5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim bu diyette anlamadığım nokta sabah neyle başladıysanız onunla devam edin kısmı örneğin sebze gününde sabah salatalık domates tarzı yedik diyelim öğlen kabak yemiycez de yine salatalık domates mi yiycez?

Şu an aldığım bir habere göre bugün tüm aile anneannemlerde toplancakmışız.
Anneannem döktürür şimdi yaa pastalar börekler. Ahhh

acaba sebze yerine tekrar patates yumurta veya meyve olsa olmazmı.. zira sebzenin yemeğini bile yiyemezken haşlanmış tuzsuz sebze hiç mi hiç cazip değil

Son düzenleme:
ben yenı üyeyim ama takip etıgım bütün konulara cvp yazıyoum bırıde bu bende bu duyetı yaptım ama 4 gun yapabıldım kolay gıbı görunuyor ama kesınlıkle zor bır dıyet özelıkle ılk gunu ama kesınlıkle tavsıye edıyorum 4 gunde 3kılo verım sonra dıkkat etmememe ragmen almadım kesınlkıle tavsıye edıyorum sımdı elma dıyetıne baslıycam bırde onu denıycem sıze kolay gelsın buarada arkadasımda aynı dıyetı yaptın o uc gunden sonra bıraktı oda 3 kılo verdı

ne sinir bozucu demi,bende 64-64.5 da kaldim vermem lazim hemde acil,anneme gidicem bana eline ne gecerse yedirecek 70 olurum eger annemin eline düsersem 5 kilo benimde acil vermem lazim yani.yarin basliyorum.eger aksamlari yiyiyorsan birak yeme sinyora.6 dan sonra

kızlar 2 tane yumurta yedim 2 bardak su içtim şidilik iyi gidiyor.ben yumurta ile başladım patatesle başlamak mı gerekıyordu acaba ?

Ben de sabahtan beri 1 patatesi bitiremedim yaa hala önümde. Açıım :18:
Ve yeşil çay içiyorum. Evde de mis gibi patatesli bezelye var ben bezelyeyi çok severiiiim ((

bende 4 orta boy patates ıkı açık sekersız çay yaklasık 1,5 lıtre su ıctım ama basım ınanılmaz agryo işteyım patatesımde kalmadı eve gıdıyım bütün patateslerı mıdeye ındırıcem.

Sen yine yiyebiliryormuşsun ya benim hiç canım çekmiyo tuz olmayınca ama acımdanda ölmeme az kaldı. Evde mis gibi bir bezelye yemeği var. Sağ omzumdaki meleği mi dinlesem yoksa sol omzumdakini mi???

günlerdir pek açamadım şimdi yazıyorum :) geçen hafta 5 günde 3300 gitti benden. Haftasonu cmt fazla abanmadan yedim ama dün biraz sapıttım yemediğim kalmadı bütün hafta aklımda kalanları yedim nerdeyse. Bakalım bugün yine başladım bu sefer et gününden başladım. Yine bildiririm.

boşver şeytana uyma :) Çok zor evet yaaa ben sinir bozukluğundan aç aç şirkette herkesle küstüm :) belki zayıflıcam ama bu sefer de zayıf ama yanlız biri olcam :)

Sen yine yiyebiliryormuşsun ya benim hiç canım çekmiyo tuz olmayınca ama acımdanda ölmeme az kaldı. Evde mis gibi bir bezelye yemeği var. Sağ omzumdaki meleği mi dinlesem yoksa sol omzumdakini mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…