5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

1. günüm bittin bu sabah tartıldığımda tam 1 kilo vermişim =)),, 87 kiloya düştüm..Bugün sebze günüm; havuç kabak mantar salatalık veee kara lahana tüketicem sadece ve bolcana yeşil çay =)) umarım yarında aynı kilo farkını görebilirim =)

Süper valla darısı başıma bir 3 kilo falan gitse toplamda süper olur =)) hiç kaçamak yaptın mı canım , yoksa bire bir uydun mu? ve spor ???? ben yapamıyorum tam olarak =/..

malesef canım kaçamaklarım oldu birebir uyamadım.bu sabah gene 61.2 çıktım.hiç veremedim.bu yüzden bugün dikkat ettim benim günler karıştı inan sırasıyla yapamadım bakalım sabah 60 ı görecekmiyim sabırsızlıkla bekliyorum.senin kaçıncı günün ben pazartesi tekrar başlıyacağımm

maskeli balo 2.günün nasıl geçti ?devam ediyorsun değil mi?benim dediğim gibi günler karmakarışık oldu pzt tekrar başlıcam kurban bayramına az kaldı beraber yapalım olur mu???

maskeli balo 2.günün nasıl geçti ?devam ediyorsun değil mi?benim dediğim gibi günler karmakarışık oldu pzt tekrar başlıcam kurban bayramına az kaldı beraber yapalım olur mu???

Bu sabah tartıldım yarım kilo daha gitmiş =) 86.500 çıktım tartıda, sebze günüm çok zor geçti ama Allahı var canıma okudu desem yeridir.,, esasında ben sebze gününde biraz da ha fazla kilo kaybı bekliyordum ben, du bakalım proteinde başımıza neler gelcek, dhaa nce dukan yapmıştım baya ilk günden etkili olmuştu. bugün sırf haşlama tavuk göğsü yicem =) benim diyetin son günü salı ama =( ama genede sana pztsi. itibariyle eşlik ederim. motivasyon çok önemmmliiiiii =)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu sabah 60.9 çıktım.4 günde 1.3 kilo gitti.ama günleri karıştırdığım için yarını bekleyemicem.bugün yeniden başlıyorum .
60.9 ile 1.günüm patateslerimi yedim bile :)))

Selam kızlar bende bugün ıtıbarıyle bu dıyete baslıyorum kılom 71 ıkı hafta yapmak ıstıyorum kı 10 kılo verebıleyım bu süper olur benım ıcın bende sızınle beraber bu dıyette eslık edıyorum hepımız bırbırımıze destek olalım hergün nasıl ne yedıgımızı nasıl yedıgımızı yazalım ben sadece et gününü en sona bırakmayı düsünüorum sadece et yemek bana cok zor gıbı gelecek neyse patateslerım haslandı sabah öyle yıyecegım öglenede maydanoz katıp bıraz lımonla yıp salata gıbı yemeyı düsünüyorum umarım uygundur

patatesle kahvaltimi yaptim suandada dokuzu bir yerde cayimi iciorum onu ictikce daha kolay gidebiliyorum tuvalete ben cok zor cikiyorum tuvalete bu cayi icince cok rahatliyom valla bol bol iciorum bKlim diyetle beraber nasil etki yapacak

Bugün diyetin 4. günü meyve ile başladım elma tüketmeyi düşünüyorum sadece dün protein gününde gram oynamadım halen daha kilom 86.500. 88 ile başlamıştım =) bunada şükür kanımca bugün vurgun yapıcam 85 ile bu dieti bitirebilsem 2 gün müsadeden sonra bende elma diyetine geçip bu defteri kapatıcam =)) (( kilo oynamasının sebebii dün misafirliğe gittik ve kaçamaklar oldu =((( yemeseydim eminim dünde kilo verirdim ama en azından almadım yaa bunada şükür kızlar =)))

selam maskeli iyi gitmissin yine bende bugün ilk gün öglen yemegimide yedim patateslerimi cayimi iciyorum suan yarini dört gözle bekliyorum desem yeridir patatesle gün gecmiyooo su elma diyeti nasil bisey

kızlar merhaba bugün bende tekrar başladım. Geçen hafta bu diyet ile 61.2 kg olmuştum. Bu zabah tartıldığımda 62.2 kg çıktım vebin tuvalete çıkma problemim var. Bu fark sanırım oradan bugün kendimi grip olacak gibi hissediyorum boğazım çatal çatal ama yine de girdim diyete. bu arada annemde bana özendi o da yapıyor bugün 4. günü başladı başlayalı tartılmadı diyeti bittikten sonra tarılacakmış birden çok verdiğini görmek istiyor :) onun sonucunu da yazacağım. Ben bu hafta 60 ın altını görmek istiyorum. Sabah ve öğlen patateslerimi yedim. yarım saat kadar orta tempoda yürüdüm. Yeşilçay ve grip gibi olduğum için ıhlamur içtim. Suyu da 2.5 lt nin altında içmemeye çalışıyorum. Hepimize azimle bir hafta diliyorum. Haftanın sonunda giden kg olsun.

