5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kalın belli hatunlar şu listenin yarısı bozmadıysa bu bile büyük başarı cumartesi sabah herkesten kiloları bekliyor olacağım

Valla insanin zoruna gidiyo seytan durtuyo ne biliyim ya benim de 4. 5 gunum var

şeytana uymak yooooookk hele 2 gün patates sebze eziyetini çektikten sonra ve geriye kalan sadece 2 günden sonra asla vazgeçmek yok kızlarr..sabredin 2 kilo bile verseniz sizin için kar..başlamak bitirmenin yarısıdır derler..2 kilo 1-3 kilo diye diye gidicek kilolar

günaydin hepinize ben bugün yine tartildim dayanamadim 1 kilo daha gitmis hemde regl oldugum halde cok direniyorum kendimle tatli vs yememek icin yemiceeeeemmm:) ben sevdim bu diyeti:)))) bana iki sene evvel verdigim 20 kiloyu hatirlatiyor insan kilo verdikce veresi geliyor:))) söyle bi tartida 99 u görsem aah ah. bugün et günü bi sorum olacak et gününde güne hangi etle baslarsak onunlami kapatmaliyiz günün yoksa farketmiyormu?

Son düzenleme:
evet regl dönemindeyim ama genede moral bozuyor
umarım hafta sonuna kadar değişir yarım kiloyada razıyım

canavar kız ben seni geçmiş sayfalarda gördüm sen baya öncesind ekaçmışsın kaç olmuşsun nasıl olmuşsun azcık bilgilendirsen bizi vayyyyyy verenler var desek azim etsekk heeeeeeee

bu benim 2 haftam ilk haftamda 4 kilo verdim 2.haftamda bakalım kaç gidicek ben sık tartılmıyorum kilo verdiğimi görünce bi havalar girip kaçamak yapıyorum aaa bak veriyorum ben zaten diyip o yüzden tartı işini cumartesi sabaha bildiricem

kızlar siz ne durumdasınız
ben et gününü sebzeden çok daha fazla sevdimmm
et tıkıyor acıktırmıyor
bu saate kadar biraz tavuk eti
1 fincan 1 şekerli çay
1 fincan biberiye
şimdide 1 fincan 5 i bir yerde çayı içiyorum

kızlar bişey soracağım bu diyeti 3 gün yapınca kaç kilo veriyorsunuz?
yani meyve ve yumurta günü yapmak istemiyorum fikrinizi sorayım dedim

aynen en azından tok tutuyo bende tavuk yiyorum baharatladım bigüzel kzıarmış tavuk oh mis yeşil çayda içmeye çalış canım ödem attırıcı ve zayıflamaya çok yardımcı

canavar kız ben seni geçmiş sayfalarda gördüm sen baya öncesind ekaçmışsın kaç olmuşsun nasıl olmuşsun azcık bilgilendirsen bizi vayyyyyy verenler var desek azim etsekk heeeeeeee

canım benim resimlerimi ve açıklamalarımı görmediysen gör ve oku derim belki motive edici olur senin için

bunlar benim önceki ve sonraki hallerim kızlar ikinci resimde 70e yakınım öbüründe 52 kiloyum azmedince herşey oluyo bu resimde sizi motive eder ve o bıngılllardan kurtulursunuz inşallahhh

nesliiiiiiiiiiiiiiiiii nası verdinnn sarkma oldumu çokkk maşallah yaaa ahh ahh anlat hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eeee gününüz nasıl geçiyorrrrrrrrrr

valla et günüm bugün acaip rahat geçiyo bilmiyorum hiç acıkmadım

blmiyorum amasiyet acıkıcam yaa kendimi suçlu hisettim çok mu yedm acaba diyee ama kesinlikle bozmadı

bakalım akşam tartılcam tekrar

74,5 le başladım bu sabah (3.gün) 72,9 du bilmiyorum ne olucak yrın sabahh

aman et günü çok kolaymışşsevdimmm tabi kilo verebilirsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…