5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar kuru kayısıdan çok bahsetmissinde bu kayısı ve kakaoyu yarın yemeyeceksiniz dımı

hayır canım.ben tatlıyı çok seviyorum dayanamıyorum da.arkadaşta çok canım çektiği dayanamıcayacağımı anladığım zaman diğer tatlılara nazaran daha hafif krizimizi bastırıcak birşey söyledi :)

neyse kı degısmedım pekı bu yemeklerın bı satı var mı yanı aksam su saate kadar fılan

Inanmiyorum ya hala bir kilo fark var hic kacamak yapmadim benim kafam sarmadi valla bu diyeti belkide bosa eziyet ediyorum kilo gitmdyince insanda heves kalmiyor bes kilo veremiyecemi biliyordum ama uc kilo bekliyodum kafam karisik

Inanmiyorum ya hala bir kilo fark var hic kacamak yapmadim benim kafam sarmadi valla bu diyeti belkide bosa eziyet ediyorum kilo gitmdyince insanda heves kalmiyor bes kilo veremiyecemi biliyordum ama uc kilo bekliyodum kafam karisik

Dur canım ya hemen pes etme böyle biz bu ise başlarken pes etmeyecez diye başladık umutsuzluk yok bende kaçamak yapmadım şimdi tartildim 70.9 dünde ayniydim dunden beri hiç fark etmemis başlangıçtan beri 1.20gr eksilmiş ama bugüne yeni başladık daha yarında var ben ilk gün 700 gr verdim ben Cumartesi sabahına kadar 2.5-3.0 kilo vereceğime inanıyorum ben çok düzenli tuvalete çıkıyordum şimdi biraz şaştı sendede öyle bir problem varsa bunun etkiside olur tartıda unutma vücut ölçülerinden bak benim kalçadan yarım santim diğer yerlerdende birer santim gitmiş valla 3 günde vücut ölçüleri ve bu 1.20 gr mı düşünürsek Buda hicte fena değil normalde oturduğun yerde veremiyosun 1kiloyu karamsarlığa kapılma ve ne giderse kardir de 1 3 5 bence fark etmez gitsinde

bugün itibariyle 64,7 çıktım tartıda
67 ile başlamıştım
ama akşam dayanamadım 1 meyve ve 1 kase çorba içtim

bu ssbahta 1 dilim ekmek ve biraz peynir yedim bundan sonra meyve ile devam edeceğim
işe gelirken yanıma elma mandalina getirdim
birde elmayı haşlayıp içine biraz tarçın 2 de karanfil attım değişiklik olsun diyeee

Benim de ilk gun 700 gr gitti dun300 gr bugun 100 gr tuvalet aliskanim her gun olmuyo benim simdide yok zaten hafta en fazla ikikere
Canim senin kilonla bwnimkide ayni olsa sevinirimde ama benim vucut diyete alisti bu diyetten once bes kilo verdim

Benim de ilk gun 700 gr gitti dun300 gr bugun 100 gr tuvalet aliskanim her gun olmuyo benim simdide yok zaten hafta en fazla ikikere
Canim senin kilonla bwnimkide ayni olsa sevinirimde ama benim vucut diyete alisti bu diyetten once bes kilo verdim

bencede 1-2 kilo değişken zaten yediğinle içtiğinle değişir önemli olan fazlayı verebilmemiz

İyi iste sen söylüyorsun senin vücut alışmış diyete buna rağmen 3gunde 1.1 gitmiş bu benim ilk diyetim ve benden giden 1.2 bence seninki gayet normal benimki anormal yanlismi düşünüyorum

bu kaçıncı haftan kaçıncı diyetin kaçtın kaç oldun elif

vücut bazen duraklama dönemleri yaşıyo her insanda oluyo bu öncesinde beş kilo vermişsin boru değil vazgeçme buraya kadar dayanmışsın 1.5 bile gitse svin bende öyle derken verdim kilolarımı
bencede 1-2 kilo değişken zaten yediğinle içtiğinle değişir önemli olan fazlayı verebilmemiz

İyi iste sen söylüyorsun senin vücut alışmış diyete buna rağmen 3gunde 1.1 gitmiş bu benim ilk diyetim ve benden giden 1.2 bence seninki gayet normal benimki anormal yanlismi düşünüyorum

çok haklısınız kızlar hepimiz profösör gibiyiz maaaşşaalllaaahhhm

ben çok fena hastayım nezle girp üst üste (= çok şükr ki bugün meyve günü portakal mandalina elma ayva armut ne varsa yiyorum bakın hastayım ama yılmıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…