- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.881
merhaba arkadaşlar epey bir süredir burayı takip ediyorum. bir türlü başlayamadım bir kere başladım geri bıraktım.
bugün sabah haşlanmış patatesle başladım. 21 dakika yürüyüş yaptım .bu diyeti yapmayı çok istiyorum .
inşallah devam edebilirim.sizden de destek bekliyorum arkadaşlar.
ne güzel bak senin 2.günün.bende dün başladım bu diyete bugun sebze günüm çok zorlanıyorum ama dayanıyorum..
merhaba arkadaşlar epey bir süredir burayı takip ediyorum. bir türlü başlayamadım bir kere başladım geri bıraktım.
bugün sabah haşlanmış patatesle başladım. 21 dakika yürüyüş yaptım .bu diyeti yapmayı çok istiyorum .
inşallah devam edebilirim.sizden de destek bekliyorum arkadaşlar.
Vay vay vay kimler gelmişBenim silah arkadaşım da buradaymış Ben de geri döndüm, senin de ilk günün galiba, kolay gelsin.
21 dakika yürüyüş ne ya, beni hasetten öldüreceksin kesin
Bugünün bildirimi:
sabah-öğle arası = 1 orta boy pato
akşam= bir orta boy pato
2 fincan yeşil çay
2 litre su
1500 mekik (yarısı bitti, yarısı akşama)
2. günde görüşürüz dostum.
tatlım bulamadım ben şu çorba dietini linkinii yzarmsın bakalım bii
bu arad başaka bilgide verirsen sevinirim nası verdin baya fark var kilo cetvelinde maşallah
daha önce kac günde kac kilo verdiniz acaba elifangel ?
Vay vay vay kimler gelmişBenim silah arkadaşım da buradaymış Ben de geri döndüm, senin de ilk günün galiba, kolay gelsin.
21 dakika yürüyüş ne ya, beni hasetten öldüreceksin kesin
Bugünün bildirimi:
sabah-öğle arası = 1 orta boy pato
akşam= bir orta boy pato
2 fincan yeşil çay
2 litre su
1500 mekik (yarısı bitti, yarısı akşama)
2. günde görüşürüz dostum.
ya silah arkadaşım ne yapayım bayadır bu diyetteydi gözüm ama cesaret edemiyordum.benim kilolar mıymıy giderken canım sıkıldı.bende buna karar verdim.
dün sabah
1 haş.patates
öğle
2 haş. patates ( azıcık helva kaçamak yaptım )
akşam 1,5 haş.patates
1000 mekik 21 dak.yürüyüş
maalesef regl başladı.onun huzursuzluğu şişliği de var .ama olsun 2 kilo bile versem bana yeter.
bu sabah.
2 domates 1 salatalık çayın fincanını sayamadım bile bir demlik diyeyim.
öğlen
2 domates 1 salatalık
akşam
yeşil biberi haşlayıp 2 yemek kaşığı yoğurtla tatlandırsam olurmu acaba ?
2 kaşıltan bir şey olmaz herhalde.
Konu başlığı aşağıdaki linkte var cidden tavsiye ederim
ben nohut + buğday yaptım fasulye koymadm dayanabilsem daha da yapardım ama nefret geldi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti.html
ben 6ayda filan verdim bu kiloyu ama birçok diyet denedim dukan dan tut da lahana corbay kadar
cok saglıklı vermedim acıkcası ama yaptgm en ii sey ne olursa olsun hergün yagmur camur demeden en az 1 bucuk saat yürüdüm hiç bırakmadan
su anda da spora gidiyorm.
ben sıkıldıkca baska diete gectim bu sekilde değişiklik yaptm
ilk 8 kilomu akup. ile verdim sabah normal kahvaltı öglen evde ne pişiosa bi tabakl (kızartma ve cok yaglı seyler ayrıca pirinc fln haric) aksam meyva
bu sekilde verdim su 5 gün 5 kilo bitsin bu düzene döncem en güzeli buydu cünkü.
bu arada bu diette 2.günü bitirdim ilk gün patates bugun karnabahr yedim cok zorlanmadım yaırnda tavuk sevmiorm füme yicem bi tek son gün zor gecicek bütn günsüt içmei düşünüorm.
Hoşgelmişsen, kilolar da güle oynaya hızlıca gider inşallah.
Bu diyetin aktif ve bu kadar başarılı çalışmasının 3 sebebi var (uzman gibi oldum hehehe)
1.Şeker, yağ,tuz,un, asitli, şekerli içecekler, kaçamak kesinlikle yok. (Doğal olarak 3 beyazdan ve benzerlerinden kurtulmuş oluyoruz)
2.Tek tip beslenme. (Yani et ile pilav yani pro ile karbon birleşmiyor ya da kalsiyum ile vitamin ya da bilmemneyle bilmemne bu yüzden hazım kolaylaşıyor, yağ yakımı tek tip üzerinden hızlıca gidiyor)
3.Gün içinde aynı çeşit yemek yemek.( Yani akşama domates yediğinde, metabolizma diyecekki "bu sabah da domates yediydi, ben bunu sabah da yakmıştım, bu besini tanıyorum.Şey gibi düşünelim; birisiyle tanışıyoruz, onu tanıyana kadar, huyunu suyunu öğrenene kadar bir miktar vakit geçiriyoruz ve sonra dostluk başlıyor, bir zaman sonra başkası ile tanıştığımızda aynı süreç gene başlıyır, kimdir, nedir, huyu , suyu falan ama eski dostla tekrar karşılaşınca onu zaten tanıyor olduğumuzdan ilişki daha rahat ve akıcı gidiyor.)
