- 30 Ocak 2012
- 78
- 9
- 88
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.341
ne demek..bişey değil..sen gel buraya yeter ki..
tiksindim aynı şeyi yemekten canım yaa.ben en iyisi yatıyım.acıktıysan bi daha yesene...
hadi herkese iyi gecelerr..inşallah hepimiz gece uykumuzda 500 er gram veririz:))) ( o nasıl olacaksa artık)))
acıkmadınız mı kızlarr.forumda sadece ben acıktım yazıyorum gün boyu( ben çok dayanıksızım galibaaa.sizlere maaşallah valla..
hoşgeldin canım..seni de listeye ekliyeyim..ne demiş atalarımız..birlikten kuvvet doğar:))ne kaa uzun liste..o kaaa motivasyon:))
yaseminm -----61.1----61--
MorLady ------81.5----80.4--
hepbera ------70------69.7--
dilek ----------59------?
busra ---------74.6----73.6--
elff -----------68------67.3--
aslı------------63.7----62.8--
missperfect----58------57--[/QU
merhaba ben de ptesi başladım 67kiloyla umarım kayda değer bi sonuç alırım 5. günün sonunda
canım bence tavuk gününü ii geçireceksin ben rahat ettim yani tüm gün o salatayı yedimbende tek tip biliyordum.sade tavuk göğsü haşladım yarın salata gibi yapıp yiyeceğim.ayy haşlanmış patates ve karnabahardan sonra çok iyi gelecek.
hoşgeldin canım istediğin kiloya ulaşırsın inşallahmerhaba millet bende 2 gün önce basladim 58 ile bugün 57 yim =)hehe
bende bol limonlu sekersiz çayımı içioumkızlarr günaydınnn güne süper enerjik başladım şimdi kendime yeşil çay yapıcamm :):):)
bende yeni katıldım işte aranıza ama sürekli burda bulunmaya çalışıcam inşallah tüm isteklerimize en yakın ve hayırlı zamanda kavuşuruz :):)
dilekcim senin hedef kilon kaç acaba?
canım regl döneminde bence yapma.çünkü ödemden dolayı ister istemez şişlik oluyor.hem bu dönem sinirleri geriliyor insanın rejimle iyice germe kendini.benim tavsiyem bi süreliğine bırak rejimi.ama hepten de bırakmainşallah canım
ben 51 falan olmak istioum
bu yüzden 2 hft yaparım herhalde
eğer cmt günü 55-56 görürsem tartıda devam etcem diğer hftada
ama 57-58 olursa
1-1,5 kilo için bunu yapamam
çünkü aşırı derecede çikolata ve tatlıya ihtiyaç duyuoum
regl dönemim yaklaşıo
aslında dün bunu da düşündüm
vucudum şişio daha kilolu çıkabilirim belkide yanlış dönem seçtim
bence buna da dikkat etmeliyiz sizlerin fikri nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?