- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.641
Kizlar kuru kayısıdan çok bahsetmissinde bu kayısı ve kakaoyu yarın yemeyeceksiniz dımı
Canım eti hicbiseyle değişmeyiz hele yogurtla hiç değişmeyiz belki yumurta olabilir ama onuda sanmıyorum vücudumuzun o 5 gün icinde etede ihtiyacı var ve biz o gunü etsiz atlarsak çok etkili ve faydalı bir zayıflama olacağını düşünmüyorum yinede sen bilirsin bu benim fikrim
Inanmiyorum ya hala bir kilo fark var hic kacamak yapmadim benim kafam sarmadi valla bu diyeti belkide bosa eziyet ediyorum kilo gitmdyince insanda heves kalmiyor bes kilo veremiyecemi biliyordum ama uc kilo bekliyodum kafam karisik
kızlar günaydın ben geldimmmmm
Dur canım ya hemen pes etme böyle biz bu ise başlarken pes etmeyecez diye başladık umutsuzluk yok bende kaçamak yapmadım şimdi tartildim 70.9 dünde ayniydim dunden beri hiç fark etmemis başlangıçtan beri 1.20gr eksilmiş ama bugüne yeni başladık daha yarında var ben ilk gün 700 gr verdim ben Cumartesi sabahına kadar 2.5-3.0 kilo vereceğime inanıyorum ben çok düzenli tuvalete çıkıyordum şimdi biraz şaştı sendede öyle bir problem varsa bunun etkiside olur tartıda unutma vücut ölçülerinden bak benim kalçadan yarım santim diğer yerlerdende birer santim gitmiş valla 3 günde vücut ölçüleri ve bu 1.20 gr mı düşünürsek Buda hicte fena değil normalde oturduğun yerde veremiyosun 1kiloyu karamsarlığa kapılma ve ne giderse kardir de 1 3 5 bence fark etmez gitsinde
Benim de ilk gun 700 gr gitti dun300 gr bugun 100 gr tuvalet aliskanim her gun olmuyo benim simdide yok zaten hafta en fazla ikikere
Canim senin kilonla bwnimkide ayni olsa sevinirimde ama benim vucut diyete alisti bu diyetten once bes kilo verdim
ben maalesef yapamadım diyeti...listeden çıkartılmayı hak ediyorum
Benim de ilk gun 700 gr gitti dun300 gr bugun 100 gr tuvalet aliskanim her gun olmuyo benim simdide yok zaten hafta en fazla ikikere
Canim senin kilonla bwnimkide ayni olsa sevinirimde ama benim vucut diyete alisti bu diyetten once bes kilo verdim
vücut bazen duraklama dönemleri yaşıyo her insanda oluyo bu öncesinde beş kilo vermişsin boru değil vazgeçme buraya kadar dayanmışsın 1.5 bile gitse svin bende öyle derken verdim kilolarımıBenim de ilk gun 700 gr gitti dun300 gr bugun 100 gr tuvalet aliskanim her gun olmuyo benim simdide yok zaten hafta en fazla ikikere
bencede 1-2 kilo değişken zaten yediğinle içtiğinle değişir önemli olan fazlayı verebilmemiz
İyi iste sen söylüyorsun senin vücut alışmış diyete buna rağmen 3gunde 1.1 gitmiş bu benim ilk diyetim ve benden giden 1.2 bence seninki gayet normal benimki anormal yanlismi düşünüyorum
vücut bazen duraklama dönemleri yaşıyo her insanda oluyo bu öncesinde beş kilo vermişsin boru değil vazgeçme buraya kadar dayanmışsın 1.5 bile gitse svin bende öyle derken verdim kilolarımı
çok haklısınız kızlar hepimiz profösör gibiyiz maaaşşaalllaaahhhm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?