- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.281
canım evlenmeden önce yapmıştım.evet tek seferde vermiştim 5 kilo.yani en azından ben öyle hatırlıyorum.
bende ikinciyim şişkoluktaa.:)))
süpermiş valla canım.1100 gram ne demek.tebrikler.şimdi tartıldım baskulde 80.4 çıktım.dünkü kilom 81.5 di.ben akşam 200-300 gram gider diyordum 1100 gitmiş.hayret nasıl gitmiş anlamadım.patates denmidir ki?
dayanacağımız şunun şurasında 4 gün kaldı..sabııırrrr...
çok ii tatlım senin adına çok sevindim umarım devam eder bu şekildeşimdi tartıldım baskulde 80.4 çıktım.dünkü kilom 81.5 di.ben akşam 200-300 gram gider diyordum 1100 gitmiş.hayret nasıl gitmiş anlamadım.patates denmidir ki?
çok ii tatlım senin adına çok sevindim umarım devam eder bu şekilde
günaydın bu arada kızlar
bende dün akşam tartılıyım dedim ama çıktım üstüne çalışmadı
neyse dedim zorlamadım bitince cmt sabahı tartılcam ben
bugün tavuk haşladım içine iceberg doğradım bir iki yaprak 3 4 tane de çeri domates ekledim az önce bi kaç çatal yedim
öğlen limonlayıp güzelce yicem aralarda yine yeşil cay limonlu başka bişi yok ben cola soda falan kesinlikle içmioum tüm sıvıları limonla içioum ayrıca
bugünü de bitirirsek kaldı 3 dimi büsracım
ayrıca akşam 40 dk titreşimli kemerimi taktım
biraz plates yaptım birazda kendim hareketler yaptım 5 gün sıkcam dişimi valla hedefe ulaşmak için.
evet canım kaldı 3:)))pek uzun bi süreç değil ama olsun teselli oluyor bize..
ben sabah kalktığımda 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 2 tatlı kaşığı bal koyup içtim.
hazırlandım işe gitmeden önce de haşlamış karnabaharımı yedim.ve şu an işyerinde akşamdan hazırladığım elma kürünü içiyorum...çok acıktım amaaa
ya hanımlar birde size birşey danışacağım canım günlerdir çiğ köfte çekiyor yarında et günüm acaba saylır mı? haşlama tavuk ve yanınada azcık çiğ köfteyi katsam? yoksa serbest günü mü bekleyim? çok kafam karışık...
ben bugün et günü yaptım et derken tavuk haşladım göğüsgünaydın kızlaaar :) bende bugün sebze günümdeyim ıspanak en sevdiğim sebze başka yiyemem ben o yüzden ıspanak yaptım kendime yanına az da yoğurt koydum yarım yağlı. birazda domates ve sinameki çayı içiyorum. akşama kadar ıspanak yiyebilirim sıkılmadan çünkü çok severim. yanlız et gününde ne yapacagım hiç bilmiyorum fikri olan??
tabiki katılabilirsin canım şimdiden aramıza hgkızlar bende size katılmak istiyorum ama p.tesi başlamak gerek sanırım çünkü haftasonu pek uyamam gibi hafta içi sorun yok benide kabul edermisiniz p.tesiden itibarenn
bence yeme çiğ köfte olmaz yani hft sonunu bekleya hanımlar birde size birşey danışacağım canım günlerdir çiğ köfte çekiyor yarında et günüm acaba saylır mı? haşlama tavuk ve yanınada azcık çiğ köfteyi katsam? yoksa serbest günü mü bekleyim? çok kafam karışık...
ohhh mis vallaben bugün evde mayaladığım ev usulü yoğurdumu yiyeceğim
bende yarın sebze günü yapcam brokoli aldım havuç ve kabakta yapcam
brokoliyi haşladım havuçla kabağı fırında yapmayı düşünüoum
dün akşam pattisi fırında yaptım ancak öyle yiyebildim haşlamasını tamamen döktüm o kadaa acıydı ki midemi mahvetti
ben bal şeker bi lokma çikolata gibi tatlıya dair hiç bişiyi ağzıma sürmüoum
tek besinle tüm gün yani bu
hepbera pattise yoğurt ilave ettim dedi ama mesela yoğurt günü ayrı ya işe yaramaz bi durum olur mu acaba :26:
hepbera sen tartıldın mı durum nedir:44:
ben bugün evde mayaladığım ev usulü yoğurdumu yiyeceğim
hoşbuldumm walla şimdiden nasıl yapcam zaman geçcekmi die düşünüorum ama bu diyetin en güzel yanı haftasonu zorunluluğu olmaması sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?