- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.401
hadi bakalım ne güzel bencede kesin vardır değişiklik ben bugün başladım şimdiye kadar pek açlık olmadı ve ben niyeyse çok inandım bu sefer gidicek bu fazlalıklar
merhabalar:) ben siteye dün üye oldum ve bugün ilgilenme fırsatım oldu. ben daha önce dukan diyeti yaptım ve 3 gün sürdü 3 kilo verdim ama bünyem kaldırmadı ve ailem zorla bıraktırdı. boyum 1.68 kilom 75. kemik yapım iri. okudum büyük bi kısmını. çoğu kişiye faydası olmuş ama korkuyorum verdikten sonra fazlasıyla almaktan. en çok bacaklarımdan şikayetçiyim. çoğu kilom bacağımda çünkü kalınlar. masaj yaptırmaya gittim 12 seans ve inceldi ama sadece 2 cm. ne yapsam gitmiyor. bu vücüdun bütün bölgesinemi etki ediyor. daha doğrusu bu benm vücut yapımla ilgili sanırım. tavsiye ediyormusunuz bu diyeti çok teşkkür ederim şimdiden :) sevgiler :):)
Kzlar ben bu diyetle 5 günde 4 kilo verdim hiç kaçamaksz bugün bitti diyetim
Inşallah başarırsn canım ama benim için gerçekten çok zor oldu ya hiç birşey yemiyodm mesela ilk gün 2 tane patates ikinci gün bir domates bi biber bi küçük soğan ve biraz maydanozla salata yaptım üzerine bolca limon sıktım saat 2 de falan yedim gun boyunca daha birşey yemedim inşallah korurum o kilomu ama gerçekten insanın midesi küçülüyo
merhabalar:) ben siteye dün üye oldum ve bugün ilgilenme fırsatım oldu. ben daha önce dukan diyeti yaptım ve 3 gün sürdü 3 kilo verdim ama bünyem kaldırmadı ve ailem zorla bıraktırdı. boyum 1.68 kilom 75. kemik yapım iri. okudum büyük bi kısmını. çoğu kişiye faydası olmuş ama korkuyorum verdikten sonra fazlasıyla almaktan. en çok bacaklarımdan şikayetçiyim. çoğu kilom bacağımda çünkü kalınlar. masaj yaptırmaya gittim 12 seans ve inceldi ama sadece 2 cm. ne yapsam gitmiyor. bu vücüdun bütün bölgesinemi etki ediyor. daha doğrusu bu benm vücut yapımla ilgili sanırım. tavsiye ediyormusunuz bu diyeti çok teşkkür ederim şimdiden :) sevgiler :):)
küçülmesi yeter zaten ben 3 kilo veriyim ilk aşamada daha bişey istemem2 hafta uygulmayı planlıyorum
msj olarak atıyım dedım buralarda kalabalık olmasın dıye fakat bişiler bişiler cıktı gonderemıyomusum fln fln ondan mecbur buraya copylıorum :/
hayırlı geceler kardescım :) yorumunu 5 gunde 5 kılo dıyetı sayfasında gordumde yazmadan gecemedım :)
orayada yazmak ıstemedım kalabalık etmeyelım dıye zıra oku oku bıtmıyo
sımdık kardescım bolgesel ıncelme ıcın yıne bu formda okudugum bı kürü paylasıcam senınle
aktardan bıberıye yagını alıyosun kı malıyetı 4 ıla 7 tl arasında
her gece yatmadan once bacak karın kol hangı bolgelerınde ıncelme olsun ıstıyosan oraya suruyosun ve sera streçle sarıyosun oylece yatıp uyuyosun..
