5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

umarım istedigin sonucu alırsın cnm
et yiyemeyenler için et yerine ne önerirsiniz mesela yoğurt olabilirmi

bende kırmızı et ve balık yiyemem ama tavuk yiyiyorum et gününde..yada yagsız kıymayla köfte ızgara yapabilirsin kendine..yogurtta olur ama et günün de bence et tarzı gıdalardan yenmeli diye düşünüyorum..köftede yemem dersen yogurt yiyeceksin mecbur tabi

izmirperisi tebrikler cok iyi vermişsin.
spor yapmanında faydası olmuş
peki aclık hissediyormusun ?

Çok teşekkür ediyorum.
Patates açlık hissettirmedi açıkçası...
ama bugün Sabah 2 Yumurta yedim şuan açlık hissediyorum:26:
Zaten en zorlancağımı tahmin ettiğim 2 gün vardı yumurta ve meyve. B
Cuma gününden de korkmuyor değilim...
Sporun evet faydası olduğunu bende düşünüyoum.
bugünde 100Kalori yapıcam Gece yatmadan önceden 50 mekik çekiyordum ama dün çekmedim.

Afiyet olsun canımmm

günaydın canlarımmm bu sabah tartıldım vee 1 kilo vermişimm süper gidiyor diyet
izmirperisi senide tebrik ederim cnm cok iyi vermişsin..
tontirikk eger evdeysen leslie yürüyüşüde yap cok etkisi oluyor cnm

Çok teşekkür ederim. Normalde benim vucudum hemen kilo vermeye odaklı değil.
Bende çok şaşırdım. Ama çookta mutlu oldum.İnşallah hedeflerimize ulaşırız.

gayett ii canımmm

Çok teşekkür ederimm.

-Saat 10:35 2 Yumurta + Kirbit kutusunun çeyreği kadar peynir-Kalsiyum eksikliğinden dolayı.
-Saat 11:10 da 5 i Bir yerde içtim.
Acıktım ama bennn
2 gibi sporumu yapmayı düşünüyorum, sonrada gelsin yoğurdummm
Başım donuyor ilk kalkınca valla.

Birşey sorucam Yumurta gününde yoğurt yasak değil diymi???

erhabalar benim bir sorum olacaktı. deniliyor ya istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diye. sizler istediğiniz kadarmı yediniz yoksa sınırlandırdınızmı. ben emzirdiğim için 1 tane patates beni kesmez diye düşünüyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. yarın kısmetse başlıcam. bide patatesin yanında mesela zeytin yiyebilirmiyim 3-4 tane

meraba canım , öncelikle kolay gelsin umarım ideal kilona kavuşursun ...gününün menüsü ne ise onunla güne başlayıp onunla bitiriyosun sınırsız yiyosun evet günde bir patates yiyerek kendine işkence yapma ltfen üstelik emziriyomuşsun bide , ben akşam 7 den sonra yemedim çok acıktımsa meyve yada salatalıkla kandırdım kendimi, bol su içtim akşamlarıda 20 dk yürüyüş yaptım tempolu 3 günde 2 kilo verdim ..şimdi elma diyetine başladım..zeytin peynir vs.. yenmediğini biliyorum ben ama sen bilirsin canım

tek başına patetesi miğdem kaldırmıyor normalde olsa löp löp götürürüm ama diyet modunda olunca mecburi olunca tadı kötü geliyor en azından zeytinle tatlanır diyorum ama madem yasak yemicez artık 3 tanede olsa :) sende yeni başlayanlardansın sanırım

selam, ben patatesin yanında salata yiyorum.sabah 1 dilim cavdar ekmegide yiyorum.zeytini filan sabah yesen bişi olmaz.
sonucta emziriyorsun cokta takılma.
bence gün içinde cok ac kalmıcak şekilde ye.,akşam 7 den sonra yemesen iyi olur
bide 3 litre suyu mutlaka tüket
susuz asla kilo verilmiyor

günaydınn
sabah tartıldım 900 gr vermişim

dünkü menüm
sabah
1 bardak sirkeli ılık su
1bardak limonlu ılık su
3 ögün : 1 haşlanmış yumurta ,salata , 1 dilim çavdar ekmek

3 litre su
form çay

1,5 saat fıtness
15 dak sauna

bugün patates günündeyim.
misafirligede gitmem gerekiyor, kaçamakalarım olacak sanırım.
bide regli olcam bi kac gün sonra .kilo vermem zorlaşacak.
regli dönemimdede pirinc lapası yapmayı düşünüyorum.

tekbasina patates yenmiyor evet ben bol baharat limon ve maydonoz ekledim...bende yeni basladim hamilelikte 25 kilo aldim ama vermeye basladim sukurhic dert etmiyorum artik gidicek bu kilolarr

günaydın kızlarr nasılsınız diyet nasıl gidiyor..
benim dünkü menüm yumurtaydı.
.sabah 2 yumurta (baharatlı) yedim..yeşil çay kuru kayısı.
.öglen bir yumurta..bol bol su içtim..spor yapmadım ama deli gibi ütü yaptım 2-3 saat oda kalori harcatıyor ne de olsa
akşamda bir yumurta yedim..çay içtim vee kaçamak olarak 2 dilim baklava yedim
bugünde meyve günü yapıcam kızlarr

sabah bismillah dedim ve başladım 2 tane küçük patates közlemesi ve 2 tane zeytin yedim öğlen için nasıl yicem onu düşünüyorum kara kara sizler nasıl yiyorsunuz

hoşgeldin cnm aramıza ..inş hedefledigin kilona kavuşursun..canım ben patatesleri haşlıyorum pul biber ve nane de dökp öyle yiyiyorum ..

hoşgeldin cnm aramıza ..inş hedefledigin kilona kavuşursun..canım ben patatesleri haşlıyorum pul biber ve nane de dökp öyle yiyiyorum ..

hoşbulduk canım...hedefim 8 nisana kadar 75 olmak çok zor gibi gözüküyor ama ne yapıp ne edip zayıflamam lazım oğlumun ilk doğum günü var. bende sabah dediğin gibi nane pul biber kekik karabiber falan attım sabah közledim öğlen haşlıyorum maydonoz falan atıcam bu sefer bakalım nasıl olacak. aslında soğanda kavurayım diyorum ama soğan yasak sanırım

cnm soganı yagda karıştıracagın için bence olmaz ..cok fazla ekleme yapmadan yemek bence daha etkili..
olursun cnm bende 65 olana kadar bırakmıcam cok sıkıldım böyle olmaktan..bende bebek düşünüyorum hem hamile kalırsam daha az kiloyla hamile kalıp dikkatli yiyip az kiloyla dogum yapmak istiyorum..tabi Allahh nasip edersee..yaza çıtır bir hatun olmak istiyorum

Merhaba hanımlar diyetimin 3. günündeyim dün baya zor geçti. Sebze günümdü. Başımın ağrısından ölecektim nerdeyse. Bu gün de et günü. Sabah sabah haşlanmış tavuk yedim midem bulandı. Yanına bir dilim kepek ekmeği yedim bişey olmaz değil mi. :2: Pazartesiden önce tartılmayacağım bakalım neler olacak. :)

Bu arada imzanıza cetvelleri nasıl koydunuz bayanlar ben bulamadım bir türlü.

buradan yardım alarak yapabilirsin zifiri
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…