5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

oyyy oyyyyyyyyy iş yerim son çırpınışlarda bekleme modunda toplu izine çıktık evde oturupta yemek yememeye dayanmak dahada zor ve ben bu diyetle verdiğim 7 kilonun hepsinide geri aldımm
kendime acır haldeyim moralim bozuk 6 aylık hamile bayan gibi duran koca göbeğim ben burdayım diyo yine başlayamıyorum yaaaaaaaaaa şu gaza gelenler nası gelip başlıyosunzu ne olur banada bir hal çareeeeee
(winston mesaj gelmiş özleden ama ben cevap yazamıyorum okuyamdımdaa kilo vermedinmii başkaa çizelgende değişme yokk hadi ne olur sen bariiiii beni kıskandırrr )

bugün benim et günüm

açıkçası sabah biraz peynir ve domates yedim eti zaten pek sevmem sabah sabah nasıl yenir yaaaa

Öğlenle akşam da balık ve tavuk ızgara yapcam artık hangisini ne zaman yersem...

benim çok iyi gidiyo maşallah.dün öğlen ve akşam da karışık salata yedim.2 bardak yeşil çay ve yaklaşık 6 bardak suyumu da içtim.umarım cuma hayal kırıklığına uğramam.ha tabi ki benim 5 kilo vermekte gözüm yok ama 2 kilo olsun bizim olsun heheehehhh ppp

yaaa kıszlar sabahtan beri sizi okuyorum acayip heveslendim
bizim topikte pek meşhur burası
kısmetse bende pazartesi başlıyorum hayrını görürüm inşallah

Merhaba arkadaşlar :))

Bugün itibari ile tartı da 101 i gördüm Toplam da 9 kilo gitti. :119:
Artık başka bir diete geçmenin vakti geldi. Hep aynı giderek vücudu yormamak lazım. 10 = 2 sistemini yapan arkadaşlar var, kafama yattı, bir gün yiyorlar bir gün sıvı alıyorlar. Birazda onu deneyeceğim sanırım.

Hepinize başarılar. Bu arada arada 2 gün cok yense bıle sadece 1 kilo geri geliyor arkadaşlar o yuzden bence bırakmayın ve devam edin..

Hepinize başarılar.

Winstoncuğum ne kadar oldu senin canım ? Merak ediyorum yeni başarılarını

bugün sebze günüm brokoli, karnabahar, ıspanak dan çorba yaptım, yanınada bi kase yeşil salata az zeytinyağı ile. akşamda bu üçlüyü haşyayıp yoğurtlayıp yicem salata ile. yoğurtsuz yiyemem sadece haşlanmış sebzeleri. 66,9 ile başladım sabah 64,6 dü tartıldığımda

Hey hey pes etmek yok
Özel mesajda şunu yazdım; bizim gruna mesaj bırakmıştın ya, başkanla konuşmuştum.Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir topik var, oraya kendini tanıtan bir yazı yazıyorsun sonra grup başkanları azimli, istekli gördükleri elemanları gruplara davet ediyorlar (eğer yer varsa) Bizim başkan da senden oraya yazmanı istemişti ki davet yollayabilsin.

Diyet olarak bunu tam teşekküllü yapmıyorum ama hayatıma tek tip beslenmeyi soktum bu ara.Mesela 2 gün üst üste yoğurt yedim.Bugün meyve günü yapıyorum, akşama kadar 3 portakal yiyeceğim.Yarın canım et isterse et günü yapacağım.Yani sırasıyla takip etmiyorum (Özellikle patatesli kısmı 5-6 kez yapan biri olarak patatesten imanım gevredi) Mesela sabah canım yumurta mı istedi, bir yumurta haşlıyorum yiyorum, öğle ve akşam da yumurta yiyorum.Yani sırayla yapmıyorum,ama yapıyorum.