bunu okudugum yerde yazan kardesımız 1.5 haftada 6 cm ıncelmıs ve hıc spor yada dıyet yapmamıs :)
benımde ılgımı celb ettı ve denedım hemen :) veee gercekten muthıs derecede faidesını gordum :) tabı ben spor oncesı veya yuruyus oncesı surdum ve dıyetlede destekledım :)
hı sunuda soyleyım ben aralarda bır ıkı gun duzenlı suremedıgım zmnlar olmustu fakat sahıcı ona ragmen muthıs etkısı olmustu :)
dıyecegım odur kı denemelesın
hoş geldin diyelim öncelikle, benim okuduğum yorumlara bakılırsa verenlerin çoğu geri almamış kiloları ama tabi bu biraz da dikkat etmekle ilgili galiba bide ben şöyle düşünüyorum
ben diyet yapıp kilo verirken bir yandanda miğdemi küçültmüş oluyorum yani kendimi az yemeye alıştırıyorum eee sonrasındada birazcık dikkatle koruyabilirim diye düşünüyorum
ben diyete 61,5 ile başladım bugün ikinci günüm ve hiç spor yapmadım üsteelik bide regliyim yani kilo vermenin zor olduğu bir dönem ama az önce tartıldım 60,200 yani vermişim üstelik bugün dayanamayıp bir elma vede küçük bir çikolata yedim :)
bence demeye değer sadece beş gün deniycez daha sonrada sonuca göre bakıcaz bişey kaybetmeyiz ki en kötü ihtimalle vücudu arındırmış oluruz
msj olarak atıyım dedım buralarda kalabalık olmasın dıye fakat bişiler bişiler cıktı gonderemıyomusum fln fln ondan mecbur buraya copylıorum :/
hayırlı geceler kardescım :) yorumunu 5 gunde 5 kılo dıyetı sayfasında gordumde yazmadan gecemedım :)
orayada yazmak ıstemedım kalabalık etmeyelım dıye zıra oku oku bıtmıyo
sımdık kardescım bolgesel ıncelme ıcın yıne bu formda okudugum bı kürü paylasıcam senınle
aktardan bıberıye yagını alıyosun kı malıyetı 4 ıla 7 tl arasında
her gece yatmadan once bacak karın kol hangı bolgelerınde ıncelme olsun ıstıyosan oraya suruyosun ve sera streçle sarıyosun oylece yatıp uyuyosun..
bunu okudugum yerde yazan kardesımız 1.5 haftada 6 cm ıncelmıs ve hıc spor yada dıyet yapmamıs :)
benımde ılgımı celb ettı ve denedım hemen :) veee gercekten muthıs derecede faidesını gordum :) tabı ben spor oncesı veya yuruyus oncesı surdum ve dıyetlede destekledım :)
hı sunuda soyleyım ben aralarda bır ıkı gun duzenlı suremedıgım zmnlar olmustu fakat sahıcı ona ragmen muthıs etkısı olmustu :)
dıyecegım odur kı denemelesın
hoşbulduk çok teşekkür ederim cebaın için :) bencede dikkat etmekle alakalı hangi diyeti yaparsan yap sonuçta dikkat etmezsen yine kilo alıyorsun ben spor yapıyorum 1 haftadır. inceltici egzersizler faydası olduğunu düşnüyorum sizede tavsiye ederim. ben yarın başalamyı düşünüyorum ama okul nedeniyle sıkıntılı biraz bu gece karar vereceğim size haber veririm tekrar teşekkürler
6 Cm mi off süperms yaa peki bacım kollarında da kullandın mi benim en büyük sorunum kollarm yaa
aynen kardescım bnmde en buyuk sorunum kollarım 6 sene voleybol bı senede lısanslı basketbol oynamıs bırı olarak malum omuzlarım genıs tabı bı anda sporu bırakınca kollarım kendınden gectı :/
ama sahıcı cok ıyı faidesını gordum ben hem kol hem bacak hemde karın bolgeme uyguladım ve hepsınde 4 ıla 6 cm arasında ıncelmeler gordum
ayy sen beni çok mutlu ettn bacım yaa peki kolların için ne yaptgnı bana tek tek anlatabilrmisin uygulamak istyrm sana ck dua ederm bacm walla
yıne msj atamadıgım ıcın mecburen buraya yazıorum malesef :/
kardescım hakkını helal et ıns anca bakma fırsatım oldu
kollarım ıcın yukarı dogru uzanma hareketını yapabılırsın tıpkı agactan elma toplar gıbı
bırde youtb. da nıve bodyle dinamık sabahlar yazınca bbg alının oldugu bı aerobık programı var ordakı kol hareketlerını yaptım sık sık epey etkılı oldu sende deneyebılırsın
ben cok cok calıstırmak ıstemedım kollarımı acıkcası cunku 7 senelık spor hayatının ustune kas olmasını ıstemedım genıs bı sekılde
sende dıledıgın sekıle calısabılırsın bu hareketlere
duanı esırgeme zira cok ıhtıyacım var :)
bugün birinci günümdü çok zor geçmedi ama ben sadece tüm gün boyunca iki tane haşlanmış patates yiyebildim bide bir litre su başkada bişey yiyemedim
bu arada kızlar şu anda varmı bu diyeti yapan nasıl gidiyo yada yakın zamanda yapıp ta kilo veren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?