- Konu Sahibi incilideniz
- #15.801
kızlar ben yine kilo veremedim yaaa,
5. gün devam edemedim 4 günü tamamladım ama 500 gr bile vermemişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estagfurullah ne demek.gercektenmi,rahatsiz olur insan sabaha kadar nasil duruyorlarki öyle yiyip.himm anladim canim tskler cev icin..hmmm afedersin valla benim bazı arkadaşlarım var gece kalkıp kendilerine makarna , kızartma veya o gün yapılan yemekten ne kaldıysa yiyorlar ben öyle bişey zannettimafedersin meyveee sınırsız yiyebilirsin (muz hariç) hem tatlı isteğinide geçiriyor meyve iyi oluyor
![]()
patlamis misir yemek kilo aldirmyior biliyormusun.haslamasi kilo aldiriyorbenimde en cok sevdigim sey.bende burda okumuştum bağırsak temizliği hint yağı ile ender saraç tavsiyeli öyle işte ya dayanamadım tartıldım ve 1.800 vermişimüzüldüm yaa bi 2.5 felan bekliyordum
bende bu akşam patlamış mısır yemezsem
![]()
![]()
patlamis misir yemek kilo aldirmyior biliyormusun.haslamasi kilo aldiriyorbenimde en cok sevdigim sey.
bende pt gününden beri 3 gündür diyetteydim ama bu diyette degil bir tartildim bir gram bile vermemisim bende sinirimden bozdum yedim valla elime ne gecerse.diyet yaparken reglim vardi.megerse regl zamani diyet yapilmazmis bunuda yeni duydum.:26t bu diyete baslicam bakalim.pazar cig börekleri götüreyim
pt rejim.
Üzülme datlum yaa haftaya az da spor yaparsın mesela pilates yap daha fazla zayıflarsın ayrıca şöyle düşün önceden 2 kilo bile veremiyordun haftada 2 kilo bile süper yani. Benim bir arkadaşım var diyetisyene gitti 1 senede 8 kilo verdi. Neymiş yavaş yavaş zayıflanmalıymış hiç de öyle değil bence 1 sene de çok fazla o kadar da yavaş olmaya gerek yok. Ay konu dağıldı neyse işte bir haftada 2 kilo da süper kısaca =))![]()
patlamis misir yemek kilo aldirmyior biliyormusun.haslamasi kilo aldiriyorbenimde en cok sevdigim sey.
Neden regl döneminde rejim yapılmıyor ki ? Ben de yeni duydum bunu ? O_O
Aaaa cidden miiii? kilo yapmıyor muuuuu? o_o
Neden regl döneminde rejim yapılmıyor ki ? Ben de yeni duydum bunu ? O_O
yaaa çok sevindim yeriz artık bol bollllll![]()
Aaa neden ki yaa? :/
bende pt gününden beri 3 gündür diyetteydim ama bu diyette degil bir tartildim bir gram bile vermemisim bende sinirimden bozdum yedim valla elime ne gecerse.diyet yaparken reglim vardi.megerse regl zamani diyet yapilmazmis bunuda yeni duydum.:26t bu diyete baslicam bakalim.pazar cig börekleri götüreyim
pt rejim.
kızlar ben p.tesi bu diyete başlıcam.daha önceleri de yapmıştım ve en kötü ihtimalle 4 kilo veriliyor.tabi bu metabolizmaya da bağlı.benimle birlikte başlayacak varsa destek oluruz birbirimize:)