5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar epey bir süredir burayı takip ediyorum. bir türlü başlayamadım bir kere başladım geri bıraktım.
bugün sabah haşlanmış patatesle başladım. 21 dakika yürüyüş yaptım .bu diyeti yapmayı çok istiyorum .
inşallah devam edebilirim.sizden de destek bekliyorum arkadaşlar.

bende dün başladım bu diyete bugun sebze günüm çok zorlanıyorum ama dayanıyorum..

Selam öncelıkle yenı yılınızı en ıcten kutlarm kızlar ıyı senelere ınsallah ..
yarn bende gelıcem tekrar aranıza bıktm artık su kılolarımdan yerer gayrı
yarn gorusmek uzere bebıslerım

Vay vay vay kimler gelmiş Benim silah arkadaşım da buradaymış Ben de geri döndüm, senin de ilk günün galiba, kolay gelsin.
21 dakika yürüyüş ne ya, beni hasetten öldüreceksin kesin

Bugünün bildirimi:
sabah-öğle arası = 1 orta boy pato
akşam= bir orta boy pato
2 fincan yeşil çay
2 litre su
1500 mekik (yarısı bitti, yarısı akşama)

2. günde görüşürüz dostum.

bende sporumu yaptım slim videoları var bende onlardan yapıyorum.bugun sebze günümdü ama birazcık kaçamağım oldu iki kaşık pilav sorun olmaz inş.

tatlım bulamadım ben şu çorba dietini linkinii yzarmsın bakalım bii
bu arad başaka bilgide verirsen sevinirim nası verdin baya fark var kilo cetvelinde maşallah

Konu başlığı aşağıdaki linkte var cidden tavsiye ederim
ben nohut + buğday yaptım fasulye koymadm dayanabilsem daha da yapardım ama nefret geldi

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti.html

ben 6ayda filan verdim bu kiloyu ama birçok diyet denedim dukan dan tut da lahana corbay kadar
cok saglıklı vermedim acıkcası ama yaptgm en ii sey ne olursa olsun hergün yagmur camur demeden en az 1 bucuk saat yürüdüm hiç bırakmadan
su anda da spora gidiyorm.
ben sıkıldıkca baska diete gectim bu sekilde değişiklik yaptm
ilk 8 kilomu akup. ile verdim sabah normal kahvaltı öglen evde ne pişiosa bi tabakl (kızartma ve cok yaglı seyler ayrıca pirinc fln haric) aksam meyva
bu sekilde verdim su 5 gün 5 kilo bitsin bu düzene döncem en güzeli buydu cünkü.
bu arada bu diette 2.günü bitirdim ilk gün patates bugun karnabahr yedim cok zorlanmadım yaırnda tavuk sevmiorm füme yicem bi tek son gün zor gecicek bütn günsüt içmei düşünüorm.

Merhaba arkadaşlar :)

Araya yılbaşı girdi yazamadım.

Öncelikle bu yılın hepimize iyi gelmesini diliyorum. Bol bol kilo verelim ve zayıf güzel hatunlar olalım
İkincisi, ben en son 102 yi gördüm tartıda bu diyet sayesinde ama şu an 104 çıktım. Bunu sorun olarak görmüyorum. 5 gündür falan normal beslendim birde yılbaşı akşamı evimde kalabalık bir buluşma oldu. Eee o kadar şey hazırladım, normal olarak kendim de yedim durdum Bu kadar yemege ( ki yaklaşık 5 gündür bol bol ) yiyorum, az bile almışım.

