- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.921
spor yapmadım am kilom fazlaydı ya 88 ilk hafta 4 ikinci hafta 3 verdim
bırakınca hepsinii geri aldım am çok yedimm çooookkkk
elmaylada 5 günde 3 kilo verdimm ama ödem odaa bide ben diyeti bıraktıpım ann çok yemeye başldığım için hmen alıyorum desm yeridir şok diyetleriii normal yemeyle devam etiriceksen başla benim gib yapacaksan aç kaldığına değmezzz daha sonrasındada az yierek verdikleri kilotyu hiç almayan lar var elma diyetiylede 5 günd e5 kiloylada
bu arada canım hç kilolu gözükmüosun resimde yaş kaç senin
selam kızlar ben bu diyeti geçen sene yapmıştım 7 kilo verdim nerdeyse 1 yıl oldu sadece 1 kilosunu aldım yani verilen kilolar kalıcı oldu bende vermem gereken 3 kilom var onuda bu diyetle vermek istiyorum pazartesiye başlayacağım varmı başlayacak arkadaşlar birbirimize destek olalım :2::2:
kzı pazartesiye var 4 gün bu koca geçen günlered 2 kg daha veririz niye pazartesiiiiiii
tatlım yaş 29 bekarım 44 beden giyiyorum fotolar hep vesikalık ya :) boydan çekimde gör kiloyu sen :)
kavitasyonu bi arkadşımdan duydum onunda bi tanıdığı baya incelme olduu dedii ama dedi yibe naşka bi arkdşata resmen engebellii göbek basen olmuş dedii bi çukur bi düz bi çkur bi düz sanırım işin ehline gitmek lazımm bende kilo çok olduğu için kavitasyon benim için gereksizz am sende bölgesel kilo var madem zaten kilonda azzz aslında sen kadınlar kulubü kavitasyon diye yaz illaki bu konuda açılmış bi topik bulursun kullananlardan fikir almak önemli
bend ebiber hapı lida kulandım çokta kilıolar verdim ve evet aynen aldım
ya bende bir iştah varr anenm daha geçen akşam dedi manda iştahu resmen diye 4 gün yemiyomm yemiyom 5.güne iştah patlamsı yaşıyom marureside burad sevgi var 31 kilo vermiş akadaş diyetle beraber 2 kutu kulandım yazmışta o sebepten bende arştırı oldum hani iştahımıkeser enazından 1 ay iyce midem küçülene kadr kullansam iyi olmazmı yaa
ben kalp krizi geçiriodum bu yaz biber hapından bilmiorum ama bu haplr bir sürü insanı felç etmiş haberlerde çıktı kavitasyona baktım canım ama hep olumsuz yazmışlar ama bak hypoxi die mi bişi var o olumlu yorumlar almış
hypoxi miiiiiiii daha neler çıkacak acabaa aslında bu zayıfalama sektöründede iyi paralar var
yok hiç duymadım eğer olumsuz yorum çoksa hiç bulalşma derim sporla sıkılaştırrr misal yoğurt göbeklteki yağalrı eritirrr yoğurtaa yüklen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?