5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım ihmal etme hemen yarın git bi doktora belki alerjin vardır hiç ummadığın birşeye belli olmuyor bu bi test yaptır sakın ha ihmal etme, geçmiş olsun.

zaten alerji hastasıyım alerji ile ilgili tüm testleri yaptırdım gecen sene alerji yüzünden komaya girdim adrenelinlerle döndürdüler.o yüzden alerjiden çok korkuyorum.
az önceki mesajı yazdıktan sonra çok kızardım bogaz bölgem kabardı.herhalde tavuktan oldum.işten gelir gelmez tavuk yemiştim.öglende tavuk yemiştim.gecen sen york testide yaptırıştım ordada tavuk çıkmıştı ama devamlı yerim .fakat şuan çok kötü durumdaydım birden kabarıyorsun anında gidebilirsin allahtan hiç ilaç içmedigimden okadar korkmadım çünkü ilaç alerjisi 10dk da götürüyor.biraz biraz geciyor gibi.bi iniyor kaşıntıda kızarıklıkta gidiyor bi 10dk sonra tekarar başlıyor.fakat hızı azaldı şuan..oyalanmak için açtım burayıda zaman gecsin diye yoksa panik oldunmmu daha fazlalaşıyor.gecen sene komada bunun agır durumunu yaşamıştım zor döndüm ölümden en kötüsü 3 krizdi digerleride agırdı ama ilk 3 krizde solunum durma noktasına geliyordu ben nefes alamayıp gidiyordum.

aman neyse daha fazla anlatmayayım allah evlatlarıma bagışladı .şimdied o yüzden korktum.hastaneye acile git dedi eşim çocuklar evde tek gidemedim onları çıkarsam dışarı -2 derece.hasta olurlar .bekliyorum o yüzden .ama şideti azaldı kafamda ugultu bile oluyordu oda azaldı

Son düzenleme:

ıyh..bana sebze demesin kimse

yarın bi fırın poşetine salam,sucuk,sosis,bi parça tavuk,köfte atıcam.pişirip yicem..belki akşama doğru ızgara yaparım..

geçmiş olsun canım yaaa..Allah şifanı versin..

evet kızçeler..listemiz şöyleydi..sabah daha hafiflemiş olacağaız inşallah...
yaseminm -----61.1---61--
MorLady ------81.5---80.4--
hepbera ------70-----69.7--
dilek ----------59------?
busra ---------75------?
elff -----------68----67.3--

busracım tartılabildin mi canım..

Son düzenleme:

ÇOK GEÇMŞ OLSUN CANIM.ihmal etme fırsatını bulduğunda git doktora.hiçbişey canından değerli değil..

73,6 çıktı.başlangıç 74,6 falandı.yani yaklaşık 1 kg verdim.:))eczanede değil evdekinde tartıldım.yani hala doğru olmayabilir ama doğru ble olmasa hergün aynı tartıda tartıldığım için verdiğim 1 kg gözüküyor.

Son düzenleme:
ıyh..bana sebze demesin kimse

yarın bi fırın poşetine salam,sucuk,sosis,bi parça tavuk,köfte atıcam.pişirip yicem..belki akşama doğru ızgara yaparım..
aynen valla bende tiksindim karnabahardan.bu arada sucuk sosis falan yazmışsın yiyebliyor muyuz onları yaaaa.ben tek tip diye biliyorum.

aynen valla bende tiksindim karnabahardan.bu arada sucuk sosis falan yazmışsın yiyebliyor muyuz onları yaaaa.ben tek tip diye biliyorum.

kızlar abartmayın yüm gün sucuk sosis tavuk yersen kilo bile alırsın sucuk sosis normalde de yenmemeli bence 5 günlük bir yol değil bu zararlı şeyleri hayatımızdan tümden çıkaralım en azından min. indirelim ki bir daha şok diyetlere gerek kalmasın. bence tavuk yeterli tek tip olmasın diyorsan kahvaltıda köfteyi sote yapar yersin yanındada bi parça tavuk yersin sonra gün boyu tavuk yaparsın. 1 gün zaten hemde tavuk yani leziz birşey bu 2 günden sonra nasıl güzel gelecek :)

yaseminm -----61.1---61--
MorLady ------81.5---80.4--
hepbera ------70-----69.7--
busra ---------74.6---73.6
elff -----------68----67.3--

listeyi sana göre düzelttim..aynı tartı olduktan sonra farketmez..oh çok şükür yarın et günü canım..3 şart var..biri tuzsuz olması,biri yağda pişirilmemesi,sonuncusu sabah tabakta ne varsa akşama kadar aynısının olması...sadece tavuk, ya da köfte olursa sıkar beni..

bende tek tip biliyordum.sade tavuk göğsü haşladım yarın salata gibi yapıp yiyeceğim.ayy haşlanmış patates ve karnabahardan sonra çok iyi gelecek.

aslında balık severler için sabah yağsız ton balığı öğlen akşamda balık ızgara yesek daha saglıklı, daha hafif.. evet evet ben balık yapmaya karar verdim :) bu arada listeye ekleneblir miyim? bugün 2.günüm pazartesi 63,7 ile başladım bugün 62,8 dim. birde sporuma devamlı gidiyorum onunda faydası vardır bugün sebzede çok yiyemedim yarını iple çekiyorum

ben tuzsuz yiyemiyorum canım yaa.zaten azıcık bişey yediklerim onu da tadıyla yiyim diyorum.tuzsuz yapamıyorum(ama herzamankinden daha az tuz atıyorum.

listeye ekledim seni de..hoşgeldin aslı..
yaseminm -----61.1----61--
MorLady ------81.5----80.4--
hepbera ------70------69.7--
busra ---------74.6----73.6
elff -----------68------67.3--
aslı------------63.7----62.8

teşekkür ederim

merhaba millet bende 2 gün önce basladim 58 ile bugün 57 yim =)hehe

hoşgeldin canım..seni de listeye ekliyeyim..ne demiş atalarımız..birlikten kuvvet doğar:))ne kaa uzun liste..o kaaa motivasyon:))
yaseminm -----61.1----61--
MorLady ------81.5----80.4--
hepbera ------70------69.7--
busra ---------74.6----73.6--
elff -----------68------67.3--
aslı------------63.7----62.8--
missperfect----58------57--

Son düzenleme:
acıkmadınız mı kızlarr.forumda sadece ben acıktım yazıyorum gün boyu( ben çok dayanıksızım galibaaa.sizlere maaşallah valla..

tesekkür ederim canim eklediginn icin her gün yazicam cok fazla evde müzik acarak dans etmeye basladim hemde fena sizede tavsiye ederim öptümm

acıkmadınız mı kızlarr.forumda sadece ben acıktım yazıyorum gün boyu( ben çok dayanıksızım galibaaa.sizlere maaşallah valla..

acıktıysan bi daha yesene...

tesekkür ederim canim eklediginn icin her gün yazicam cok fazla evde müzik acarak dans etmeye basladim hemde fena sizede tavsiye ederim öptümm

ne demek..bişey değil..sen gel buraya yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…