- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.541
vayyyyy çok gğzel vermişsin hiç kaçamak yapmadın mı kaç kilo ile başladın
Merhabalar hanımlar. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Başlardan 60-70 sayfa okudum ama daha fazla okuyamadım zira baya çok sayfa varmış. İLk başlardan şu an kimler var liste var mı bilemiyorum. Ama varsa katılmak isterim. Hipotiroidim var ve şu an 92 kiloyumPazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.
günaydın gülgüzel bugün senin kaçıncı günün benim bitti ama bugün tartılmadım daha biraz şişliğim var gece saat 4:30da bide kaçamak yaptım sütlaç yedim sonra rahatsız oldum ama iş işten geçmişti şimdi yeşilçay içiyorum
gülgüzel bugün elma diyeti yapacağım canım sabah çavdar ekmeğiyle tost yapıp sonra 2 saatte bi elma yemeği düşünüyorum akşam 7 ye kadar bu hafta pazara kadar bu şekilde yapayım dedim çünkü benimde salı günü günüm var orada yiyeceğim ama yinede düşünüyorum böylemi daha iyi olur yoksa devam etsemmi karar veremedim
kaçamaksız yaptım vallaa 81.800le başladım
bende bu diyetten sonra elma diyetini düşünüyorumgülgüzel bugün elma diyeti yapacağım canım sabah çavdar ekmeğiyle tost yapıp sonra 2 saatte bi elma yemeği düşünüyorum akşam 7 ye kadar bu hafta pazara kadar bu şekilde yapayım dedim çünkü benimde salı günü günüm var orada yiyeceğim ama yinede düşünüyorum böylemi daha iyi olur yoksa devam etsemmi karar veremedim
bende bu diyetten sonra elma diyetini düşünüyorum[/QUOTE ben bugün başladım canım
bende bu diyetten sonra elma diyetini düşünüyorum[/QUOTE ben bugün başladım canım
bende pazartesi başlamayı düşünüyorum ...sanırım bugün başladın iki saate bir elma yemek zor oluyomu canım ya günün sonunda bıkıyomusun elmadan halsizlik oluyormu :44:bende bu diyetten sonra elma diyetini düşünüyorum[/QUOTE ben bugün başladım canım
gül güzelii eğer isveçe başlarsan bende başlayayımm
aslında benn akşamlarıı bile açlıkk hissetmiyorumm
sadece ay bir kere tadına bakayımm diyorumm veee
oo bir sefer oluyor 3 seferr
buda bende sabit kalmama neden olduu
bu hafta ne yapsamm yaa bennn
isveçmii yoksaa yine aynıı bumuuu
2ncii haftayıda bunla kapatıpp sonramıı isveç olsaa ne dersinizz kızlarr
pazartesi bu diyete devam edecek arkadaslar var mı aranızda ??arkadas arıyorum
bencede farklı diyetlerle vucüdu tetiklemek lazım cünkü aynı diyetle devam edersen vücut o yeme sekline alışıyo ve olagan bişeymiş gibi kilo verimi yavaşlıyo
gül güzelii bu hafta neye devam ediyorsunn benn belkii yarınn isveçe başlıyabilirimm
13 günde 6 kilo vermek istiyorum tekrardann
pepeti bende patatesle başlıyorum bugün ..bende leslie yürüyüşü yapıyorum işe yarar inş.ben yarın burdayım kızlar patateslerımler baslıycam ertesı gun yumurta süt olcak bakalım artık ha bıde spor yapcam bu hafta
vala ben calıstıgım için bu dıyet bana kolay geldı bı kac patates atıyorum cantama okadar
yarın görüşelim 64.7 idim bu sabh dun gunum vardı sız dusunun yedıklerımı :26:
haklısın valla pazar günü bende az az istedikleklerimden yedim ..yoksa birşeyler arıyor insan yemek içinbende bende pazartesi bu diyete devam edicem ama sabahları da tavuk elma yumurta yerine diyet süt ve special k yesem 1 kase olmaz mı
hafta sonu boş olması süper valla dürüm yedim börek yedim çiğ köfte yedim çoook mutluyum
bu aralar sayesinde gözüm yemeklerde kalmamış oluyo ne güzel inşallah kolay kolay kilolar da veririm
sırf spor yapmıyorum diye haftasonu alışverişe gittim ve deli gibi gezdim
yediklerimi yakmışımdır inşallah da pazartesi tartıya çıkınca mutlu olurum
günaydın.bugün et günüyle başlıyorum diyete.
daha önce 2 gün yapmıştım 1.5 kilo vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?