- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.281
Tuz eklenebiliyor mu yiyeceklere?
ben de 17 kilo verdim doğumdan sonra ve bunu yapıp son vermek stiyorum bu diyete artık ama sonra alırım diye korkuyorum uzmanlar sok diyetlerden uzak durun diyor aslında maskeli balon kardesim birbirimize destek olsak daha kolay gecer sanırım,hı:26:
ama ben bugün baslayamıcam galiba...yaırn baslım ben de o zaman olmadı..ya meyve ile baslasam ne olur acaba??
peki o zaman cnm,ya ben crş günü baslım dedim diyete sabah okula gitmeden patatesi yedim ama karnım ağrıdı ben de öğlene bozdum işteama yarın baslıom inşAllah...
ben de merak ediyorum gelişmeleri anladığım kadarıyla nrmalde de diyttesin ama 88de kaldın,ben de myle merak ettiğim süregelen diyetten sonra da etkisini gösteir mi bu diyet sekli.bekleyip görcez...
aksama cok kalmadı merak e tme ben de kendimi yarın temizliği vercem
hmm evet iyi fikir..cok güzel olyor öyle..öğrencilik günlerime gittim birden ama tabi o zaman kilo derdi yoktu yiyorduk. ben zaten aksam 6dan sonra yememeye cok dikkat ediyorum..peki senin bbiş cok küçükmüş süt nasıl yetiyor mu benimki de 10 aylık oldu
bugün son günüm 78 kilo oldum dün hiç gram bile veremedim tatlı yedim bugünde veremiycem sanırım hafif kaçamaklar yapıyorum sütüm azalıyo toplamda 2 kilo verdim bunada şükür şu 80den kurtuldum ya gider yavaş yavaş kilolar hafta sonu almazsam geri pazartesi tekrar başlıyorum
bu sabah 61.2 çıktım 2 günde 1 kilo verdimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?