5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben limonla yeşil çay içmiştim canım bende işe yaradı gibi, ilk günün nasıl geçti? tartılıyor musun?

msakeli bende dokuzu biyerde cok hosuma gidiyor önceleri hic diyet yapmiyordum ne bulursam yiyordum ama bu cayimida iciyordum gram aldirmiyordu ilk günüm bilemiyorum sabah ve öglen patateslerimi yedim ama aksama istah kalmadi bende zaten esime yemek yaptim o yerken ben baktim cok kötü oluyo ama tuttum kendimi verecegim bu kilolari.

simdi sabah kahvaltimi yapiyorum biberlerimi firinda bi güzel kizarttim üstünede domateslerimi rendeledim biraz daha pisirdim afiyetle yiyorum suan süper bi tata herkese denemesini tavsiye ederim sebze günü daha güzel geciyor öglende salata yiyecegim aksamada yine böyle bisey yapabilirim cok güzel oluyo cünkü doyurucuda baya biber yaptim ben

sevgili ahleyar, güne neyle başlıyorsan gün boyu aynı şeyi tüketmen lazım kahvaltıda biberli domates öğlen salata olmaz ama sabah ikisini birden tükettiysen gün içinde değiştirerek yiyebilirsin

Ahleyar bende o çaylar alerji yapıyor maalesef tüketemiyorum =/.. Buarada sabah kahvaltı tabağında olanları tüketebiliyorsun sadece =// öğlen sakın salat yeme,, eğer sabahta yemediysen bozuluyor o zaman diet =(

Kızlar bugün dietimin son günü,, sabah bir dilim kepekli ekmek bir koca kase yoğurt yedim,, gün boyu yoğurt tüketicem.. Ekmeği bilerek kullandım oda biraz içimi bastırsın diye. 4. gün sonunda bu sabah 85.900 çıktımm =)) bugünde tahminlerime göre 900 gr. gider ve yarın 85.00 çıkarsam toplamda 5 günde 3 kilo vermiş olucam.. Bu rejimin en güzel yanı bütün ödemlerim gitti doğumdan sonra giremediğim ayakkabılarıma bile girdim =)) neticeyi yarın sabah burdan yazıcam.. Eş zamanlı diet yapan ve tartılan arkadaşlar kaç kilo gittii sizlerden ?

Ya ne bıleyım ben sebze deyınce cesıt cesıt yerım dıyodum öglen salata yedım onun ıcınde aksamda ıspanak yemegı yemegı düsünüyordum

dün patates günün de kılo veren cok oluyordu okuduklarım kadar ama ben hıc kılo verememeısım anlamadım ama cumaya kadar yapacagım bakalım ne etkı edecek sonrada haftaya elma dıyetıne baslıyacagım elmasız hıc düsünemıyorum gözüm mutfaktakı elmalara gıdıp gelıyo valla elmasız yapamam ben yaaa

arkadaşlar 3 gündür diyet yapıyorum doğrudüzgün hiç bişey yemiyorum 3 gün önce de 60.9 dum bu sabahta 60.9 çıktım((adet olmak üzereyim sizce bu yüzden mi??çünkü çok çok az yedim günlerdirrrr

zuhalcim bence regl olcagin icin sissindir sen bence reglden sonra bir tartil farkediyodur canim benimde bugün ücün cü günüm 1 kilo verebilmisim sadece bakalim bugün nasil gececek bugün meyve günü yapmayi düsünüyorum et günü ama sadece et yemekde bütün gün olmuyoooo onun icin et gününü en sona birakiyorum

kızlar selamlar. bende giriş yapmadan takip ediyorum sizi. bukonuyu görünce başladım bende.
3. günümdetim sıraya göre gidiyorum bugün et günü. ancak kızlar bi sorum var bu büyük abdestini yapamama olayına bi çözüm var mı??
sizler yaşadınız mı ne gibi şeyler yaptınız. bilgilendirirseniz sevinirim
deli gibi su içiyorum yeşil çay akşamları.
dün karnıbahar haşlamıştım mesela bunlar çalıştırır bağırsakları ama bende işe yaramadı

