- 4 Ocak 2012
- 1.335
- 2.128
- 208
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.581
ben sabah yarım patates zor yedim okulda bol su içtim arkadaştan bir kesmecik çikolata otlandım ama bişey olmaz heralde bir kesmeden 30 kalori falan yani. Şimdi de yarım patates daha yedim bilgisayar başında. ayy meyve günü gelse de çilek yesem yaa
haydi hayırlı olsun önemli olan başlamak zaten
ben de 2 patatesimi yedim tuzsuz yemek çok zor oldu ama zorladım kendimi. şimdi liptonun 5i 1 yerde çayını içiyorum şekersi. birazdan okula gidicem dersim var akşam da yarım saat yürüyüş yapıp ardından yarım saatte parktaki aletlerden yapıcam. umarım kaçamaksız atlatırız ilk günü
yarım patatesle nasıl doyuyosuuunben şu an açlıktan kıvranıyorum çünkü canım haşlanmış patates de istemiyo napıcam bilemedim. bi de bişey sorucam diyet kola filan içebiliyo muyuz?
yarım patatesle nasıl doyuyosuuunben şu an açlıktan kıvranıyorum çünkü canım haşlanmış patates de istemiyo napıcam bilemedim. bi de bişey sorucam diyet kola filan içebiliyo muyuz?
benimde ikinci günüm ama tartılmadım 5 gün bitsin öyle tartılcam meraktanda çatlıyorumbugün biraz zor geçiyor ama kararlıyım fire vermek yok arkadaşı ziyarete gittik kendileri urfalı lahmacun yapmış bize ayran turşu tatlıda tartlar kurbiyeler onlar onu yerken bende bir tabak salatalık ve domates yedim hiç dokunmadım bile bunuda atlattım ya dönmem yolumdan :18:
selam kizlar,
yaklasik 1 haftadir bu konuyu takip ediyordum ve baslayip bitirdim bile :)
sizlere sonucu bir excel sema halinde sunayim dedim ve ben tam olarak 2 kilo verebildim
yorumlarinizi beklerim :)
[ımg]http://i45.tinypic.com/2mhasmp.jpg[/ımg]
Aman maşallah tebrik ederim. :) İrade kalmadı bende artık. Bakalım 2 gündür ben de bozmadım :)
valla bende kendimi tebrik ediyorumHeheh dayanıcaz olucak inşallah ha gayret yarın tavuk var şükür biraz daha iyi tutar Ha gayret kızlar çoğu gitti azı kaldı
benimde ikinci günüm ama tartılmadım 5 gün bitsin öyle tartılcam meraktanda çatlıyorumbugün biraz zor geçiyor ama kararlıyım fire vermek yok arkadaşı ziyarete gittik kendileri urfalı lahmacun yapmış bize ayran turşu tatlıda tartlar kurbiyeler onlar onu yerken bende bir tabak salatalık ve domates yedim hiç dokunmadım bile bunuda atlattım ya dönmem yolumdan :18:
Valla ben daha yolun başındayım hangi ara hayatımda ilk kez 85.2 oldum anlamadım
bende 92yi gördüm diyet yapıyorum 89 oldu artık dedim bu işe bir dur diyelimBaşarcaz başarcaz inşallah tekrar 60lara düşcez 60 dediysem 65 felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?