- 4 Ocak 2012
- 1.335
- 2.128
- 208
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.561
Günleri değiştirebilirsin canım. Ve eğer çok dikkat edersen yürüyüş falan da yaparsan 2 haftada verirsin ama benim gibi kaçamak yapıyorsan 3-4 hafta sürer :))
cidden söylediğin kadar etkiliyse 3-4 hafta değil 2 aya bile razıyım ben yaa sabırsızlanıyorum başlamak içingerçi bugün hamburgerleri götürürken hiç vicdan azabı yaşamadım ama ne olucak bu halim bilmiyorum
Çok da takma canım 54 kiloymuşsun iyisin gayet gerçi boyun kaç bilmiyorum ama
merhabaa kızlaar ben siteye yeni üye oldum daha doğrusu üyeydim de yazmıyordum hiç. uzun süredir 4 ayda aldığım 12 kiloyu vermeyi deniyorum her türlü yolu denedim ama bu diyeti ilk defa görüyorum de yapmaya karar verdim bugün başladım aranızda gerçekten istediği kiloya ulaşan var mı bu diyet sayesinde
aslında aşırı kilolu değilim belim çok incedir göbeğim de yok ama zayıf da değilim sorunum kollarım ve bacaklarım canımkollarımı örtme gereği duyuyorum hep askılı giyemiyorum kalın olduğu için. ya da elbise etek şort gibi şeyler de giyebilmek istiyorum..
kızlaar bugün 3. günüm 70 kilo ile başladım sabah 68 dim
umarım yarına 67 görürüm aylardır hiç görmedim çok mutluyum
spor yapıyor musunuz ???
eweeeet şükür sonunda başlaya bildim :) sabah doğadanın 7 otlu çayını içtim ve 2 patates yedim karabiberli baharatlı :) spor olarakta 40 dakka yürüyüş on dakka ip atlama bi 5 dakka da twister düşünüyorum inşallah uygularımherkese kolay gelsinnnn :) bu arada başlangıç kilom 89
bugün başlayanlar nerdesinizzzz birbirimize destek olmalıyız..... ben tartıldım sabah tam tamına 2.5 kilo almışım bi kaç haftada ve o şokla diyete başlıyorum. 2 tane patatesimi yedim birazdan yeşil çay içicem. siz neler yaptınız nasıl gidiyor çok durgun bi başlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?