- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.581
merhaba yaklaşık 10 gündür topiği takip ediyorum sonuçlara göre yapıp yapmama kararı aşamasındayım :)
bu iletiyi görünce yazmadan edemedim şimdi ben bu karışımı 2 hafta kadar denedim herkeste tabiki aynı etkiyi göstermez ama ben kilo falan vermedim tamam iştahı inanılmaz kapatıyo,tokluk hissi veriyo ama sonuçta kilo vermedim ve sıkıldım ve bıraktım 2 günde bir bu karışı hazırlıyodum iş yerine vs hep yanımda taşıyodum epeyde bir özveriyle yaptım ama olmadı belki sizde işe yarar yanıltmakta istemem
inşallah bende de öyle olmazzz diyet yapmadınız mı içerken nasl beslendiniz
elma diyetine başladım ama hiç hoşuma gitmedi ben yeşil ekşi elma yiyemiyorum günde en fazla 2 tane yedim ve acayip halsizlik yaptı bide kilomdan gram oynadı o yüzden bu diyete devam edeceğim bu diyeti çok kolay yapıyorum.. ..8 kilo verdiren kür nasıl oluyor kaç günlük bi kür biraz açıklarmısın şimdiden teşekkürler:44:
hoşgeldinn alminaa
Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 7-8 tane top karabiber
* 7-8 tane karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
ben bu tür karışımlar yapıp içemiyorum midem cokk bulanıyo..yapabilenleri tebrik ederim
selam.daha önce bu diyeti yapanlar et gününde ne kadar kırmızı et tükettiniz?
bide ertesi gün tartıldıgınızda kilo verdinizmi merak ediyorum.
eğer senin bahsettiğin diyet 5 günde 5 kilo diyeti ise ondaki et kırmızı et değil canım tavuk yada balık diye biliyorum ben ...ben çarşamba başlamıştım 3 gün yapabildim araya cumartesi pazar geldi ve yemekli misaifrim vardı son iki gününe uyamadım yani ..ama 3 günde iki kilo verdim ben çok memnunum şimdi elma diyetini yapıyorum bir hafta sonra tekrar bunu yapıcam ...
hadi ya :S
ama ilk sayfada yagsız et de yazıyor.kırmızı et hariç filan yazmıyor
sanada kolay gelsin elma dieti cok zor.ben dayanamamıştımm
bnm kaçamaklı oldu o diyetim ama o halde bile 2 kiloya yakın gitti yani tam anlamıyla yapamadımm araya bişeyler girdi
suskunprenses kürü vermişsin görmemişim canım kusura bakma bu kürü biliyorum benim bi arkadaş bu kürle bayağa kilo vermişti bundan 2 sene önce lezzetide güzel oluyor hemde soğuk kış günlerinde soğuk algınlıkları içinde çok iyi geliyor ben unutmuştum iyi oldu hatırlattığın bende başlayayım canım teşekkürler
hoşgeldinn alminaa
bende içmeye yalışıyorum tadı kötü değil yada bana kötü gelmedi:13::13:ben bu tür karışımlar yapıp içemiyorum midem cokk bulanıyo..yapabilenleri tebrik ederim
Olsun girsin sonuçta iş hayatı var bayılmaktan daha mı iyi?
Benim hedef 5 kg değil 5 güne; 2-2,5 Kg yeter 2-3-2 gider ne güzel olur
Ben bugün
Sabah 6.30 Da 1 patates
1,30Da 5i bir yerde
3'Te 100Kalori yaktım spor aletiyle.
3,50'da 1 Patates
19:30 'Da 1 Patates(Ama çok küçüktü.... yarım saate 1 tane daha yemeği düşünüyorum:26:) Gerçi yazıyı yazdığımda bitirmemiştim. Şimdi yarısını yedim de şiştimmmm... Bir anda da yemedim anlamadım neden...
Totelde 3 Patates Ama 2.5 da denir :)
*Tek kaçamağım salep olabilirrr :26::26::26:
günaydın canlarımmm bu sabah tartıldım vee 1 kilo vermişimm süper gidiyor diyet
izmirperisi senide tebrik ederim cnm cok iyi vermişsin..
tontirikk eger evdeysen leslie yürüyüşüde yap cok etkisi oluyor cnm
tebriklerr sende iyi vermişsin.neydi dünkü menün?
haftada 3 gün fıtness yapıyorum cnm.
leslie yürüyüşü ,bazı egzersizler ve mekigi evde yapmaya calışıyorum
dün temizlik günümdü yapamadım egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?