Bu akşam patateslerimi haşladım, yarın yapmaya devam. Bakalım bu sefer kaç kilo gidecek.
Hepimize kolay gelsin.
Şu dokuzlu rakamları bi göremedim yaaa, inşallah önümüzde ki haftaya nasip olur...

ay inşalah bende veririm cnm ya
ben bi de hergün spor yapıorm salonda 2 saat.
ama verdigim kilolar yüüznden yavaslamıs olabilr klo vermelerim.

ya silah arkadaşım ne yapayım bayadır bu diyetteydi gözüm ama cesaret edemiyordum.benim kilolar mıymıy giderken canım sıkıldı.bende buna karar verdim.
dün sabah
1 haş.patates
öğle
2 haş. patates ( azıcık helva kaçamak yaptım )
akşam 1,5 haş.patates
1000 mekik 21 dak.yürüyüş
maalesef regl başladı.onun huzursuzluğu şişliği de var .ama olsun 2 kilo bile versem bana yeter.
bu sabah.
2 domates 1 salatalık çayın fincanını sayamadım bile bir demlik diyeyim.
öğlen
2 domates 1 salatalık
akşam
yeşil biberi haşlayıp 2 yemek kaşığı yoğurtla tatlandırsam olurmu acaba ?
2 kaşıltan bir şey olmaz herhalde.

Hoşgelmişsen, kilolar da güle oynaya hızlıca gider inşallah.
Bu diyetin aktif ve bu kadar başarılı çalışmasının 3 sebebi var (uzman gibi oldum hehehe)
1.Şeker, yağ,tuz,un, asitli, şekerli içecekler, kaçamak kesinlikle yok. (Doğal olarak 3 beyazdan ve benzerlerinden kurtulmuş oluyoruz)
2.Tek tip beslenme. (Yani et ile pilav yani pro ile karbon birleşmiyor ya da kalsiyum ile vitamin ya da bilmemneyle bilmemne bu yüzden hazım kolaylaşıyor, yağ yakımı tek tip üzerinden hızlıca gidiyor)
3.Gün içinde aynı çeşit yemek yemek.( Yani akşama domates yediğinde, metabolizma diyecekki "bu sabah da domates yediydi, ben bunu sabah da yakmıştım, bu besini tanıyorum.Şey gibi düşünelim; birisiyle tanışıyoruz, onu tanıyana kadar, huyunu suyunu öğrenene kadar bir miktar vakit geçiriyoruz ve sonra dostluk başlıyor, bir zaman sonra başkası ile tanıştığımızda aynı süreç gene başlıyır, kimdir, nedir, huyu , suyu falan ama eski dostla tekrar karşılaşınca onu zaten tanıyor olduğumuzdan ilişki daha rahat ve akıcı gidiyor.)

Sorduğun şey 3. konuyla ilgili, sabah domates, salatalık yiyorsun, metabolizma onu tanıyor anlıyor, atıyorum ben bunları yarım saatte yakarım diyor, öğlen de öyle gidiyor ama akşama "bu yeşil madde ne ola ki? ne alaka?" diyor, ha yakmıyor mu? yakıyor tabii ama arada vakit kaybı da oluyor.O yüzden bu diyeti yapacaklar için sabah kahvaltısı en önemlisi.Sabah mideye ne sokarsak, öğle ve akşam sadece onu ya da onlardan birini alacağızki, vücut şaşırmasın, yabancı madde içine girmesin.Ha, sen akşama 3 biber yiyeceksin diye kilo vermez misin? Tabiiki verirsin, benim dediklerim dıdısının dıdısı ama uzun soluklu yapanlar bu şekilde kendilerini alıştırırlarsa, kilo verme daha hızlı gider.
Yoğurt konusunda kınayarak katılmıyorum.Yoğurt 5.günün maddesi o yüzden karıştırmış olursun ve de hazım zorlaşır, atıyorum 200 gram az kilo vermiş olursun ki bu diyette madem aç kalıyoruz bence layığıyla yapalım ve karıştırmayalım.Ben yerinde olsam; akşam da domates salatalık yerdim ama sen bilirsin tabiiki.

Hepimize kolay gelsin.

