- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.381
bende aynen öyle düşünüyorum o sebepten yola devam ilk 5-6 kg çabuk gitti de şu 1-2 kg nasıl gidecek bilmiyorum ama pes etmek yok :) darısı başınıza bir ay önce 58 benim için hayaldi şimdi o kadarım ve beğenmiyorum şaka gibi :)bencede 56 ya insen o kilo alma dönemlerinde de zaten 57 58 aralığında olursun böylece 58 üstünü hiç yaşamamış olursun tekrar 56-57 aralığına çekip ara ara böyle kilo kontrolü yapabilirsin çok mantıklı gerçekten
bende aynen öyle düşünüyorum o sebepten yola devam ilk 5-6 kg çabuk gitti de şu 1-2 kg nasıl gidecek bilmiyorum ama pes etmek yok :) darısı başınıza bir ay önce 58 benim için hayaldi şimdi o kadarım ve beğenmiyorum şaka gibi :)
kızlar patatesle başladım güne fakat kaçamak yapıcam ama günü patatesle kapatırım regli olduğum için zorluyor bide çocuk emziriyorum artı ilaç içiyorum ilk günüm çok olduğumdan halsiz düşmemek için yapıcam çok kaçırmamak kayıdı ile bu arada salçalı olmuyor değil mi patates =))
vallahi yarın baslıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum şuan 72'yim ve en acilinden kilo vermem lazım en az beş eğer verirsem durmak yok yola devamm :))) verebilir miyim ki amaa yaaa(((
Kızlar ben diyeti bir ay önce denedim sadece 3 gün devam ettirdim. Aralarda kaçamaklarım oldu. Buna rağmen 3 günde 1 kilo verdim. Bugün bu diyete tekrar başladım. Sonuçları yazarım.
Merhaba kızlar, haftasonu evde aç kalsamda bir şey olmaz diye düşünerek yarın sabah başlıyorum diyete pzts. salı günleri tatilim günlerim olacak, dönüşümün hakkaten muhteşem olması için en azından 12-13 kilo vermeliyim.
bianka nasıl gidiyo diyet kilolar gittimi varmı değişiklik bizide haberdar et canım
Tartım bozulmuş, daha tarılamadım ama inceldim gibi geldi bana, göbeğimdeki şişlik gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?