- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.321
tatlım ihmal etme hemen yarın git bi doktora belki alerjin vardır hiç ummadığın birşeye belli olmuyor bu bi test yaptır sakın ha ihmal etme, geçmiş olsun.
bugünü nerdeyse bitirdik
hiç aç diilim canım arada çikolata istio sonra gecio
eve gidip ne yicem bilmioum tavuk salatam hala var aslında onu yiyip bitki çayı falan içerim belkide
yarına brokoli haşlaması fırında kabak ve havuç yapcamne kaa mükemmel dimi
saatler 19.00 u gösteriyo en son yemeğimi 16.45 civarında yedim ve sebze günü benim için bitti kızlar şimdi kilit zamanııtabii kilidi şekersiz içecekelr için açabiliriz ben sinamekimi içeceğim şimdi spordan geldim, sinameki içtikten sonrada evdeki bisikletimi yapacağım 10 dakika. benim için gün bitti yarın için tavuklarım hazır tefal in makinesini biliyorsunuzdur actifry hani şu 1 kaşık yağ ile 1 kilo patates aleti tavukları onun içine hiç ama hiç yağ katmadan atıyorum enfes oluyor, yarın onu yiyeceğim. ama başka önerisi olan varsa onada hazırım , değişik tarifler var mı ? hepimize başarılar gitsin kilolar gelsin mayolarrr :))
zaten alerji hastasıyım alerji ile ilgili tüm testleri yaptırdım gecen sene alerji yüzünden komaya girdim adrenelinlerle döndürdüler.o yüzden alerjiden çok korkuyorum.
az önceki mesajı yazdıktan sonra çok kızardım bogaz bölgem kabardı.herhalde tavuktan oldum.işten gelir gelmez tavuk yemiştim.öglende tavuk yemiştim.gecen sen york testide yaptırıştım ordada tavuk çıkmıştı ama devamlı yerim .fakat şuan çok kötü durumdaydım birden kabarıyorsun anında gidebilirsin allahtan hiç ilaç içmedigimden okadar korkmadım çünkü ilaç alerjisi 10dk da götürüyor.biraz biraz geciyor gibi.bi iniyor kaşıntıda kızarıklıkta gidiyor bi 10dk sonra tekarar başlıyor.fakat hızı azaldı şuan..oyalanmak için açtım burayıda zaman gecsin diye yoksa panik oldunmmu daha fazlalaşıyor.gecen sene komada bunun agır durumunu yaşamıştım zor döndüm ölümden en kötüsü 3 krizdi digerleride agırdı ama ilk 3 krizde solunum durma noktasına geliyordu ben nefes alamayıp gidiyordum.
aman neyse daha fazla anlatmayayım allah evlatlarıma bagışladı .şimdied o yüzden korktum.hastaneye acile git dedi eşim çocuklar evde tek gidemedim onları çıkarsam dışarı -2 derece.hasta olurlar .bekliyorum o yüzden .ama şideti azaldı kafamda ugultu bile oluyordu oda azaldı
zaten alerji hastasıyım alerji ile ilgili tüm testleri yaptırdım gecen sene alerji yüzünden komaya girdim adrenelinlerle döndürdüler.o yüzden alerjiden çok korkuyorum.
az önceki mesajı yazdıktan sonra çok kızardım bogaz bölgem kabardı.herhalde tavuktan oldum.işten gelir gelmez tavuk yemiştim.öglende tavuk yemiştim.gecen sen york testide yaptırıştım ordada tavuk çıkmıştı ama devamlı yerim .fakat şuan çok kötü durumdaydım birden kabarıyorsun anında gidebilirsin allahtan hiç ilaç içmedigimden okadar korkmadım çünkü ilaç alerjisi 10dk da götürüyor.biraz biraz geciyor gibi.bi iniyor kaşıntıda kızarıklıkta gidiyor bi 10dk sonra tekarar başlıyor.fakat hızı azaldı şuan..oyalanmak için açtım burayıda zaman gecsin diye yoksa panik oldunmmu daha fazlalaşıyor.gecen sene komada bunun agır durumunu yaşamıştım zor döndüm ölümden en kötüsü 3 krizdi digerleride agırdı ama ilk 3 krizde solunum durma noktasına geliyordu ben nefes alamayıp gidiyordum.
