- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.941
Güzel vermişsin akapella.Ben de 3-4 kilo verebilsem yeter bana.Diğer günler değil de bu patates günü beni mahvediyo.Tansiyonum düştü yine,geçen sefer de böyle olmuştu.Dayanamayıp form fln yicem şimdiBozmak ta istemiyorum.
Sakınnnn sakın heleki bu saatten sonra asla kacamak yapma yarin cok pisman olursun :) sıcaga yakin ılık su ic yavas yavas icersen mideyi kandiriyor
Bencede guzel kilo verdimcok mutluyum. Ama ben bolbol sporda yapiyorum( plates, fitness, yuzme) ve bebegim oldugu icin gun boyu ayaktayim is guc oyun derken
yarım saattir okuyorum konuyu ama kimse çıkıpta demiyor ben kesin sonuç aldım bir ayda ş kadar verdim , herkes diyeti uyguluyor ya yok mu kesin sonuç alan biri :S
bende yalnız olmadığıma çok sevindim dün gayet güzel geçti sıfır kaçamaksız toplamda 6 tane patates yedim 2lt su içtim 1 bardakda yeşil çay içtim ve sabah tartıldım sonuç süper valla tuz kesinlikle yok nerde okudun öyle birşeyi ben patatesi azcık karabiber katıyorum yenilmeyecek gibi değilAyy kızlaar çok sevindim yalnız olmadığımaBugün itibariyle ben de başlamış bulunuyorum.Geçen sene yapmıştım,sonra ara ara 2-3 gün yapıp bırakmıştım.Şimdi çok kararlıyım.Sizin de burda olmanız çok iyi oldu,birbirimize destek oluruz.Yalnız az önce listeyi tekrar okurken ne farkettim biliyo musunuz?Ben geçen sene yaptığımda tuz kullanmamıştım,tuz kullanmayın diye bir şey yazmıyormuş.Liste mi değişmiş,yoksa açlıktan ben mi göremedim Tuz olmayınca patates günü kabus gibi oluyor bana,bugün birazcık kaçamak yaptım ama gerçekten tuz kullanılıyorsa az da olsa kullanırım.Sevindim yani,daha kolay geçer benim için.
tansiyon düşüklüğü bendede oluyor şu an gözümün önü kararıyor ama yılmak yok yola devam yedinmi yoksa kız sakın yemeGüzel vermişsin akapella.Ben de 3-4 kilo verebilsem yeter bana.Diğer günler değil de bu patates günü beni mahvediyo.Tansiyonum düştü yine,geçen sefer de böyle olmuştu.Dayanamayıp form fln yicem şimdiBozmak ta istemiyorum.
ben varım daha öncede yapmıştım ilk yaptığımda 4 kilo vermiştim iki hafta ara verdim tekrar yaptım 3.5 kiloda o zaman vermiştim yani toplamda 7.5 kilo verdim ve 1 sene geçmesine rağmen sadece 1 kilosunu aldım daha ne bekliyoruz bence süper birşey vermem gereken 4 kilom var onuda verdimmi tamamyarım saattir okuyorum konuyu ama kimse çıkıpta demiyor ben kesin sonuç aldım bir ayda ş kadar verdim , herkes diyeti uyguluyor ya yok mu kesin sonuç alan biri :S
herlade mucize bekliyorum , sinirliyken yazmışım heraldepardon hihihi
bende yalnız olmadığıma çok sevindim dün gayet güzel geçti sıfır kaçamaksız toplamda 6 tane patates yedim 2lt su içtim 1 bardakda yeşil çay içtim ve sabah tartıldım sonuç süper valla tuz kesinlikle yok nerde okudun öyle birşeyi ben patatesi azcık karabiber katıyorum yenilmeyecek gibi değil
tansiyon düşüklüğü bendede oluyor şu an gözümün önü kararıyor ama yılmak yok yola devam yedinmi yoksa kız sakın yeme
Herhalde öyle olmuş:) Halbuki geçen sene yaptıklarımda tuz yoktu. Benim de en sevdiğim gün yarın tavuk yicem:) Çok severim.Sen tavuk yemek zorunda değilsin ki istediğin et ürünlerinden birini seçebilirsin.Köfte fln yiyebilirsin mesela.Benim de kırmızı etle pek aram olmadığı için tavuk tercih ediyorum,baharatlı fln yapıyorum güzel oluyor.Yoksa sade hasşlama fln ben de yiyemem.Bu arada tartıldım dedin ne kadar gitmiş?
ya kızlar benim kafama yattı dünden beri okuyorum yazılanları, anneme söyledim oda başlıcak yarın ama benim aöf vizeler var haftaya! şimdi kasmak istemiyorum 9 nisanda başlıcam amakessinn! ve sonuçlarını yazıcam kilo verenleri çok merak ediyorum tekrar almışlarmı hepsini, tek gıda yiyosun ya ! alınır tekrar diolar ???
ben varım canım yazdıklarımı okuduysan 1 sene önce yapmıştım ve sadece 1 kilo aldım yetmezmi ve vermem gereken 4 kilom var onuda verirsem süper olacak kesinlikle yapabilirsiniz bence erteleme biran önce başla derim
ya benim der çalışırken bişiler atıştırma alışkanlığım var hep böle sınav dönemlerimde. boyum 1,72 kilom 62-63 . ama bütün birikme kalçalarda. belim çok ince üstüm zayıf. öle çok kötü durmuyo ama orantısız duruyo yani. bi ara 57 ydim. tekrar öle olursam süper olcak. ama söz nigar. 9unda başlıcam :) annemede yarın başlaması için baskı yaptım psikolojik :)
benimde altta hiçbirşey yok bütün fazlalıklar üst bölgemde dediğin gibi çirkin duruyor o zaman sınavdan sonra bekliyoruz bu arada hangi bölümde okuyorsun bende açıköğretim okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?