5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende iktisat 2.sınıf alttanda 2 dersim var bakalım nasıl geçecek bende sınavdan önce kiloları vereyimde moralim biraz yerine gelsin değilmi

benimde 1 desim var allah hepimize kolaylık versin zihin açıklığı versin inşaaaalllaaaahhhh çatır çatır çözelim hepsini :)

Bugun 2. Gunum yani sebze gunu marul, lahana, semizotu, domatesten salata yaptim simdiye kadar 2 tabak yedim her ogunde taze olarak hazirliyorum ve 1 tatli kasigi zeytinyagi ekliyorum cunku sebzelerdeki vitaminler eger yaglarla birlikte tuketirsek vucudumuz tarafindan en iyi sekilde emiliyormus buda kucuk bi dipnot olsun diyetimi eger bozduysa bile raziyim saglikli olsun gec olsun aksamda 18:30 da 1tabak yiyip gunu sonlandirmayi planliyorum bu arada 1gunde 500 gr gitmis
Baslangic: 60.600
2. Gun
: 60.100

Son düzenleme:
tavuğu nasıl yapıyorsun ben geçenkinde haşlama yapmıştım çok zorlanmıştım 63 kiloyla başladım sabah 61.700 geldim yani 1300 gr gitmiş iyi değilmi bence süper moralim yerine geldi

Kızlar valla süpersiniz,nigar iyi olmaz mı çok iyi,akapella ben de bu kez diyetin biraz dışına çıkarak yapıyorum,eğer istediğim gibi sonuç almazsam haftaya yeniden yaparım.4 değil de 2-3 kilo versem yine yeterli bu hafta,az önce salata yaptım ben de havuca zeytinyağ ekleyince vitamini daha çok çıkıyormuş diye biliyorum ama yine de yağ eklemedim.Bugün normal sebze yemeği yanında yağsız tuzsuz salata yedim.PİŞMAN DEĞİLİM Henüz tartılmadım,bitsin öyle tartılıcam.

nigar tavuğu şöyle yapıyorum:Göğüs kısmını yapmıstım önce ama çok kuru oluyor sonra ki yapışımda kanatta eklemiştim biraz daha yağlı olduğu için (derilerini yemedim ).
Önce biraz haşlayıp,ilk haşlama suyunu döküyorum sonra yeniden haşlıyorum,istersen bu suyu da dök ve çok fazla olmadan su ekle,istemezsen 2. suyunun fazla olanını dök ama yine de su kalsın tencerede.İstediğin bütün baharatları ekle,ben ne bulursam ekliyorum baharatı da sevdiğim için (kırmızı pul biber,karabiber,kekik,köri,nane,kırmızı toz biber ekliyorum çok az rengi dönsün diye...Sana kalmış baharat ksmı. Sonra tenceredeki su bitene kadar ağır ateşte ara sıra çevirerek iyice pişiriyorum.Hatta suyu bittikten sonra da bi kaç dk. tutuyorum hafif kızarıyor.Güzel oluyor bu şekilde.

Son düzenleme:
bugün 2.günümm sebze günüüü ilk gün çok güzeldi ama bugün zor geçicek anlaşılann ( sebzelerrden karnıbahar ve brokoli haşladım yiyorumm...

Visne tamda anlattigin tarifle bir avuc ici buyuklugunde tavuk gogsu suanda ocakta pisiyo :) ama daha onemlisi bu sabah tartida gordugum rakama inanamadigim icin sizlerle paylasmak istedim

Baslangic: 60.600
2. Gun: 60.100
3. Gun: 59.200 yani bugun sabah gunlugumde daha ayrintili sekilde ne zaman ne yaptigim yaziyor arkadaslar beklerim ustelik benim 2 gunde verdigim bu kilolar diyete yeni baslamis kisilerin su kaybetmesi odem atmasi tarzinda degil cunku ben zaten 1 bucuk aydir diyetteyim ve 6 kilo vermistim

selam bende dün sadece salata yedim taze hazırlayamadım sabahtan yapıp akşama kadar onu yedim ben yağ koymadım neyse aklımızda bulunsun

neyse yazdığın geç oldu o yüzden sabah baget haşladım azıcık karabiberle yedim yanımada getirdim akşama kadar haşlanmış tavuk yiyeceğim napalım katlanacağız bu arada 600 gr daha gitmiş 2 günde toplam giden 1900 gr olmuş

bugün 2.günümm sebze günüüü ilk gün çok güzeldi ama bugün zor geçicek anlaşılann ( sebzelerrden karnıbahar ve brokoli haşladım yiyorumm...
ben bunları yiyemem ya ben sadece salata yedim iyide geçti günüm kolay gelsin

bravo valla sende iyi vermişsin bencede bunlar su kaybı değil bayağı inceldiğimi hissediyorum bende 1900 gr verdim 2 günde

ben bunları yiyemem ya ben sadece salata yedim iyide geçti günüm kolay gelsin

bravo valla sende iyi vermişsin bencede bunlar su kaybı değil bayağı inceldiğimi hissediyorum bende 1900 gr verdim 2 günde