Bizim grup perşembe kilo bildiriminde bulunuyor (yarışıyoruz ya) o yüzden sadece perşembeleri değiştiriyorum çizelgemi, ama şu kadarını söyliyeyim şu an 2 kilo daha verdim.Yani boğazı tutup, kaçamak yapmayıp, azıcık da spor yapıldığında elbet gidiyor bacım, moral bozmaya gerek yok.

Motivasyon için neler yapıyorum?
1-Eski zamanların bir fotosunu buz dolabına astım, her mutfağa gittiğimde ya da buzdolabına yaklaştığımda o ince ve zarif halimi görüyorum.
2-46 beden başladığım yolculuğumda 40 beden bir pantalon almıştım, 2 aydır ona girmeye çalışıyorum (3 günde bir deniyorum).İlk zamanlar diz üstüne pantalon çıkmazken, 2 gün önce neredeyse düğmelerini kapatabildim. (Popo kısmı daha erimek istiyor ama en azından zorladım mı 40 bedene girebilir hale gelmişim)
3-Tanıdık, tanımadık herkese annem sağolsun "winston bir diyet yapıyor, 10 kilo vermiş, diğer 10 kiloyu da verebilecek, görseniz tanımazsınız" diye anlatmış, doğal olarak diğer eş,dost-akraba ile görüşeceğim ve rezil olmamak için zayıflayacağım günleri düşünerek yemiyorum.
4-Eşime sürekli masaj yaptırıyorum, o "buranda yağ kalmamış, buran kas olmuş" dedikçe iyice gaza geliyorum.
5-Her sabah mutlaka tartılıyorum ve seviniyorum, eğer yersem ertesi sabah sevinemeyeceğimi bildiğimden daha dikkat ediyorum.
6-Televizyondaki ve sokaktaki ince ve zarif hatunlara bakıp, "onlar yapmışsa ben neden yapamayayım? "diyorum.

Özetle her şey iradeden geçiyor kızlar, sen istemedikçe, moralsiz oldukça kim ne dese bir şey farketmez.Yiyenler, diyet yapmayanlar en azından hafif yesinler.Ben 82 olduğumda diyet yapacaktım, aman sonra yaparım dedim, başladım yapamadım derken 85 oldum sonra 88 derken 90 oldum, ağlayarak diyete başladım.Yani be salak niye 90ı bekliyorsun? 82de başlasaydın neredeyse 10 kilo verip kurtulacakken, bu farkı 20 kilo yaptın, eziyet büyüdü. O yüzden psikolojinizi hazırlamak, kendinize süre vermek istiyorsanız bekleyin ama bu arada dikkatli beslenin, kilo vermeseniz de almayın en azından.
Hepimize kolay gelsin.

İnşallah yakında hepimiz başarı hikayelerimizi yazacağız canım.
9 kilo süper olmuş.
Ben de 8 kilo verince buradan gitmiştim, isveç ile 1 haftada anca 2 kilo verebilmiş, sonra geri gelmiştim.
Ben de dediğin şeye bakmıştım, eğer serbest günlerde abartılmazsa bence işe yarayabilir ama bana pek uymadı. (Serbestlik var ya işin ucunda, ben abartırım diye korktum)
Sana kolay gelsin ve bol şanslar.

16 kasımda başlamışım diyet olayına.5 gün sonra 2 ayım dolacak.İlk 22 günde 8 kiloyu aralıksız bu diyeti yaparak verdim.Sonraki bir haftada 2 kiloyu isveçle verdim.Sonraki bir hafta çorba içtim, yoğurt yedim, metabolizmayı şokladım biraz o ara regl zamanı olmasına rağmen kilo almadım.Sonra buraya geri döndüm, tam sıraya uymadan yapmaya başladım, araya yılbaşı falan girdi yedim, biraz modum düşer gibi oldu şimdilerde gene devam.Bir 2,5 kiloya yakın gene verdim.Toplamda 12,5 kilo gibi oldu, 46 bedenden sıkıştırılmış 40 beden oldu Bakalım yavaş yavaş gidecek, önemli olan sabretmek ve motivasyonu bozmamak.

