su..elamları çekirdeklerini çıkarark 4e böldüm limonuda aynı şekilde dörde böldüm ve hepsini ve 3lt suda düdüklü tencerede kaynamaya başladıktan sonra 7 dk kaynattım..aklıma geldikçe içtim özellikle yemeklerden sonra rahatlatıyo..tadı ve kokusu harika..

tatlı ihtiyaçlarımı kuru kayısı ve kuru incirle karşıladım atıştırmalık olarakta iyi geliyor..kuru kayısıyı kakaoya batırıp yemek tatlı krizi için ideal

tadına bak çekil formülüyle istediğim şeyleride yedim ama az..

kolay olmuyo kzılar başta zorlanıyosunuz ama sonra zayıfladıkça azmediyosunuz benim hedefim 55ti şimdi 48-47..gözünüz doymuyo (= ama zayıfladıktan sonra hafiflediğinizi öyle bir hissediyosunuzki..hele o alışveriş paha biçilemez (= insanlardan nasıl zayıfladın muhteşemsin nekadarda zayıflamışsın yorumlarını duymak aahh aahh (= hepsini yaşadım..ve tavsiye ediyorum..açta kalıyosunuz sinirlide oluyosunuz ama inanın alışıyosunuz..sadece isteyin kararlı olun..mideden ibaret değilsiniz..az yiyerek ölmezsiniz..hem sağlığınız hem görüntünüz daha önemli..

benı de ekleyın kısteye lütfen dün basladım 86.6 kiloyum =) etı yogurtla degıstırebılır mıyız ?

Canım eti hicbiseyle değişmeyiz hele yogurtla hiç değişmeyiz belki yumurta olabilir ama onuda sanmıyorum vücudumuzun o 5 gün icinde etede ihtiyacı var ve biz o gunü etsiz atlarsak çok etkili ve faydalı bir zayıflama olacağını düşünmüyorum yinede sen bilirsin bu benim fikrim

Anh canım ya hiç sorma al bendende o kadar yapamıyorum sporu dur şimdi yaparım yok birazdan yaparım diye diye birde bakıyorum gün bitmiş hadi yarın yaparım diyorum yarın oluyo yine aynı tantana keske odada birbirimizi motive edebilseydik ama çok zor

Tatlım harikasin valla çok iyi görünüyorsun senin o dediğin metabolizma hızlandırıcı çaydan bende yaptım ilk baslarda tadı güzel geldi ama ancak 3 gün dayanabildim içemedim döktüm herhalde çok fazla tüketiyordum tiksindim tadından şimdi bile aklıma geldi valla midem kalktı ııııyyyyyyyyyy

Canım elma sirkesi su karışımına bal da ekledin mi yoksa öyle mi içtin? Bu arada fotolarına baktım gerçekten tebrikler çok güzel kilo vermişsin ah ben de önce 55 i sonrada 50 yi görsem daha ne isterim,senin yöntemlerini deneyeceğim inşallah. Elma sirkesinin markasını verebilir misin?

evet cnm doğru söylüyosun bende kızıyorum kendime okadar kiloyu verdim 5 kiloyu veremiyorum...evdeyim ders çalışıyorum tüm gün çok hareketsiz bir kış geçiriyorum malesef...kondisyon bisikletim var ama bilirsin işte hem ders çalış ev işi çocuk yemek gelen giden ona halim kalmıyo pek...4 kilo verdin demek 2 haftada ...çok güzel...arkadaşlar tekrar başla demişler benim için...çünkü patetes günü diyeti bozdum...sanırım dedikleri gibi yapsam iyi olucak yarın tekrar patatesle başlıycam..inş veririz..kendimi çok kötü hissediyorum...dolabımdaki çoğu kıyafet olmuyor...birde 3 haftadır soğan suyu içiyorum düzenli olarak ama daha tık yok...kullanan arkadaşlar 1 aydan sonra etkisini görmeye başlamış ...bakalım deneyip görücez :)))hepbirlikte

tadımı kötü oldu acaba seninkinin ben hiç tiksinmedim (= sürahiye koydum aklıma geldikçe döküp içiyordum iyi geliyodu..tiksinmendede vardır bi hayır diyelim (=

bal koymuyodum canım sadece sirke koyuyodum midemin bulandığı günlerdede üç dört tane karanfil atıyodum tat versin diye..markası sanırım sirkecizadeydi emin değil cam şişeydi fiyatı 15 tl'ydi..sende verirsin canım kilolarını rahat ol hedefine pek bişey kalmamış zaten (=

canımm benim bugün içincü günüm dün akşam fırında mantar dolması yaptım mesela çok hoşuma gitti sende yapabilirsin

mantarların içine sebze doldurdum. fırına verdim.
sebze olarakta patlıcan kabak birazda mantar rendeledim. yağsız tavada şöyle bi dödürüp mantarların içine doldurup fırına verdim.

en azında diyet yemeği görünümü yoktu =)

sende deneyebilrisin

günaydın kızlarrr
ben geldimmmm
bende dün eve giderken pişmiş tavuk aldım
akşam onu etlerini didikledim
sabahta karabiber kimyon la yağsız tavada çevirdim saklama kabında işe getirdim
şimdi çayla yiyiyorum
tadı güzel çaylada iyi gidiyor

bende akşam taze fasulye haşladım üzerine biraz domates sosu döktümmm

& Başlangıç tarihi 19/12/2011

1-gırgırına .81 kg

2-osaygiguden .81 kg

3-tugkay2000 .73 kg

4-lavanta84 .59,5 kg

5-pnrgl .56 kg

6-neslihanbursa .52 kg

7-srplyldrm .55 kg

8-alaca .69,6 kg

9-gulcine .72 kg

10-canavar .78 kg

11-canavarın eşi .90 kg

12-karem .57,9 kg

13-elifsevde .105 kg

14-nergizmir .73kg

15-diyetkolik .107kg

16-xhüzünx .115.6kg

17-exelon .67kg

18-izisiyam.76 kg

19-ttubi 86,6 kg

20-tkale 90 kg

21-ednh 74,5 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…