- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.061
canim pazar günü tekrar diyete basliycam ama hangisini karar veremedim, elma diyetini bir ara on gün yapmisdim bende kabizlik yapdi, kabizlik yüzünden kilo veremedim ama vücudum incelmisdi, karnim davul gibiydi, 2 ay sonra yine denedim yaine ayni sorunla karsilasdim, aslinda cok rahat bir diyetdi aclik hissetmemisdim ilk günler zor oluyor sonra alisiyorsun zaten, belki bende denerim ama bu sefer 1 kg deyilde 2-3 elmayla olabilir heralde.... sen ne zaman baslicaksin elmaya??
incelme varmı peki benim göbüş birazcık olsada gitti diğer yerleri far edemiyorummmkızlar 5 günü bitirdim sonunda
1.gün :75,4
2.gün :74,5
3.gün :73,3
4.gün :72,8
5.gün :72,3
6.gün :71,9
Ama bende bittim kızlar sadece dün korktuğum için 1 haşlanmış yumurta ve yarım dilim ekmek yedim. Şükür ishalimde durdu. Bugün serbest gün biliyorum ama benim canım hiç bişey istemiyor, ayrıca diyetten çıkmak istemediğim içinde yemiyorum, kendimi biliyorum yersem yerim
Bu arada ben hiç spor yapamadım, sadece 1 kere dışarı çıktım o kadar 1 saat yürüdüm. 20 gün önce ameliyat oldum her şey yasak tabi sporda. Evde şu vücudu sallayarak zayıflatan alet varya sadece onu taktım(markasını yazmak yasaktır diye yazmadım)
tebrikler cnm gerçktn çok gitmişmerhaba kızlar.bugün çok mutluyum.rejimde 3.günüm 108 kg ile başladım.benim kg çoook fazla doğumda 37 kg aldım.sabah tartıldım ve 103 kg çıktım çoooook mutluyum.çook kilolu olduğum için bu kadar çok verdim galiba eski halime dönmek için çk yolum var önümde pes etmek yok.
tebrikler cnm gerçktn çok gitmişelma diyetinide bi bak istersen ondada hafta 6 7 8 kilo veren olmuş.sende bu diyet 3 günde 5 kilo getrdiyse o daha çok verdirir kanımca.hem onu yapması daha kolay geldi bana....
canim pazar günü tekrar diyete basliycam ama hangisini karar veremedim, elma diyetini bir ara on gün yapmisdim bende kabizlik yapdi, kabizlik yüzünden kilo veremedim ama vücudum incelmisdi, karnim davul gibiydi, 2 ay sonra yine denedim yaine ayni sorunla karsilasdim, aslinda cok rahat bir diyetdi aclik hissetmemisdim ilk günler zor oluyor sonra alisiyorsun zaten, belki bende denerim ama bu sefer 1 kg deyilde 2-3 elmayla olabilir heralde.... sen ne zaman baslicaksin elmaya??
merhaba kızlar.benim bugün 2.günüm biraz halsiz hissediyorum ama bu diyetle gerçekten kilolar veriliyor.bu diyeti daha önceleri de bir çok kez denedim.kesin 4 kilo veriliyor bazen 5 oluyor.ama metabolizmaya göre değişiyor tabiki.ben sunu söylemek istiyorum bu diyette sınırsız yenilebilir denilmiş gün içerisinde aynı besinden fakat benim diyetisyen arkadaşım su sekilde anlatmıstı bu diyeti bana ve ben öyle uyguluyorum.
1. gün 1 kg patates 3 öğüne bölünecek
2.gün 1 kg yoğurt 3 öğüne bölünecek
3. gün 1 kg sebze istediğin sebzeleri karıştırıp kullanabirsin 3 öğüne bölünecek
4.gün 1 kg meyve istediğin meyveleri karıştırıp kullanabirsin 3 öğüne bölünecek
5.gün 1kg tavuk yağsız beyaz yerinden 3 öğüne bölünecek.eğer tavuk yoksa veya canın istemiyorsa diğer günlerin öğünlerinden karma yapıp bir kg onu da yiyebilirsin demişti yani sabah sebze,öğlen patates akşam meyve gibi..
tabi tuz,şeker yok bunun dışında 2,5 lt su,yeşil çay.
ben hep bu şekilde uyguluyorum.belki kilo bu diyetle kilo veremeyen arkadaşlar bu sınırları koyarsa daha iyi olacaktır.bugün 2.günüm ve öğlen olmasına rağmen ben 1.800 kg verdim.hepimize kolay gelsin.
slmcanımelma diyeti bende yaptım 2kg vermiştim1hafta ancayapmıştımben form çayı içtimkabızlığa iyi oluyor istersendenemdiysen deneiçinde sinemaki varya kabızlığı önlüyor
batatez iyideşu sebze yemeklerine üzerine yoğurt oluyormuben sade yiyemem bideyeşil çayformkarışıkmı sade yeşil çaymı
Canım pazartesi başlıycam elma diyetine istersen beraber başlayalım bi gün belirleyip bende çok elma yiyebileceğimi sanmıyorum çünkü dün meyve olarak elma seçmiştim ekşi elma yenmiyor 700 gr falan yemişim belki tatlı elma eklerim biraz bilmiyorum yada 1-2 şey daha
incelme varmı peki benim göbüş birazcık olsada gitti diğer yerleri far edemiyorummm
elmalar mutlaka eksi olunca faydasi oluyormus, ben eski sayfalari okumusdum, ben yarin baslayim bi 2 günlük yapayim, evde yesil elmalarim var, sonrada isvec diyeti yapcam, hic olmasa migdem kücülür, benimde bugün misafirlerim vardi herseyden yedimm hic kismadan almisimdir simdi 2 kilo
Canım bende bugün yedim hemde tıka basa tartıya yarın çıkmasam daha iyi olacak bence yoksa komple bozarım diyeti. Bende yarın elma diyetine başlıycam galiba emin değilim ama isveç asla yapmam ben o hatayı bir kere yaptım lahanadan nefret ediyorum öyleyken yedim lahanayı limonladım karabiberledim ama bi şekilde yedim. Bi daha mı asla kilomla yaşarım onu yemem. Sana Allah kolaylık versin yerinde olmak istemezdim
hmmm, lahana diyetimi yaptin, isvecde lahana olmadigi icin sordum, ben zaten yarin tartilmam cok fena yedimm ya, yarin elmaya baslamazsam tekrar 66 kilo olrum heralde
isvec diyetindeki biftek yerine tavukgögsü yemisdim tadi kötüydü yagsiz tuzsuz, bende sade salata yemisdim, 13 günde 6 kilo vermisdim sporsuz, ama budefa 1 saat spor mutlaka yapcam insallah
5 gün yeme 1 gün ye bütün kiloları geri al dün 71,9 dum bugün 73,2 moral mi kaldı şimdi tartılmayacaktım biliyordum başıma geleceği neyse diyete devam inş sabah kahvaltı ettim abartmadan geri kalan öğünlerde elma yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?