- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.341
sorma canım ya, benim bu 3. haftam ben inmek istediğim kiloya artık indim. yarın son günüm sonrasında korumak için beslenmeme dikkat edeceğim. Benim vermek istediğim kilo zaten 6 kg gibi bir şeydi. 3 haftada da verdim. Daha önce belirttiğim gibi benim düşük tansiyon problemim var bu yüzden tuzsuz yemedim. Biraz azalttım tuzsuz yesem bu sonuca daha erken ulaşabilirdim birde ben kaçamaklardan olabildiğince uzak durdum sadece bu hafta o da dün et günümde canım çok tatlı istedi 2 tane kuru pasta yedim. Ortalamaya vuracak olursak haftada 2 kg verdim. Ben memnunum. Çok veren sudan az veren yağdan diye dolanıyorum ortalıkta :) Giyemediğim kıyafetlerim artık bol bile geliyor :) Annemde bana özendi o da yapıyor diyeti yarın 3. haftaya başlayacak. 2 haftada toplam 5 kg verdi. Diyete başlamak isteyenlere ve diyeti yapanların bilgilerine :)evet bu dıyetı sen ben yapıyıyoruz sanırım :))) kımse yok ortalıklarda:))))
kızlar merhaba,
bu diyette 3. haftadayım inşallah bu hafta son bir daha yapmama gerek kalmayacak. Deneyimlerimi yazayım başlamayı düşünenlere ve yapanlara belki faydası olur. İlk hafta başladığımda 64.6 kg idim. 3.4 kg verip 61.2 ile kapattım. Sonra 2 gün ara verdim. Bu 2 gün zarfında 1 kg aldım. 2. hafta 62.2 ile başladım. Bu seferde 2.2 kg verdim. İki günlük arada bu sefer kg almamayı başardım. Bugün 60 kg ile diyete başladım. Niyetim 2-3 kg daha vermek sonrasında kg koruma ile fazla abartmadan sabit kalmak. Herkese azimli günler. Giden kg gelen mutluluk olsun :)
sorma canım ya, benim bu 3. haftam ben inmek istediğim kiloya artık indim. yarın son günüm sonrasında korumak için beslenmeme dikkat edeceğim. Benim vermek istediğim kilo zaten 6 kg gibi bir şeydi. 3 haftada da verdim. Daha önce belirttiğim gibi benim düşük tansiyon problemim var bu yüzden tuzsuz yemedim. Biraz azalttım tuzsuz yesem bu sonuca daha erken ulaşabilirdim birde ben kaçamaklardan olabildiğince uzak durdum sadece bu hafta o da dün et günümde canım çok tatlı istedi 2 tane kuru pasta yedim. Ortalamaya vuracak olursak haftada 2 kg verdim. Ben memnunum. Çok veren sudan az veren yağdan diye dolanıyorum ortalıkta :) Giyemediğim kıyafetlerim artık bol bile geliyor :) Annemde bana özendi o da yapıyor diyeti yarın 3. haftaya başlayacak. 2 haftada toplam 5 kg verdi. Diyete başlamak isteyenlere ve diyeti yapanların bilgilerine :)
ayyyyy gercekten o kadar werdinmi yaaaa okurken bile cokk heyecanlandımmmm sadece 3 haftadamı werdin bu kadar kiloyu gözle görülür şekilde incelme warmııı
benim boyum 170 diyete başladığımda yani bundan 3 hafta önce 64 kg göbeği ve simitleri olan biriydim. Şimdi 58 kg simitlerden neredeyse tamamen kurtulmuş göbeği içine göçmüş biri oldum ve bu halimi çok seviyorum :) 3 hafta yaptım haftada 5 kg hiç veremedim ama böyle daha sağlıklı oldu haftada 2 kg verdim. Koruma programına geçiyorum yarından itibaren bugün son günüm ama ben 2 gündür 58 kg dayım ve hazımsızlık var yarın asıl kg belli olacak ama ben bundan da memnunum hedeflediğim kiloya ulaştım :) darısı diğer kg vermek isteyenlerin başına...
sorma canım ya, benim bu 3. haftam ben inmek istediğim kiloya artık indim. yarın son günüm sonrasında korumak için beslenmeme dikkat edeceğim. Benim vermek istediğim kilo zaten 6 kg gibi bir şeydi. 3 haftada da verdim. Daha önce belirttiğim gibi benim düşük tansiyon problemim var bu yüzden tuzsuz yemedim. Biraz azalttım tuzsuz yesem bu sonuca daha erken ulaşabilirdim birde ben kaçamaklardan olabildiğince uzak durdum sadece bu hafta o da dün et günümde canım çok tatlı istedi 2 tane kuru pasta yedim. Ortalamaya vuracak olursak haftada 2 kg verdim. Ben memnunum. Çok veren sudan az veren yağdan diye dolanıyorum ortalıkta :) Giyemediğim kıyafetlerim artık bol bile geliyor :) Annemde bana özendi o da yapıyor diyeti yarın 3. haftaya başlayacak. 2 haftada toplam 5 kg verdi. Diyete başlamak isteyenlere ve diyeti yapanların bilgilerine :)
cnm sebze günlerinde ne yedin
canım ben sebze günlerinde ilk iki hafta salata ve köz patlıcan yedim.
3. hafta taze fasulye ve salata yedim. Nasıl gidiyor diyet ?
merhabalar bennde başladım bu diyete 19.10 2012 tarihi itibariyle.bu günümü 7 patatesle kapattım.sabah patates yedikten sonra uyudum uyandığımda midem çok fena ağrıyordu.sonra 2 patates daha yedim 1 tas yağsız mercimek çorbası içtim.arada küçük kaçamaklarım oldu.ama sebzze yemeği gibi.sonra nöbete geldim.3 patates de burada yedim.inşaallah sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.bugün de sebze günüm. bol bol salata yemeği düşünüyorum.eve giderken alışveriş yapmam gerekecek
domates,ssalatalık ve rokadan oluşan salata yaptım yedim canım.bide elma sirkesi kürüne başladım bakalım sonuç ne olacak.ama iyi gidiyo gibi.yarın içinde tavuklarımı haşlıyorum.sonra tavada baharat katıp kavurmayı düşünüyorum malum çalışıyorum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?