- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.941
arkadaslar sebze gününde ne yemeyi düsünüyorsunuz,kirmizi pancar yesem olurmuki,
en zor gün bugün yani sebze günü bence ...
pırasa yaptım yedim ama hala acım
ben 3 öğün aynı sebzeyi yiyemem farklı farklı yicem...
en zor gün bugün yani sebze günü bence ...
pırasa yaptım yedim ama hala acım
ben 3 öğün aynı sebzeyi yiyemem farklı farklı yicem...
merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama güzvenemiyorum kendime yani tek tok tutan meyve muz bence o da yok ya da sırf yumurta nasıl olur bilmiyorum sonunda alerji falan olmayalım da kendime güvenemiyorum açıkcası çok zor oluyor mu hadi beni gaza getiriiin
Sebze günü için sebze çorbası tavsiye ederim.Sabah karışık bir sebze çorbası yapabilir, içebilirsiniz.Öğlen çorbaya koyduğunuz sebzelerden birer ikişer yer, akşama da bol karışık (sabahki çorbanın içindekilerden) bir salata alternatif olabilir.
Ya da 3 öğün sebze çorbası içmek hem bu havada içinizi ısıtır hem de detoks etkisi gösterir, bu da bir seçenek.
Kolay gelsin.
İrade olduktan sonra kolay gidiyor, olmadı mı zaten 8 öğün yemekli diyet listesi de verilse insan kaçamak yapacaksa gene yapıyor.
Yani kişi kendinden emin bir biçimde hangi diyet olursa olsun, başlamalı bence.
Yumurta diye şartlamayın kendinizi.Yoğurt ve süt seçeneği de var.Sabah öğle akşam bir kase yoğurt yiyebilirsiniz.
Ben 4 set uyguladım bu diyeti, 4 seferde de yoğurt kullandım, yumurta alerji yapar, sütü de çok sevmem diye.
Meyva gününde de genelde portakal yedim.Sabah öğle akşam birer portakal.
Zor oluyor tabii ki, özellikle de bu diyet öncesinde ekmek, hamur işi, tatlı yeniyorsa birden bunları kesmek, yağsız, tuzsuz şeyler yemek, kaçamak yapmamak zor tabii.Kalori anlamında da düşük olduğundan enerji fazla olmuyor, halsizlik, baş ağrısı ilk günlerde çoğunluğa uğruyor.Yani zahmeti çok ama bir ayda iki kilo vermek bile bazen zor oluyorken, burada 5 günde 2 kilo veriliyor. (Ha giden sudur/ ödemdir, sağlıksız bir diyettir orası ayrı)
Başlangıç için deneyebilir, 2-3 kilo verdikten sonra gaza gelip daha sağlıklı diyetlerle devam edebilirsiniz.
Bu diyet hem başlangıç olur, hem motivasyon sağlar diye düşünüyorum.
Karar sizin tabiiki.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?