- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.261
Merhaba kızlar bende bugün başladim.daha önce 2kez yapıp faydasını gördüm bugün patates günüm.isallah bu defada sonuc alirim
günaydın patateslerimi koydum haşlanıyor üzerine azcık yoğurt koyabilirmiyim yada ekşi sğan falan koyabilirmiyim taze soğan kuru soğan falan:26:
belki vücudunuz su tutmuştur maydonoz suyu içseniz çok fazla ödem atıyo belki işe yarar
ödem atıcı çay hergün içiyorum zaten, yeşilçayda en az iki bardak içiyorum sinirimi bozanda bu zaten canım yaa
Evet ilk gün biraz zor ama ikinci gün sebze günü olduğu için daha iyi. En azından acıktıkça salatalık yiyebiliyoruz... Bende yarın tavukla nasıl kahvaltı yapacağımı düşünüyorum... Ama zayıflamak uğruna değer
Evet ilk gün biraz zor ama ikinci gün sebze günü olduğu için daha iyi. En azından acıktıkça salatalık yiyebiliyoruz... Bende yarın tavukla nasıl kahvaltı yapacağımı düşünüyorum... Ama zayıflamak uğruna değer
o halde siz de benim gibi pazartesi başladınız bu diyete..sabah tartılma imkanınız oldu mu peki ?
zayıflamak için kesinlikle değer gerçekten..hele sabah boş mide ile uyanmak süper..insan 1 haftada bile değişebilir isterse..inanıyorum
bende 2. gün yani sebze günündeyim ama düne göre çok zorlandığımı hissediyorum kaçamak yapmıycam akşam sebzeye devam edicem ama yarın et tavuk balık günü sabah nasıl geçecek bilemiyorum ve herkesin dert yandığı yumurta günü
merhaba aynı anda başlamışız bakalım sonuç ne olacak:26:
Bence bunları düşünmek yerine zayıfladığımızda ne kadar mutlu olacağımızı düşünerek motive olalım :)) Eğer çok acıktınsa biraz sebze yesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?