5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar daha önce bu diyeti denemış bırı olarak kesınlıkle tavsıye edıyorum ben 4 gun yaptım yumurta yıyemıyorum cunku ve 4 kılo verdım yanlız ben cok kıloluyum halada öyleyım arkasından hamıle kaldıgım ıcın tekrar alınıyor yada alınmıyor dıyemem fakat bugun yıne basladım patates gunundeyım emzıklı oldugum ıcın cok zorlanıyorum ama yapmak zorundayım çunku neyazıkkı ben obezım ve dugunumuz var en azında bır ıkı beden kuculmek ıstıyorum bana destek verın bende sıze vereyım ve basaralım herkes yapabılıyor bız neden yapamayalımkkı

Benimde cok iyi. Ben begendim bu diyeti. Tartilmamak icin kendimi zor tutuyorum.
Ama dün bi kacamak Yaptim esim dondurmaya yemege götürdü ins cok zarar etmemistir (((

bişi olmaz dondurmadan canım bende küçüçk kaçmklar yapyrum ne yapalım bizde 5 değilde 4.5 kilo veririz

sana yaradığına sevindim canım benimde 3.gün bitmek üzere cmt tartılcam yazarım burdan bebeğe zarar vermesin diyetin araştırdın mı gerçi bol su içersen sıkıntı olmaz heralde sen yine de yoğurt falan ye ek olarak bence mahsuru yoksa kaç kilosun yazar mısın???

Ayy bugün sabah cok kötü oldum migdem bulandi basim döndü tansiyonum düstü galiba.
Dün zor gecti aksama kadar nerdeyse bisey yemedim bütün gün et Midem bulandi. Sabah iyi baslamisti aslinda. Aksamda Abim geldi Ben aileme 1 bucuk Saat uzaklikta oturuyorum süpriz yapmis haliyle ona eslik ettim ama abartmadim. Bakalim bozduk azicik ama bugün meyveden baska bisey yok.

canım badem fındık ceviz o tarz şeyler at ağzına dün bende akşam yiyemedm eti az çerz yedim yediğin meyvelerde bulandırmış olabilir. Hiç sorma benimde izmirden yatılı misafrlerim gelecek bugün ne kadar kalırlar bilmiyorum :18::18::18:bari cuma gelselerdi pöffff yine ben devam etmeye çalışacam

bu arada meyve cabuk acıktırıyor yav. Suyu bol iciyorsun demi canm ben 12 bardak kesin içiyorum bir iki bardak fazlada olabiliyor

bu arada meyve cabuk acıktırıyor yav. Suyu bol iciyorsun demi canm ben 12 bardak kesin içiyorum bir iki bardak fazlada olabiliyor

Ah misafirler ))))
Evet canim iciyorum en az 2 litre oluyor Ve ayriyetten 3 kupa yesil cay iciyorum.
Bakalim sonuc ne göstercek.
Sanada kolay gelsin canim.

bugün benim için ennn güzel gün yarın yumurta yerine yoğurt yiyebiliyor muyuz yaa sanki listede öyle yazıyor. ve ya ikisini birden yesek

bugün benim için ennn güzel gün yarın yumurta yerine yoğurt yiyebiliyor muyuz yaa sanki listede öyle yazıyor. ve ya ikisini birden yesek

Canim benim planim sadece sabah yumurta yemek gerisinde süt yogurt yicem. Öyle bisey yaziyordu galiba yumurta yada süt yogurt yaziyordu ama ikisi birden oluyormu onu bilmiyorum ama benim simdiki planim öyle yumurtayi normalde ekmekle bile zor yerim ekmeksiz nasil yicem bilmiyorum.

tamamda sabah ne yersek onla devam etmemiz gerekmiyor mu sebze gününde öyle yazıyordu sabah ne yersen öyle devam listeden bişiler çıkarabilirsin ama ekleyemezsin diye biliyorum o yüzden sabah yumurta ve yogurt dedim ben bilemedim şimdi

yumurta da sumak ve pul biberle güzel oluyor ben geçn haftaki diyetimde öyle yaptım ekmekle yemedim. son gün sabredecez artık bir güncük kaldı :)

Ben daha önce bu diyetle 80 kilodan 75 e düşmüştüm iki kere yaptım oğlum 4 aylık falandi sİmdi 11aylik oldu verdigim kİloyu geri almadım emzirdigim icİn abartmadan yaptım ben memnun kaldım şimdi de kız kardesimle başladık 3. Gunüm 74 le başladım 71 buçuk olmuşum bu sefer daha fazla vericim galiba

tamam canım fff çatlıycam meraktan grşrzz:)

Bende merak ediyorum. Ama galiba az kilo verirsem daha cok sevinecegim cünki ozaman gercek kilo gittigine daha cok inanirim. Ben 1 aydir dikkat ediyorum zaten bende su gitmistir diye tahmin ediyorum galiba kilo gider yada Ben kendimi Böyle teselli ediyorum

kilo gider kiloo inş ben bir hafta ara verip tekrar başlamayı düşünyom benim misfirler giderse gitmezse onları da diyete sokarım ne yapayım alalal

ya ben böyle önceden yapmışları görünce mutlu oluyorum inş bize de faydası olur anlamadığım iki kere yapmışsın ya toplamda mı 5 kilo verdin? bir de emzirdigim icin abartmadan yaptım demişsin kaçamaklar mı yaptın bizim gibi?

Evet 2 kere de toplam 5 kilo verdim zaten ben çok takip ediyordum 5 gunde 5 kilo veren pek olmuyordu evdekilere yemek pişiriyorum mecbur akşamları 1 er kasık yiyordum bu seferde yiyorum gecen cayla 1 dilim kek yedim 1 er tane bisküvi yedim çikolata yedim dün kuru fasulye
Pilav vardı abartmadan yiyorum kiz kardesim hiç yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…