- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.601
Merhaba bayanlar. Ben de hayırlısıyla dün başladım diyete. Patates günüydü iyi geçti. BU gün de sebze günüm. SEbzeler patates kadar doyurmayacak ama napalım. :) Vücudumdaki su bir günde gitti sanırım 1 kilo vermişim tartıldım sabah. Ama bi dahaki pazartesiye kadar tartılmayacağım artık büyük sürpriz olsun istiyorum.
et yiyemeyenler için et yerine ne önerirsiniz mesela yoğurt olabilirmi
izmirperisi tebrikler cok iyi vermişsin.
spor yapmanında faydası olmuş
peki aclık hissediyormusun ?
bugün fıtness günüm oldugundan yumurta günündeyim
az önce 1 haşlanmış yumurta ,maydonoz ve kıvırcıktan salata yaptım.limonda ilave ettim
yanında 1 dilim cavdar ekmegi de yedim .
şimdi form çayı içiyorum.
günaydın canlarımmm bu sabah tartıldım vee 1 kilo vermişimm süper gidiyor diyet
izmirperisi senide tebrik ederim cnm cok iyi vermişsin..
tontirikk eger evdeysen leslie yürüyüşüde yap cok etkisi oluyor cnm
gayett ii canımmm
erhabalar benim bir sorum olacaktı. deniliyor ya istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diye. sizler istediğiniz kadarmı yediniz yoksa sınırlandırdınızmı. ben emzirdiğim için 1 tane patates beni kesmez diye düşünüyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. yarın kısmetse başlıcam. bide patatesin yanında mesela zeytin yiyebilirmiyim 3-4 tane
meraba canım , öncelikle kolay gelsin umarım ideal kilona kavuşursun ...gününün menüsü ne ise onunla güne başlayıp onunla bitiriyosun sınırsız yiyosun evet günde bir patates yiyerek kendine işkence yapma ltfen üstelik emziriyomuşsun bide , ben akşam 7 den sonra yemedim çok acıktımsa meyve yada salatalıkla kandırdım kendimi, bol su içtim akşamlarıda 20 dk yürüyüş yaptım tempolu 3 günde 2 kilo verdim ..şimdi elma diyetine başladım..zeytin peynir vs.. yenmediğini biliyorum ben ama sen bilirsin canım
erhabalar benim bir sorum olacaktı. deniliyor ya istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diye. sizler istediğiniz kadarmı yediniz yoksa sınırlandırdınızmı. ben emzirdiğim için 1 tane patates beni kesmez diye düşünüyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. yarın kısmetse başlıcam. bide patatesin yanında mesela zeytin yiyebilirmiyim 3-4 tane
tek başına patetesi miğdem kaldırmıyor normalde olsa löp löp götürürüm ama diyet modunda olunca mecburi olunca tadı kötü geliyor en azından zeytinle tatlanır diyorum ama madem yasak yemicez artık 3 tanede olsa :) sende yeni başlayanlardansın sanırım
hoşgeldin cnm aramıza ..inş hedefledigin kilona kavuşursun..canım ben patatesleri haşlıyorum pul biber ve nane de dökp öyle yiyiyorum ..
hoşbulduk canım...hedefim 8 nisana kadar 75 olmak çok zor gibi gözüküyor ama ne yapıp ne edip zayıflamam lazım oğlumun ilk doğum günü var. bende sabah dediğin gibi nane pul biber kekik karabiber falan attım sabah közledim öğlen haşlıyorum maydonoz falan atıcam bu sefer bakalım nasıl olacak. aslında soğanda kavurayım diyorum ama soğan yasak sanırım
Merhaba hanımlar diyetimin 3. günündeyim dün baya zor geçti. Sebze günümdü. Başımın ağrısından ölecektim nerdeyse. Bu gün de et günü. Sabah sabah haşlanmış tavuk yedim midem bulandı. Yanına bir dilim kepek ekmeği yedim bişey olmaz değil mi. :2: Pazartesiden önce tartılmayacağım bakalım neler olacak. :)
Bu arada imzanıza cetvelleri nasıl koydunuz bayanlar ben bulamadım bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?