bu diyetle kilo verilmesine verilir ama sonrası tekrar almamak için çok dikkat edilmesi gerekir bende başlıyacam yarın inş 10 kilo verene kadar

aslinda evet cok saglikli bir diyet degil ama biraz vucudumuzu kendine getirmemiz lazim biraz soka sokup dikkat edebilirsek sanra daha iyi olur diye düsünüyorum herkesin cabuk kilo vermeye en basinda da moral olarak iyi bir kilo vermemiz lazimm

vucut şok diyetle kendine keşke gelse dengesini bozar sonra kilo vermek daha zorlaşır

bayanlar merhaba,
ben bu diyeti daha önce 2 kere yaptım. 3-4 kilo kadar da verdim.
ama ben yine de önermiyorum. işin doğrusu hangi diyet olursa olsun, sonrasında dikkat edilmezse kilolar geri alınır.
bu diyetin sonrasında dikkat edilirse, eminim geri kilo alınmaz. ama ben bu diyetle öyle sıkıldım, içim öyle kurudu ki, hafta sonlarını yemekleri hayal eder olmuştum.
bünyemi zorladığından hafta sonları kendimi tutamayıp yemiştim.
şimdi her besin grubunu içeren bir diyet yapıyorum. 1 haftada 3 kilo verdim. daha tokum ve her besinden yiyorum. böyle olunca yemek hayaliyle yanıp tutuşmadığımdan, hafta sonu pazar kahvaltısındaki 3-4 çatal sucuklu yumurta dışında kaçamak yapmadım. belki daha yavaş kilo veriliyor ama sonrasında insanın gözü dönmüyor. bu sabah ikinci haftamda diyete devam ediyorum ve hiç zorlanmıyorum.
tabii hergün 1-2 saat kadar yürüyüş yapıyorum.

bence kendinizi iyi tartın. eğer sonrasında yemeklere saldıracaksanız hiç boşuna ızdırap çekmeyin.(ben boşuna çekmişim) yok, ben iradeliyim sonra da dengeli yerim diyorsanız, o ayrı. ama yine de bu tip bir diyetin 2, en fazla 3 tekrardan sonra yapılmaması gerektiğini de unutmayın.

herkese başarılar diliyorum.

bugün diyetim biteli 3 gün oldu hiç kilo almadım o kadar abarttim ki ne özlediysem yedim çok memnun kaldım ben bu işten iki kilo verdim ama sadecer 3 gün 4 ve 5.gün kaçamağim çok oldu patatesim yoktu başlayamadım yarım kaldığım yerden devam bu hafta 3 kilo vermek istiyorum kaçamak yapmazsam başarırım

Kızlar diyetin 4. günü kabus gibi geçiyor hatta geçmiyor açımmmmm hemde çok =((( ama kararlıyım yemicem,, bugün meyve günüydü sadece 3 elma yiyebildim içim almadı pek bişi =/
sabah kilom akşam kilom olmuş dayanamadım tartıldımda =)) yüksek ihtimalle 4. gündede 1 kilo kaybettim toplamda 2,5 kilo olucak yarın sabah bir aksilik olmazsa tabii,, ve yarın son günüm sırf yoğurt yiyerek geçiricem,, bu diyeti yapan herkese Allah sabır versin diyorum =))))) resmen midemin sesi benim sesimden daha yüksek ve volumlüü çıkıyor.. tahminime göre kapanışı 3 - 3,5 kilo vermiş olacağım umarımda olurum aç kaldığımızaa değsin =)

patatesle kahvaltimi yaptim suandada dokuzu bir yerde cayimi iciorum onu ictikce daha kolay gidebiliyorum tuvalete ben cok zor cikiyorum tuvalete bu cayi icince cok rahatliyom valla bol bol iciorum bKlim diyetle beraber nasil etki yapacak

Ben limonla yeşil çay içmiştim canım bende işe yaradı gibi, ilk günün nasıl geçti? tartılıyor musun?

selam maskeli iyi gitmissin yine bende bugün ilk gün öglen yemegimide yedim patateslerimi cayimi iciyorum suan yarini dört gözle bekliyorum desem yeridir patatesle gün gecmiyooo su elma diyeti nasil bisey

Ahleyar bende forumda gördüm hatta konular arasında var oda baya etkiliymiş, arkadaşlar öyle yazmışlar, anladığım kadarıyla ; sabahh 2 dilim kepekli ekmek içine peynir tost gibi, salatalık domates haftada 2gün ek olarak yumurta,, ve geri kalan tüm öğünler akşam 8'e kadar yeşil elma yiyormuşsun. 2 kiloya kadar yolu varmış =)) yarın bu diyetimin son günü, 2 gün ara verip bu diğerini yapıcam baya etkiliymiş 10 günde 8 kilo falan verenide olmuş, heep anlatmış yapan arkadaşlar.. Ben 8 kilo verebilsem hamile kaldığım kiloya gelmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…