Son düzenleme:

ay maşallahh sana peki dukan için fikrin varmı denemiş bri olarak bu diyetle verilen geri döndü bana ondan karışık kafam

tamam tamam akşama domates salatalık devam .yoğurtta yemeyeceğim.ok.şimdilik baya iyi gidiyorum kendime bile hayret ettim inşallah akşama devam ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...ba-diyeti.html (Kayınvalidemin çorba diyeti)
fıstık bak bu senin dediğin diyet şeklimi çorba diyeti

ay inşalah bende veririm cnm ya
ben bi de hergün spor yapıorm salonda 2 saat.
ama verdigim kilolar yüüznden yavaslamıs olabilr klo vermelerim.

Verirsin canım hiç merak etme. Önce düşünce, ben ne zaman ay kilo veremiyorum desem hakikaten veremiyorum çünkü beynim bunu düşünüyor ne zamansa vereceğim desem verişim hızlanıyor. Unutma beynin konuşsal hafızası yok görsel hafıza olarak çalışıyor. Bir şeyi kendine görsel olarak telkin edersen beyin onu gerçek olarak algılıyor. Bu bilimsel olarak kanıtlandı. Hatta buna NLS sistemi deniyor. Mesela ben eskisi gibi kendimi sürekli zayıf hayal ediyorum. O güzel elbiselerimin içinde. Çok gerekmedikçe aynaya bakmıyorum ( makyaj vs dışında.) yani aynanın karşısına geçip kendimi, bedenimi seyretmiyorum artık. Çünkü beynime bu msjı vermemeye çalışıyorum. Benim beynim zayıf olan Elif'i düşünüp durduğum için bir süre sonra o görüntüye kendini alıştıracak ve bedenimi " aa bu benim değil, fazlası var, zayıf olmalı" diye şartlandıracak. O yüzden bana kilo vermemde yardım edecek. Çünkü ona komut gidiyor, yağları yak beden eskisi gibi görünsün diye.

Kilo vermen yavaşladıysa bu diet belki iyi gelir. Zinciri birkaç kilo ile bu diet kırarsa tekrar açılır kilo vermen. Bende eskiden çok zayıfladığım için biliyorum. Bir yerde bir direnmeye başlıyor sonra kırılınca o tekrar vermeye başlıyorsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...ba-diyeti.html (Kayınvalidemin çorba diyeti)
fıstık bak bu senin dediğin diyet şeklimi çorba diyeti

Evet bunu denemiştim,sabah, öğle, akşam bir kase içmiştim, 3 günde 2 kilo vermiştim. (Su/ödemdir gerçi ya neyse)Ama sonra içim bunalmıştı, hep çorba hep çorba nereye kadar diye bırakmıştım.3-5 kilo fazlası olanlar için aslında iyi olur, bir hafta tut boğazını iç, kurtul kilolardan sonra da dikkat et işte, ama bende kilo çoktu, bu çorbayı da bir ay falan içsem anca iyi gelirdi ama dediğim gibi içim bulanmıştı.

Senin diyet nasıl gidiyor? Sanki bir arayış içindesin? Bundan memnun değil misin? Kilo vermen mi durdu?

Bu yazı nasıl aydınlatıcı bir yazı olmuş, bayıldım :))
Çok sağ ol canım ya, vallahi bir sürü doğru tespit okudum bu yazıda, şevkim arttı süpersin

Bu yazı nasıl aydınlatıcı bir yazı olmuş, bayıldım :))
Çok sağ ol canım ya, vallahi bir sürü doğru tespit okudum bu yazıda, şevkim arttı süpersin

Teşekkür ederim, ben bu diyeti daha önce 22 gün aralıksız yapmıştım.O zamanlar burası tarlaydı neredeyse Eski sayfaları okudum, kalori hesapları yaptım, vücudumu dinledim, günlükler tuttum ve kendimce bazı şeyleri daha net anladım. insan bu yola girince, diyetisyen kesiliyor valla Onu dene, bunu oku, diğerini dinle derken ermiş gibi oluyor

Hepimize kolay gelsin, şu kilolar da kolayca gitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…