5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de yeniden başlıcam sevginin kilo serüveninden aldığım gazla:) ama et gününü cumaya getirmek için yumurtadan başlıcam maalesef olsun bu halini denemiş olurum:)

diyetinde başarılar ozaman mukayesee..sana moral olacaksa bende daha önce bu diyetle 10 kilo vermiştim devam ediyorum şimdide

diyetinde başarılar ozaman mukayesee..sana moral olacaksa bende daha önce bu diyetle 10 kilo vermiştim devam ediyorum şimdide
maşallah peki kaçıncı tur da 10 kiloyu buldu benim 10 günüm var bu diyeti yapabilmek için sadece 2 tur yapabilirim başarılı olursam o da ben daha 2. günün ötesine geçemedim yaa 2 kilo versem biri anlsam 61 olsam bile yeter

ben 4 tur yaptım canım 10 kilo verdim mart gibiydi sanırım..inşallah verirsin istedigin kiloyu
ne kadar zamanda vermiştin canım 10 kiloyu ben de başlamayı düşünüyorum da okul kapandığında

4 tur yaptım cnm akşamları ufak kacamaklarımda oldu çayın yanında bisküvi falan bence denemeye deger bir diyet

yani her defasında ortalama 2,5 kilo verdin diyebiliriz turların arasında tatil yaptın mı:) ve günlerini değiştirdin mi gibi sorular hasıl oldu beynimde:)

yani her defasında ortalama 2,5 kilo verdin diyebiliriz turların arasında tatil yaptın mı:) ve günlerini değiştirdin mi gibi sorular hasıl oldu beynimde:)

:) ben hergün tartılıyordum 1 eksik çıksam daha motive oluyor daha dikkat ediyordum..eger persembe -2 cuma -3 kilo cıkarsam tartıda cumartesi de cok dikkat ediyordum..onun haricinde hafta sonları tatil ..ara vermedim cnm..bazen günleri degiştirdim cok sıktıgında yerlerini

Arkadaşlar biraz göz attım ama binlerce sayfa var ve sorumun cevabını bulamadım..Günlerin sıralamasının bir önemi var mı acaba,o günün şartlarına ne uygun olursa ona göre yapmaya çalışıcam da nasıl olur acaba etkisi...cevaplayabilirseniz çok sevinrim...

aynı soruyu ben de sordum tatmin edici cevap yok:) bi arkadaş değiştirmemiş, bi arkadaş bazen değiştirmiş kilo vermiş diğer bir arkadaşın değişikliği sıralamada değil sadece et gününde yumurta yumurta gününde yoğurt yemiş ve kilo vermiş:)
bense yarın yumurta gününden başlayıp sıralamayı değiştirmeden devam edicem yani yumurta, patates, sebze... diye gidecek tabi istikrarlı olursam

şok diyet olduğunu bile bile denemeye karar verdim.çünkü haşlanmış patates,tavuk,meyve en sevdiğim yemekler.sebze ve yumurtaya dayanabileceğimi sanmıyorum ama idare etmeye çalışıcam sonuçta 5 kilo kaybetmek var.ben normal diyetimle haftada 2-3 kilo veriyordum fakat biraz daha hızlandırmak istiyorum umarım işe yarar ve yeniden almam kiloları :) başlangıç 69 kiloyum.64 kilo olmak istiyorum.fakat hafta içi uygulayamayacağım bu nedenle 2 haziranda başlamayı düşünüyorum.

Bugun soyle bi magazalara bakinayim dedim bi tane pantolon begendim ama 26 bedenine giremedim ama bi buyuk bedenini de denemedim o pantolona girebilmeyi kendime hedef olarak koydum. Ama diyete baslayabilmem icin 2 hafta kadar daha var sabredemiyorum acaba verebilcek miyim diye sorular kafamda. Cunku temmuz ayinda istanbula gidicem staj icin ve zayif olmak istiyorum. O zamana kadar 8 kilo verebilsem super olurdu. Acaba baslasam mi yarin ben de yaa ama iste okul varken nasil olucak disarda ne yiycem diyete uygun vs.vs. gibi sorunlar var...

selam kızlarr bugün tartıldım 1 kilo gitmiş bile bugünde salatalık günümddeyim ve dısarı cıkıcam bol yürüyüş iyi gelecek

merhaba kalori sayma diyeti yapar gibiydim. bir buçuk ayda 5 kilo verebildim. çok az hızlansın diyorumda geri almaktan korkuyorum yapan arkadaşlar sonrasında alan oldu mu ?

merhaba kalori sayma diyeti yapar gibiydim. bir buçuk ayda 5 kilo verebildim. çok az hızlansın diyorumda geri almaktan korkuyorum yapan arkadaşlar sonrasında alan oldu mu ?

bu başlıkta okuduğum kadarıyla çoğu kişi geri almamış canım ben bir de bişi merak ediyorum. bu diyette light cola ice tea ya da tatlandırıcılı çay gibi içecekler serbest mi? tavuğu tek başına yiyemem gibi geliyo çünkü..

günaydın kızlar bugünde -1 geldim cok motive etti beni ama dün salatalık gününde bayagı zorlandım neyseki bugün tavuk günümdee karnım doyacak biraz yaa bu arada bu diyeti 1-2 kişimi yapıyor başka yokmıuu?? birbirimizden güç alalım kızlarrr

Ben de varım kıız şuanda eriklerimi yiyorum ama dedim bikaç kaşık kardeşimin makarnasından kaşıkladım umarım sorun olmaz

merhabaa kızlaar ben siteye yeni üye oldum daha doğrusu üyeydim de yazmıyordum hiç. uzun süredir 4 ayda aldığım 12 kiloyu vermeyi deniyorum her türlü yolu denedim ama bu diyeti ilk defa görüyorum de yapmaya karar verdim bugün başladım aranızda gerçekten istediği kiloya ulaşan var mı bu diyet sayesinde

Son düzenleme:

Ben de öyle aldığım 10 kiloyu vermeye çalışıyorum şuan. 33 kilo veren arkadaşımız var canım sen de verirsin elbet. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…