- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.921
ay maşallahh sana peki dukan için fikrin varmı denemiş bri olarak bu diyetle verilen geri döndü bana ondan karışık kafam
Verirsin canım hiç merak etme. Önce düşünce, ben ne zaman ay kilo veremiyorum desem hakikaten veremiyorum çünkü beynim bunu düşünüyor ne zamansa vereceğim desem verişim hızlanıyor. Unutma beynin konuşsal hafızası yok görsel hafıza olarak çalışıyor. Bir şeyi kendine görsel olarak telkin edersen beyin onu gerçek olarak algılıyor. Bu bilimsel olarak kanıtlandı. Hatta buna NLS sistemi deniyor. Mesela ben eskisi gibi kendimi sürekli zayıf hayal ediyorum. O güzel elbiselerimin içinde. Çok gerekmedikçe aynaya bakmıyorum ( makyaj vs dışında.) yani aynanın karşısına geçip kendimi, bedenimi seyretmiyorum artık. Çünkü beynime bu msjı vermemeye çalışıyorum. Benim beynim zayıf olan Elif'i düşünüp durduğum için bir süre sonra o görüntüye kendini alıştıracak ve bedenimi " aa bu benim değil, fazlası var, zayıf olmalı" diye şartlandıracak. O yüzden bana kilo vermemde yardım edecek. Çünkü ona komut gidiyor, yağları yak beden eskisi gibi görünsün diye.
Kilo vermen yavaşladıysa bu diet belki iyi gelir. Zinciri birkaç kilo ile bu diet kırarsa tekrar açılır kilo vermen. Bende eskiden çok zayıfladığım için biliyorum. Bir yerde bir direnmeye başlıyor sonra kırılınca o tekrar vermeye başlıyorsun.
Bende o kitabı aldım ve bu homanı oradan öğrendim. O yüzden gece bir şey yemiyorum ve her öğünün arasını 5 saat tutmaya özen gösteriyorum.
bende yarısma gruplarına gırmek cok ıstıyorum ama kac zaman oldu ses yok baska nasıl gırecegız kı... bıde ben bu dıyetı yapmaya kalktım beceremeım ama senın yazdıklarını okuyunca anladım azım sadece azım wishıngton.. bıde gunluk tutmaya basladım ınsallah su yarıslarda yer olurda benıde alırlar senın grupta yer varmı kı kaptanına sorsan..
Canım gruplar bu ara itiş tepiş dolu, malum herkes yeni yılda zayıflayacak ya
Bizim grubun başkanı 15 günlük tatilde, çok nadir giriyor.
Ben bizim grupta seni ve gırgırına'yı belirten bir not yazdım.
Eğer başkan gelir, onaylarsa bildiririm.
Hepimize kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?