Hepimize kolay gelsin, kilolar da kolayca gitsin inşallah.

arkadaşlar sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bu diyete başlamak bi türlü nasip olmamıştı bugün üçüncü günüm toplamda 1.5 kilo verdim ama ben patates et bugünse yumurta günü yapıyorum yani yerlerini değiştirdim bu arada hamilelikte 85 i görmüş biri olarak bu kilolara geldiğime sükrediyorum ayrıca 3 ay akupunktur tedavisi gördüm son on kilomu onunla verdim herkese şiddetle tavsiye ediyorum çünkü hakikaten acıkmıyorsunuz iştahı yüzde doksan kesiyor diyebilirim neyse suan 60.5 kiloyum bakalım bu diyetle neler olacak bana şans dileyin..

maşallah ya çok kıskandım çokkk

winston msjını okudum talebimide yazdım bilgine:)

14. takımdan davet gelmiş bile
Bizim kardeş takımımızdır, iyidir istersen hemen orada başla.

Ya da bizim başkanı online gördüğümde söylerim, sana davet atsın diye.Ama bu sefer de diğer takıma ayıp olmuş olur mu orasını çözemedim şimdi.
Sen karar verirsin canım.

Herkese merhabalar,

Birkaç gündür forumun diyet ve sağlıklı beslenme bölümlerini okuyup duruyorum. Çünkü 1 haftadır sıkı diyetteyim. 24 yaşındayım ve boyum 1.68, kilom ise kendi diyetime başlamadan önce 71 idi. 1 haftayı tam olarak doldurmadığımdan dolayı tartılmadım henüz :18:

Bu haftayı tamamlamama 3 gün kaldı. Pazartesi bu diyete başlamak istiyorum ve eğer kabul ederseniz sizlerle bu süreçte paylaşımda bulunmak istiyorum ki azmimden bir şey gitmesin

Ben 18 yaşındayken 84 kiloyu görmüştüm... Üniversite 2'den mezun olana kadar nasıl yaptığımı anlamadan 62 kiloya kadar inmiştim... Geçen sene 67'e çıkınca Dukan yapayım dedim... Yapmaz olaydım, yarıda bırakınca yemeklere nasıl saldırdım anlatamam 64'e inmişken hoooop 71'e kadar çıktım... Tabii sanırım bunda yüksek tempolu okul dönemine veda etmem ve eve tıkılmış olmam da büyük katkıda bulundu

Şimdi bolca dans ediyorum ve bu hafta mümkün olduğunca yediklerimi azalttım... Metabolizmam ne kadar hızlı çalışıyo şüpheliyim çünkü düzensiz besleniyorum ve yaşıyorum... 12:30 gibi kalkıyorum sabahları en erken ve gece 3bçk-4 gibi yatıyorum... En büyük nedeni nişanlımın İngiltere'de olması ve aradaki 2 saatlik fark, o yatana kadar ben çok geç saatlere kadar oturmuş oluyorum :2:

Hedefim 58-60 kilo olmak veee bu yola sizin yardımlarınızla başlamak istiyorummmm ~
Paylaşımda bulunmak ve iyi haberler vermek için sabırsızlanıyorummm

Pazartesi'den itibarennnn ben de varım!! ~

günaydinnnn,hic kacamaksiz bu güne geldim,bugün meyve günüm,acaba elma armut ve portakalin üücünü bir arada yesem abartmismi olurum,biz bu dieti ben ,eltim ve kaynim yapiyoruz,esimde vardi ama o pes etti ilk günden zormus dedi,oda kendi capinda corba dieti falan yapiyo.dün aksam eltim gördü beni incelmissin dedi,tabi sporunda cok katkisi var,pazar gününden beri yürüyüs ve karin mekigi yapiyorum,hafta sonu birakip pazartesi tekrar baslamayi düsünüyorum

