5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

estagfurullah ne demek.gercektenmi,rahatsiz olur insan sabaha kadar nasil duruyorlarki öyle yiyip.himm anladim canim tskler cev icin..

patlamis misir yemek kilo aldirmyior biliyormusun.haslamasi kilo aldiriyorbenimde en cok sevdigim sey.

Son düzenleme:
kızlar ben yine kilo veremedim yaaa,
5. gün devam edemedim 4 günü tamamladım ama 500 gr bile vermemişim

bende pt gününden beri 3 gündür diyetteydim ama bu diyette degil bir tartildim bir gram bile vermemisim bende sinirimden bozdum yedim valla elime ne gecerse.diyet yaparken reglim vardi.megerse regl zamani diyet yapilmazmis bunuda yeni duydum.:26t bu diyete baslicam bakalim.pazar cig börekleri götüreyim pt rejim.

Neden regl döneminde rejim yapılmıyor ki ? Ben de yeni duydum bunu ? O_O

ya öylemi diyorsun ama bi 2 buçuk olsaydı çok daha moral olurdu bana neyse bu hafta normal diyetime devam edicem hem sporda yapabiliyorum bu diyette spor yapamadım

regl döneminde diyet yapılmadığını bilmiyorum ama o dönem kilo vermenin pek mümkün olmadığını biliyorum daha zor oluyormuş genelde regl döneminden önce başlanması tavsiye edilir o dönemin şişkinliği de geçmiş oluyor tartıya yansımıyor

kızlaar ben 3. günümde bozdum diyeti çarşamba günü o yüzden suçluluk duygusuyla gelemedim buralara zaten regl olmam lazım olmadım hala ya geç kaldı nedense sivilcelerim çıktı hiç sevmiyorum bu dönemi bu pazartesi tekrar başlıyorum inşallah bozmadan tamamlıycam çünkü okul sebebiyle bırakmak zorunda kalmıştım bu hafta final tatilindeyim. bakalım ne kadar verebilicem

Aaaa cidden miiii? kilo yapmıyor muuuuu? o_o

yaaa çok sevindim yeriz artık bol bollllll

evt aldirmiyormus kizlar drlarin deyimi.tabi ben cok az zeytin yaginda patlatiyorum.siz yinede arastirin derim.
regl döneminde diyet yapilmadigini burda okudum tahminim ödem oluyor ya vücudumuzda belki onunla alakalidir.gercektende regl döneminde hic kilo oynamiyor.benim normalde 3 gün yapmis oldugum diyette kesin kilo kaybi olurdu.
benim esim 10 kiloya yakin verdi.protein agirlikli beslendi ekmek sadece kahvaltida yedi ve aksam 5 veya 6 dan sonra kesinlikle hic birsey yemedi ve dahada veriyor.

kızlar ben p.tesi bu diyete başlıcam.daha önceleri de yapmıştım ve en kötü ihtimalle 4 kilo veriliyor.tabi bu metabolizmaya da bağlı.benimle birlikte başlayacak varsa destek oluruz birbirimize:)

canım ben çok zor kilo veriyorum zaten bir ara 70 kg dum,bu diyetle 68 oldum,sonra kendi çabamla 65 e düştüm,ama baskül 65 ten aşağısını göstermez oldu,
bi önceki hafta tavuk salata diyeti uyguladım tık yok,geçen hafta da bu diyeti uyguladım ama 4 gün yine tık yok
yaaaa çıldıracağım artık yaaaa,neden 65 ten aşağı düşemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…