5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar benim başlangıç kilom 57.9 sabahki kilom 56.7 bugün verbilir miyim bilmiyorum çok et yedim..

kesinlikle bencede et günü kolaymışşş
bende hiç acıkmadım
et tok tutuyor

yarın meyve için önerileriniz neler
neler düşünüyorsunuz
değişiklik olsun diye şekersiz elma kompostosu mu yapsam acabaa

nesliiiiiiiiiiiiiiiiii nası verdinnn sarkma oldumu çokkk maşallah yaaa ahh ahh anlat hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sarkma olmadı canım sporda yaptığım için bi sıkıntı yaşamadım ama sadece popumun alt kısımlarını beğenmiyorum kot falan giyince bıngıl duruyolar onu biraz şekle sokmam lazım..nasıl kilo verdiğimi yazmıştım canım bi kaç sayfa öncedir..onu bir oku ondan sonra sormak istediğin soruyu cevaplarım cnm

YAŞASIN ZAYIFLAMAKKKKK

neden bana kimse cavp vermiyor

Canım neden kimse cevap vermiyor demissin yazılarına baktim da herhalde sorun güne neyle başlasak onla mı bitirecez diye başka bir soru bulamadım canım sabah tavuklar başlayıp aksam Etlede bitirebilirsin mesela yarın elmaya başlayıp portakallar bitireceğin gibi maksat et yemek bütün gün veya meyve yemek hiç fark etmez başlangıcı ve bitişi

Kizlar ya benim yarın için aklıma takılan bişeyler var ben yarın meyve stokumu yaptım menü söyle elma portakal ayva mandalina armut nar ve kivi muz ananas muzun bir sayısı varmi yoksa hiç mı yemeyecez ananas ve kivi yiyebilirmiyiz

canım meyve gününde muz yenmiycek konuyu açan arkadaş öyle yazmış..bir muz 100 kalori zaten..ama kivi 30-35 kalori civarı yenmesinde bir sakınca olmaz..ananasta kalorili bi meyve diye biliyorum ama yasak olsa muz gibi onuda yemeyin derlerdi diye tahmin ediyorum

biraz kaçamak yaptım regl öncesi tatlı krizine girdim de biraz :) ama devam.en az 15gün yapmayı düşünüyorum.zaman geçtikçe dahada alışıyor insan zaten.cuma günü tartılıcam tutuyorum kendimi.üşene üşene sporda yapıyorum,bakalım ne olucak.

ananas yağ yakıcı bi meyva kızlar hemde metabolizma hızlandırıcı onun için ben özellikle ananas yemeyi düşünüyorum bakalaım artık

en son tavuğumu şimdi yedim biraz geç oldu ama bişey olmaz heralde :s yarın meyve günümün ok iyi geçiceğine inanıyorum çeşit çeşit bi sürü meyve istediğin zaman ye (=

bende yarın yeni işe başlıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum bu diyet olayını biraz zor olucak işte iken yemeklere uymak.ama halledicem bir şekilde ince belli olmak için değer

Bitsin ya bugün ac kaldım resmen hiç hoşuma gitmedi bu et gunü gerçi yumurta gunünden daha iyidirde gelsin artık su meyva gunü valla kizlar muz yasak evet ama esime meyva al dedim o muzda almış ve çok güzel duruyorlar yarın 1tane yemeyi düşünüyorum napiyim benim kacamakta öyle olsun kizlar şimdiden düşünelim biz bu yumurta gunünü nasıl yapacaz bütün gün haşlanmış yumurtamı yiyecez ekmeksiz gerçi baskada yenilmez en iyi yine çok pişirin cayla birlikte yemek galiba

aa harikaymış ama geç gördüm haftaya ben de öyle yaparım artık :)

bende yarın yeni işe başlıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum bu diyet olayını biraz zor olucak işte iken yemeklere uymak.ama halledicem bir şekilde ince belli olmak için değer
çoğu bayan çalışarakta bu diyeti yapıyor saklama kaplarına falan koyuyolar sen yeni başlıcağın için zorlanabilirsin ama bozmaakk yokk (= zayıf olup alışverişe çıkıcağn günleri düşün (=

ben yumurta günün süt ve yoğurt şeklinde yapıcam yumurta yiyemem koca gün kaşınırım yaw (= düşüncsi bile beni ürpertiyo (=

büyük bir alışveriş merkezindesatış danışmanı olarak başlıyorum.yani 1saat mola.bildiğiniz gibi bir sürü cafe var içerisinde nerde nasıl yerim hiç bir fikrim yok bir gideyim göreyim bakalım neolucak kaçamak yapıyorum canım aşırı tatlı çekiyor regl dönemindeyim biraz onunda katkısı var.ama tamamen koyvermiyeceğim daha öncede yazmıştım en az 15gün yapmak istiyorum.saraydaki geniş kolonlar gibi olmaya başladım zayıflamam gerek

ayyy güldürdün beni...tatlı ihtiyacını benim yaptığım gibi gider yazmıştım..kuru kayısıyı kakaoya batırark ye..yada muz ve kakaoyu blendrdan geçir ye müthiş oluo tavsiye ederim

ayyy güldürdün beni...tatlı ihtiyacını benim yaptığım gibi gider yazmıştım..kuru kayısıyı kakaoya batırark ye..yada muz ve kakaoyu blendrdan geçir ye müthiş oluo tavsiye ederim

o kakaoyu direkt yerim ben okadar seviyorum tatlıyı.kayısıda bir iki tane vız gelir.açlık değilde canım aşırı tatlı ister benim ne zaman diyete az yemeye çalışsam.sabah uyandığımda da gözüm görmüyo hiç 4,5 tane çikolatayı yutuveririm.ondan sonrada böyle basket topu gibi popo oluyo.ay sıkıyorum dişimi şöyle fıstık gibi olmayı çok istiyorum

gulcinecigim cok tesekkür ederim senden baska cevap veren olmadi belkide gözlerinden kacmisti:26:

muz yasak canim muz haric her tür meyve yicez.. ben güzel bir meyve salatasi yapmayi düsünüyorum

Son düzenleme:

tatlıyı bnde müthiş seviyorum ama dayanmak zorundayız en olmadı ben bal kaşıklıyodum parmağımı azıcık reçele batıyodum öyle böyle atlatmaya çalışıyodum 5-6 tane kuru kayısıyla geçiştrmeye çalış cnm zaten insanın ttalıyı yedikçe yiyesi geliyo sınırı belirlemek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…