5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ay maşallahh sana peki dukan için fikrin varmı denemiş bri olarak bu diyetle verilen geri döndü bana ondan karışık kafam

benim bi arkadsm sadece dkanla 35 kilo verdi ve su an 5 kilosunu aldı bu da 6 ay da falan aldı yani cnku pisbogaz :)
dukanın ben daha cok atak günlerini yaptım kiloda verdim ama etten yumurtadan tiksindim yapmaı düşünürsn atak günlerini çok uzun tutmaın ben hata yaptım
ama dukanın atagını yapıpta vermeyen yok benim bildgm etrafımda öneriirm yani.

haklısın canım ya beyinde de bitrmk laızm ben aslında bu tarz diet cok yaptım bunuda yapıp salglıklı bi diete gecicem cünkü verdigim kilo epey oldu e sporda yapıorm vücut kaldırmıo artık bu tarz seyleri sen bu diette izin günlerinde yiyip hemen kilo aldın mı ?

Bende o kitabı aldım ve bu homanı oradan öğrendim. O yüzden gece bir şey yemiyorum ve her öğünün arasını 5 saat tutmaya özen gösteriyorum.

gece yememek cok mantıklı
ben bi ara gündüz ne istesem yer aksam 18den snr tek lokma yemeden kilo verirdim
ama öle galte meyva fln da yok hiçbişi yemiceksinz.

Canım gruplar bu ara itiş tepiş dolu, malum herkes yeni yılda zayıflayacak ya
Bizim grubun başkanı 15 günlük tatilde, çok nadir giriyor.
Ben bizim grupta seni ve gırgırına'yı belirten bir not yazdım.
Eğer başkan gelir, onaylarsa bildiririm.

Hepimize kolay gelsin.

tsk ederım arkadasım. buarada gunaydın kızlar

günaydın hanımlar
bugün3. günüm. sonuç almaya başladım . buda bana çok iyi geldi.
bu sabah bir parça tavukla başladım. bugün tavuk yiyeceğim.
sabah sabah tavuk biraz garipti ama olsun.
çocuklarım anne sen delirdin mi kahvaltıda tavuk yenmez dediler baya güldüm. şaşkın suratlarına.
hadi herkese kolay gelsin.

Bugün 3. gün ve hala patates yiyorum Dün evde sebze yoktu diye patates yedim, akşama da yarım patatesi yiyemeyince sabah tost makinasında ısıttım ve güne gene patatesle başladım Belki de 3 gün patates, 3 gün sebze, 3 gün et..vs diye gitsem daha kolay olacak Patatesten imanım gevredi, yarın sebzeye inşallah geçeceğim

Yeşil çay, şekersiz siyah çay, hatta abartmamak kaydıyla iştah kestiğinden süt tozsuz, şekersiz, sütsüz sade kahveler serbest.
Kolay bir gün ola.
Yeni başlayanlara kolay gelsin.

ilk günüm çok başarılı geçti. evde pişen yemeklerin diyetime yararı dokunmasada o kadar iyi motive oldum ki hiç özenmiyorum :) hepimiz aynı başarıyı gösterebiliriz umarım.

bugün sebze günü benim için iyi geçmedi :) sebzelerle pek aram yok akşam biraz çorba kattım olaya ama x2 yürüyüşle birlikte. bu içimi rahatlattı diyebilirim :)

yılbasndan once bu dıyetı yaptm 2.8 kg gıttı tabı ylbasnda 1 kg aldım gerıye yarn yne baslasammı blmıorum zayflayp tekrr sısmektn korkuorum

Meraba ben bu diyete dün başladım bugün 2.günüm fakat birşey aklıma takıldı ben dün sabah ögle ve akşam 2 şer orta boy patates yanında 1 kase yogurt yedim. Bugünde aynı şekilde ögünümü yogurtla yiyebiliyorum ancak böyle midem alıyor yanlışmı yapıyorum ?

ben 4 gün yaptım son gnü yapmadım 2.4 verdim
en etkili günü meyve günü bence bunu ne zmn yapsam kesin -1 oluo
bgun normal yemek yicem inşallah kilo almam.

merhaba bende bu diyete baslamaya karar verdim olmuyor olmuyor ne yapcagımı sasırdım desem yeridir carsamba gunu baslıycam benle baslıcak olan varsa lutfen yazsın destek olalım bırbırımızee yalnız su meyve gununde baska bırsey yesek olur mu sız ne onerırsınızzz kızlarrr:26::26::26:

ben bu diyete ancak iki gün dayanabildim çok halsiz düştüm ve diyeti bozmak zorunda kaldım.sadece bi kaç kilo vermek istiyorum onuda yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak vermeye çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…