- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.821
ah canım yaa bilsem nedenini
benim bu diyette anlamadığım nokta sabah neyle başladıysanız onunla devam edin kısmı örneğin sebze gününde sabah salatalık domates tarzı yedik diyelim öğlen kabak yemiycez de yine salatalık domates mi yiycez?
ben de baslasam yapabilrmiyim. tek ögün beslenmek cok zor olmali
ne sinir bozucu demi,bende 64-64.5 da kaldim vermem lazim hemde acil,anneme gidicem bana eline ne gecerse yedirecek 70 olurum eger annemin eline düsersem 5 kilo benimde acil vermem lazim yani.yarin basliyorum.eger aksamlari yiyiyorsan birak yeme sinyora.6 dan sonracanım ben çok zor kilo veriyorum zaten bir ara 70 kg dum,bu diyetle 68 oldum,sonra kendi çabamla 65 e düştüm,ama baskül 65 ten aşağısını göstermez oldu,
bi önceki hafta tavuk salata diyeti uyguladım tık yok,geçen hafta da bu diyeti uyguladım ama 4 gün yine tık yok
yaaaa çıldıracağım artık yaaaa,neden 65 ten aşağı düşemiyorum ben
bende 4 orta boy patates ıkı açık sekersız çay yaklasık 1,5 lıtre su ıctım ama basım ınanılmaz agryo işteyım patatesımde kalmadı eve gıdıyım bütün patateslerı mıdeye ındırıcem.
benimde bugün son günüm sabah yumurta yedim ama şimdi canım hiç istemedi o yüzden bir tas keten tohumlu karabiberli yoğurt yedim akşamada yoğurt yerim bitiyoyarında ender saraçın hint yağı detoksunu yapıp pazar sabahı tatılcam :18: çoooook heycanlıyım sende sonuçtan haberdar et çok merak ediyorum kızlar inşallah deymiştir o tuzsuz patates yediğimize
Sen yine yiyebiliryormuşsun ya benim hiç canım çekmiyo tuz olmayınca ama acımdanda ölmeme az kaldı. Evde mis gibi bir bezelye yemeği var. Sağ omzumdaki meleği mi dinlesem yoksa sol omzumdakini mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?