- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.521
başarı hikayeni okudum tek kelimeyle bayıldım ben bu diyeti 2 keredir yarım bırakıyodum ama senin o kadar kiloyu bu diyetle vermen beni şevklendirdi ben de başlıcam bi kaç güne deneyim sahibi olarak sana sorum var istediğim günden başlayarak da aynı sonucu alabilir miyimBen Toplam 2 senedir yapıyorum bu diyeti 33 kiloyu geçen yıl verdim haziranda bitti diyet hazirandan mayısa kadar 7 kilo aldım ama kabul ediyorum camış gibi yedim yani sporda yapmadım dikkat etsem almazdım şimdi tekrar başladım mayıs ayındayız hazirana kadar 7 kilo vermem lazım
Ben geçen yılda bu yılda tuz kullanıyorum tatlım
ya bizim evdeki tartı bozuktu ama sabah 1 kereliğine mahsus çalıştı 4,5 kilo vermişim :)))
aslında dukan diyeti yapıyorum ama bu diyette patatesi görünce ne kadar özlediğimi hatırladım. aklım gitmedi değil 1 gün boyunca sınırsız patatessacaba dukana ara verip 1 haftalığına bunu yapıp sonra geri mi dönsem? :26:
başarı hikayeni okudum tek kelimeyle bayıldım ben bu diyeti 2 keredir yarım bırakıyodum ama senin o kadar kiloyu bu diyetle vermen beni şevklendirdi ben de başlıcam bi kaç güne deneyim sahibi olarak sana sorum var istediğim günden başlayarak da aynı sonucu alabilir miyim
Ben Toplam 2 senedir yapıyorum bu diyeti 33 kiloyu geçen yıl verdim haziranda bitti diyet hazirandan mayısa kadar 7 kilo aldım ama kabul ediyorum camış gibi yedim yani sporda yapmadım dikkat etsem almazdım şimdi tekrar başladım mayıs ayındayız hazirana kadar 7 kilo vermem lazım
Ben Toplam 2 senedir yapıyorum bu diyeti 33 kiloyu geçen yıl verdim haziranda bitti diyet hazirandan mayısa kadar 7 kilo aldım ama kabul ediyorum camış gibi yedim yani sporda yapmadım dikkat etsem almazdım şimdi tekrar başladım mayıs ayındayız hazirana kadar 7 kilo vermem lazım
günaydin, bence denemende bi sakinca yok, sana sadece sunu söyliyim bende ilk yaptigimda 5 kilo vermisdim 2 ay önce, simdi tekrar yapiyorum.....
eger kilo vermen duraksadiysa bu diyetle metonu sasirta bilirsin, karar senin tabiki :)
ciddi misinnn harikaaslında dukan 1 haftadır sinirlerimi bozdu çünkü tamamen uymama rağmen kilo vermeyi bırak 2 kilo aldım. neyse ki aldığım 2 kilonun 1'i gitmiş bugün. ama derslerimin bitmesine 2 hafta kaldı sadece okul bi kapansın en azından 1 hafta boyunca bu diyeti yapıcam okul varken zor olur diye düşünüyorum. söylediklerin çok heycanlandırdı ama beni 2 hafta içinde dukanla 1-2 kilo daha versem gerisini bu diyetle hallediveririm
wuuhu tebrik ederim. 1 haftada mı verdin 4,5 kiloyuve diyete yeni mi başladın? bir de vermen gereken kilo ne kadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?