Sorduğun şey 3. konuyla ilgili, sabah domates, salatalık yiyorsun, metabolizma onu tanıyor anlıyor, atıyorum ben bunları yarım saatte yakarım diyor, öğlen de öyle gidiyor ama akşama "bu yeşil madde ne ola ki? ne alaka?" diyor, ha yakmıyor mu? yakıyor tabii ama arada vakit kaybı da oluyor.O yüzden bu diyeti yapacaklar için sabah kahvaltısı en önemlisi.Sabah mideye ne sokarsak, öğle ve akşam sadece onu ya da onlardan birini alacağızki, vücut şaşırmasın, yabancı madde içine girmesin.Ha, sen akşama 3 biber yiyeceksin diye kilo vermez misin? Tabiiki verirsin, benim dediklerim dıdısının dıdısı ama uzun soluklu yapanlar bu şekilde kendilerini alıştırırlarsa, kilo verme daha hızlı gider.
Yoğurt konusunda kınayarak katılmıyorum.Yoğurt 5.günün maddesi o yüzden karıştırmış olursun ve de hazım zorlaşır, atıyorum 200 gram az kilo vermiş olursun ki bu diyette madem aç kalıyoruz bence layığıyla yapalım ve karıştırmayalım.Ben yerinde olsam; akşam da domates salatalık yerdim ama sen bilirsin tabiiki.
Hepimize kolay gelsin.
Bu diyetin aktif ve bu kadar başarılı çalışmasının 3 sebebi var (uzman gibi oldum hehehe)
1.Şeker, yağ,tuz,un, asitli, şekerli içecekler, kaçamak kesinlikle yok. (Doğal olarak 3 beyazdan ve benzerlerinden kurtulmuş oluyoruz)
2.Tek tip beslenme. (Yani et ile pilav yani pro ile karbon birleşmiyor ya da kalsiyum ile vitamin ya da bilmemneyle bilmemne bu yüzden hazım kolaylaşıyor, yağ yakımı tek tip üzerinden hızlıca gidiyor)
3.Gün içinde aynı çeşit yemek yemek.( Yani akşama domates yediğinde, metabolizma diyecekki "bu sabah da domates yediydi, ben bunu sabah da yakmıştım, bu besini tanıyorum.Şey gibi düşünelim; birisiyle tanışıyoruz, onu tanıyana kadar, huyunu suyunu öğrenene kadar bir miktar vakit geçiriyoruz ve sonra dostluk başlıyor, bir zaman sonra başkası ile tanıştığımızda aynı süreç gene başlıyır, kimdir, nedir, huyu , suyu falan ama eski dostla tekrar karşılaşınca onu zaten tanıyor olduğumuzdan ilişki daha rahat ve akıcı gidiyor.)
Sorduğun şey 3. konuyla ilgili, sabah domates, salatalık yiyorsun, metabolizma onu tanıyor anlıyor, atıyorum ben bunları yarım saatte yakarım diyor, öğlen de öyle gidiyor ama akşama "bu yeşil madde ne ola ki? ne alaka?" diyor, ha yakmıyor mu? yakıyor tabii ama arada vakit kaybı da oluyor.O yüzden bu diyeti yapacaklar için sabah kahvaltısı en önemlisi.Sabah mideye ne sokarsak, öğle ve akşam sadece onu ya da onlardan birini alacağızki, vücut şaşırmasın, yabancı madde içine girmesin.Ha, sen akşama 3 biber yiyeceksin diye kilo vermez misin? Tabiiki verirsin, benim dediklerim dıdısının dıdısı ama uzun soluklu yapanlar bu şekilde kendilerini alıştırırlarsa, kilo verme daha hızlı gider.
Yoğurt konusunda kınayarak katılmıyorum.Yoğurt 5.günün maddesi o yüzden karıştırmış olursun ve de hazım zorlaşır, atıyorum 200 gram az kilo vermiş olursun ki bu diyette madem aç kalıyoruz bence layığıyla yapalım ve karıştırmayalım.Ben yerinde olsam; akşam da domates salatalık yerdim ama sen bilirsin tabiiki.
Hepimize kolay gelsin.
ay inşalah bende veririm cnm ya
ben bi de hergün spor yapıorm salonda 2 saat.
ama verdigim kilolar yüüznden yavaslamıs olabilr klo vermelerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...ba-diyeti.html (Kayınvalidemin çorba diyeti)
fıstık bak bu senin dediğin diyet şeklimi çorba diyeti
Hepimize kolay gelsin.
Bu yazı nasıl aydınlatıcı bir yazı olmuş, bayıldım :))
Çok sağ ol canım ya, vallahi bir sürü doğru tespit okudum bu yazıda, şevkim arttısüpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?