Kızlar diyetim bugün itibariyle bitti.. 88 kilo başlamıştım 86 kilo bitirdim ki kaçamaklarımda oldu,, şimdi 2 gün pirinç lapası diyetiyle ödem atıp oda 1-2 kilo verdiriyormuş elma diyetine geçicem =) 2 kiloda kardır dimi ?

ben diyeti biraktim kizlar uymadi pek bana yapamadim ben elma diyeti yapacagim yarindan itibaren bakalim o ne olacak ^üc gün icinde 1 kilo ^gitti evet ama kahvaltisiz olmuyo bende elma diyetindede kahvalti var ve encok sevdigim elma bütün gün yerim elimden düsmez onun icin elma diyetine geciyorum benn size bararilar simdiden canlarim

kızlar benim bugün ikinci günüm bu sefer kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum hiç tartılmadım bu hafta bitince tartılmayı düşünüyorum inşallah 3 kilo verip 75 düşerim

he buarada bugün dışarı çıktım ayakkabım ayağimdan çıktı çok sevindim hamilelikte ayaklarım büyümüştü herkez zayıflamışsın diyo az da olsa fark ediliyo yani ve kendimi mutlu hissediyorum eskisi gibi süsleniyoyorum inşaallah böyle azimle bayrama kadar 72 olurum

Arkadaşlar diyetim bugün sondu.diyete uymama ragmen 60.9 um yine.hiç veremedim hala regl olamadım. artık ona bağlıyorum bugün diyetisyene gittimm :)))artık yarından itibaren o listeye uyacağımmm yine haberleşiriz arkadaşlarr

slm bende p.tesi başlamayı düşünüyorum ama destek bekliyorum doğumdan sonra tam 18 kilo verdim son 4 kilom kaldı ama gitmiyo hele de haftasonları dayanamıyorum bu diyete daha önce başladım ve öğleden sonra 2.30 da bıraktım ama bu sefer sizinde desteklerinizle başlıcam tekrardan :))))

sonunda 75 buçuk oldum aslında 75 di iki gündür misafirim var pasta poça tatlı derken yarım kilo geri geldi yinede çok çok iyi kilo vermem durmuştu spor yapmadan fazla zorlanmadan yavaş yavaş gidiyo kilolar yarın tekrar başlıyorum bayrama kadar 70 e yhaklaşmam lazım bi gün tatil yapıp tekrasr başlamayıdüşünüyorum

kızlar merhaba,
bu diyette 3. haftadayım inşallah bu hafta son bir daha yapmama gerek kalmayacak. Deneyimlerimi yazayım başlamayı düşünenlere ve yapanlara belki faydası olur. İlk hafta başladığımda 64.6 kg idim. 3.4 kg verip 61.2 ile kapattım. Sonra 2 gün ara verdim. Bu 2 gün zarfında 1 kg aldım. 2. hafta 62.2 ile başladım. Bu seferde 2.2 kg verdim. İki günlük arada bu sefer kg almamayı başardım. Bugün 60 kg ile diyete başladım. Niyetim 2-3 kg daha vermek sonrasında kg koruma ile fazla abartmadan sabit kalmak. Herkese azimli günler. Giden kg gelen mutluluk olsun :)

Ben sızlerın arasına dukan dıyetı ıle başladım ama pes ettım beceremedım dukan dıyetı ıle 75 den 71 kadar dustum sonrasında cok cabuk gerı bır baktım 74 um sınırlerım cok bozuldu bugunde bu dıyetın 2 gunundeyım 74 le başladım bugun 73 dum bakalım 5 gunun sonucu ne olacak ya dukan dıyetı gıbı bır fıyasko yada en az 3 kılo ıle galıp gelecem:))))))) kılolarımdann kurtulmak ıstıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…