Nigar boy kac kilo kac 1900 cok iyi bir rakam heleki spor yapmiyorsan fazla bile

hepinize merhaba....benimde bu diyette bugün beşinci günüm..yarın sabah sonucu görmek için sabırsızlanıyorum ama göbişim gitti gibi sanki birazda olsa:):)88.8 kilo ile başladım maratona hayırlısıyla....hepinize kolay gelsin.....

kızlar bir kaç gün önce bu diyete başladım. 1 gün yapabildim. Midem çok kötü. sanırım üşüttüm. Mide bulantısı, ishal, mide yanması vs.. kötü durumdayım.
bu yüzden ara vermek zorunda kaldım. içtiğim su bile tekrar ağzıma geliyor sanki (( diyete başlayan arkadaşlar sonuçlardan bizide haberdar ederse sevinirim.
midem düzelince tekrar başlıycam inşallah.

nicksizim geçmiş olsun,boşver sağlığın daha önemli,iyileş yaparsın. akapella canım ya ben tavuk tarifini verdim ama ben onları doğruyordum sen bütün yapmışsın,kusura bakma nolur atlamışım o kısmı.Neyse gün bitti zaten.Ben de bugün hiç uğraşmadım gittim hazır pişmiş tavuk aldım.Bu sefer diyeti yaparken çok kasmıyorum,yalnız siz çok iyi vermişsiniz maşallah.Ben de çok merak ediyorum ama bi kaç gün sonra tartılıcam,çünkü şimdi hem adetliyim ödem olabilir hem de iyice meraklanayım :)

Son düzenleme:

Kusbasi dogradim canim miktari anlatabilmek icin avuc ici buyuklugu yazmistim baharat olarakta cok az pizza baharati kullandim icinde pul biber karabiber sarimsak tozu kekik varmis super oldu aksam 19:00 da 3. ogunumu yedim bugunde sifir kacamak yarinda 3 ogun yesil elma yemeyi planliyorum sabahi iple cekiyorum tartilmak icin 200-300 gram gittiyse bile sevincten havalara ucarim

Tamam,iyi bari.Ayy iyi iyi maşallah.Ben bu saatlerde çayla birlikte form yiyorum tek kaçamağım bu.Bakalım ben bu kaçamaklarla ne kadar vericem?Yarın bi kaç çeşit meyve yemeyi düşünüyorum.Yumurta günü nasıl geçer hiç bir fikrim yok.Serbest günlerin 1. gününde yağsız ya da çok az yağla yapılmış bulgur pilavı ve yoğurt yemeyi düşünüyorumŞimdiden onu bile düşündüm bakar mısınız bana

Merhaba kizlar,

Ay butun deneyim sayfalarinda adim gececek hee Cok ozendim simdi bende mi buna baslasam acaba?
3 gundur sabah-aksam sogan suyu ,Elma sirkesi+bal +su karisimi ve gun icerisinde sadece yesilcay ve su..oglenleri falanda corba..boyle bir detoks yapiyorum kendi capimda ..66.700 ile basladim..Sanirim tu odemlerimi attim..bu sabah 63.700 gordum../Pazartesine kadar buna devam etcem...Ama buna mi baslasam acaba..odemimi falanda atmis olurum iyice..Belki 62 yi de gorurum.//
Ay siz oyle guzel yazmissiniz ki..gelinlik almam lazim ve esim artik basla diyor bakmaya..Haziranda dugunum var// kilo vermeden bakmak istemiyorum..soyle bir 55 falan olsaydim..
Baslasam miki verebilir miyim bende yaaa(

Merhaba kizlar,

Ay butun deneyim sayfalarinda adim gececek hee Cok ozendim simdi bende mi buna baslasam acaba?
3 gundur sabah-aksam sogan suyu ,Elma sirkesi+bal +su karisimi ve gun icerisinde sadece yesilcay ve su..oglenleri falanda corba..boyle bir detoks yapiyorum kendi capimda ..66.700 ile basladim..Sanirim tum odemlerimi attim.. bu sabah 63.700 gordum../Pazartesine kadar buna devam etcem...Ama buna mi baslasam acaba..odemimi falanda atmis olurum iyice..Belki 62 yi de gorurum.//
Ay siz oyle guzel yazmissiniz ki..gelinlik almam lazim ve esim artik basla diyor bakmaya..Haziranda dugunum var// kilo vermeden bakmak istemiyorum..soyle bir 55 falan olsaydim..
Baslasam miki verebilir miyim bende yaaa(

kızlar ama ben 9 nisanda bu diyete başlıcaktım,kafamada yattı, hoş! E yengem dediki; bu diyeti benim arkadaşlarımdan çok kişi yaptı hep hasta oldular, aman sakın yapma, tek gıda olduğu için bünyeyi bozuyor! ya biri bi açıklama yapsın yaa, plllssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…