aman neyse daha fazla anlatmayayım allah evlatlarıma bagışladı .şimdied o yüzden korktum.hastaneye acile git dedi eşim çocuklar evde tek gidemedim onları çıkarsam dışarı -2 derece.hasta olurlar .bekliyorum o yüzden .ama şideti azaldı kafamda ugultu bile oluyordu oda azaldı
73,6 çıktı.başlangıç 74,6 falandı.yani yaklaşık 1 kg verdim.:))eczanede değil evdekinde tartıldım.yani hala doğru olmayabilir ama doğru ble olmasa hergün aynı tartıda tartıldığım için verdiğim 1 kg gözüküyor.evet kızçeler..listemiz şöyleydi..sabah daha hafiflemiş olacağaız inşallah...
yaseminm -----61.1---61--
MorLady ------81.5---80.4--
hepbera ------70-----69.7--
dilek ----------59------?
busra ---------75------?
elff -----------68----67.3--
busracım tartılabildin mi canım..
aynen valla bende tiksindim karnabahardan.bu arada sucuk sosis falan yazmışsın yiyebliyor muyuz onları yaaaa.ben tek tip diye biliyorum.ıyh..bana sebze demesin kimse
yarın bi fırın poşetine salam,sucuk,sosis,bi parça tavuk,köfte atıcam.pişirip yicem..belki akşama doğru ızgara yaparım..
aynen valla bende tiksindim karnabahardan.bu arada sucuk sosis falan yazmışsın yiyebliyor muyuz onları yaaaa.ben tek tip diye biliyorum.
bende tek tip biliyordum.sade tavuk göğsü haşladım yarın salata gibi yapıp yiyeceğim.ayy haşlanmış patates ve karnabahardan sonra çok iyi gelecek.kızlar abartmayın yüm gün sucuk sosis tavuk yersen kilo bile alırsın sucuk sosis normalde de yenmemeli bence 5 günlük bir yol değil bu zararlı şeyleri hayatımızdan tümden çıkaralım en azından min. indirelim ki bir daha şok diyetlere gerek kalmasın. bence tavuk yeterli tek tip olmasın diyorsan kahvaltıda köfteyi sote yapar yersin yanındada bi parça tavuk yersin sonra gün boyu tavuk yaparsın. 1 gün zaten hemde tavuk yani leziz birşey bu 2 günden sonra nasıl güzel gelecek :)
ben tuzsuz yiyemiyorum canım yaa.zaten azıcık bişey yediklerim onu da tadıyla yiyim diyorum.tuzsuz yapamıyorumlisteyi sana göre düzelttim..aynı tartı olduktan sonra farketmez..oh çok şükür yarın et günü canım..3 şart var..biri tuzsuz olması,biri yağda pişirilmemesi,sonuncusu sabah tabakta ne varsa akşama kadar aynısının olması...sadece tavuk, ya da köfte olursa sıkar beni..
listeye ekledim seni de..hoşgeldin aslı..
yaseminm -----61.1----61--
MorLady ------81.5----80.4--
hepbera ------70------69.7--
busra ---------74.6----73.6
elff -----------68------67.3--
aslı------------63.7----62.8
hoşgeldiiinnnnnmerhaba millet bende 2 gün önce basladim 58 ile bugün 57 yim =)hehe
hoşgeldiiinnnnn
merhaba millet bende 2 gün önce basladim 58 ile bugün 57 yim =)hehe
hoşgeldin canım..seni de listeye ekliyeyim..ne demiş atalarımız..birlikten kuvvet doğar:))ne kaa uzun liste..o kaaa motivasyon:))
yaseminm -----61.1----61--
MorLady ------81.5----80.4--
hepbera ------70------69.7--
busra ---------74.6----73.6--
elff -----------68------67.3--
aslı------------63.7----62.8--
missperfect----58------57--
acıkmadınız mı kızlarr.forumda sadece ben acıktım yazıyorum gün boyu( ben çok dayanıksızım galibaaa.sizlere maaşallah valla..
tesekkür ederim canim eklediginn icin her gün yazicam cok fazla evde müzik acarak dans etmeye basladim hemde fena sizede tavsiye ederim öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?