günaydın yoldaşlar umarım herkes

dün benim et günümdü sabah peynir dmates falan yedim abartmadan öğlen ve akşam da küçük boy balık ızgara yanında hiç bişey yemedim.ama aralarda 2-3 tane form bisküvi yedim
8 bardak su 2 bardak da yeşil çayımı içtim akşam da agzım boş durmadı 1 avuç çekirdek yarım portakal yedim çok bi kaçamak yapmiş gibi suçluluk hissetmiyorum ama yenmemmesi gerektiğini bildiğim için tartılmaktan da korkuyorum ben cumartesi gününü bekliyorum tartılmak için yarın yoğurt günümü de yapayaım cumartesi sabah yazarım artık kilomu

bugün de meyve günüm.sabah yine biraz peynir domates zeytin yedim abartmadan.öğlen ve akşam da elma portakal ayva düşünüyorum.Yalnız bugün beni korkutuyor.sanki çok acıkacakmışım gibi bir his var içimde.hepimize kolay gelsinnnnn.....

hic kacamak yapmadim bugüne kadar,bazi arkadaslar diet disina cikmis okudugum kadariyla,o zaman
bu dietin pek anlami kalmiyorki:26:

Günaydın,
Hiç de abartmış olmazsınız.Portakal 50 kalori desek, elma 60, armut 70 falan (böyle yumuşak ballı armutlar gibiyse) 180 falan ediyor bir öğün, 3 kez 3erden toplam 9 meyveyle günü kapatsanız toplam 600 kaloriyi bile bulmuyor yani çok düşük oluyor, kafanız rahat olsun.9 meyveyi geçerseniz yalnız kalori yükseliyor, her gün kalori hesabı da aklınızda olsun, baktınız 1000 kalori ve üzerine çıkıyorsunuz, o zaman daha güzel ve sağlıklı diyetler var 1000 ve üzeri, boşuna burada aç kalmış olursunuz.Ama bu şekliyle bence güzel seçim yapmışsınız.

Ben en çok meyve gününde acıkıyorum, adeta içimi kıyıyor.Gerçi ben toplamda 3 portakalla günü kapatıyorum, belki onun da etkisi olabilir.

Hepimize kolay gelsin.

3 portakal dışında hiç bir şey yememeye nasıl dayanıyorsun? benim de bgn meyve günüm ve gerçekten acısı şimdiden çöktü

3 portakal dışında hiç bir şey yememeye nasıl dayanıyorsun? benim de bgn meyve günüm ve gerçekten acısı şimdiden çöktü

Meyve sayısı az geldi diyorsan,eğer 10 portakalla günü kapatırsam 500 kalori eder, içinde de çok şeker var, bu diyetin anlamı kalmaz.O yüzden meyve gününde de diğer günlerde de minimum yemeye çalışıyorum.Aynısı patateste de geçerli, günde 10 patates yiyen var, arkadaş 70 kaloriden 700 kalori, onu yiyip de zayıflama hayali kuracağına git 3 öğün makarna ye, daha az kilo yapar ayrıca sağlıklı da yani.Meyve bile olsa abartmamak lazım, bir portakal neredeyse bir silim ekmeğe eşit."Ben bugün hiç ekmek yemedim, diyetteyim ama 9 dilim ekmeğe eş değer 9 portakal yedim", ee nerde kaldı diyet mantığı ozaman? O yüzden bir yandan da kalori hesbına bakıyorum ben.

Eğer kaçamak yapmadan nasıl dayanabiliyorsan diyorsan da, ben şişmanım ve canıma tak etti, başka bir şansım ya da oyalanacak zamanım yok o yüzden asla ama asla ağzıma başka şey sürmüyorum.Kaçamak demek, bu işkencenin uzaması demek, ona tahammül edemem işte.

Hepimize kolay gelsin.

ne güzel maşallah diyim sana o zmn

haklısın son derece ama ben yapamıyorum işte 3 portakal olsa dahi yanina bikaç tane form bisküvi alıyorum.çok bişey olmaz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…