- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.621
gız güneş burdasın yazmıyorsun kaç kilo verdiğinipc başında senin yazmanı beklym kayfaltı etcez daha
merhaba arkadaşlar. diyetim bitti ve bu sabah tartıldım.
öncelikle şunu söyliyim dün tam bir kabustu, diyetin en ama ennn zor günüydü, akşamda 3 yumurtadan omletimi yaptım ama bitiremedim, mide bulantısından sabaha kadar uyuyamadım. ve sabah tartıldım.
65.9 ile başladığım diyette bu sabah 63.1 kiloyum. 2.8 kg az değil tabi ki 5 kilo beklemiyordum. ama gerçekten dayanıklıysanız bu diyete başlayın derim. ben bgn ayça kayanın haftada 3.5 kilo diyetine başladım, sabah peynirimi zeytinimi maydanoz ve bir dilim kepek ekmeğimi yedim çayımı içtim. midem bayram etti:)) bayada tok hissediyorum kendimi. az bile yesem en azından diğerindeki gibi tek tip yememiş oluyorum, daha güzel oluyor. azda olsa peynirden zeytinden yağ ve tuz almış oluyorum. diğer diyette yağ ve tuz hiç kullanmadım ve beni gerçekten sarstı. 80-90 kilo olan biri belki 5 kilo verebilir diye düşünüyorum.
biz bu diyete 4 kişi başladık
annem: 3.5 kilo, 80den 76.5
kayınvaldem: 3.1 kilo, 72.1den 69
kardeşim henüz tartılmadı, tartılsın hemen yazarım.
herkese kolay gelsin diyorum, sormak istedğinz bişey olursa cevaplarım. allah hepimize heemennn zayflamayı nasip etsin:)))
Azracim bende pazartesi baslicam birbirimize arkadas olalim.
Biliyormusunuuuuuzzzz bir arkadasim 10.kattan atladi yere degene kadar 10 kilo verdi korkudan.bence sizde yapin.
sen yapta sende verirsen biz de yaparız ok.
Biliyormusunuuuuuzzzz bir arkadasim 10.kattan atladi yere degene kadar 10 kilo verdi korkudan.bence sizde yapin.
İşte bu önceki haliydi
türkan sen çok yaşa emi bacım güldürdün beniBu da son hali.fıstık gibi olmuş.resim de eklediğime göre inanmayan kalmaz
türkan sen çok yaşa emi bacım güldürdün beni
Ya arkadaslar bu diyete zararli diyolar verenlerin cogu geri almis napcaz korkmaya basladim.
ben yarın başlıyorum canım zaten yediklerimi azaltarak başlamıştım diyete bu hafta bunu bi yapıcam motive amaçlı su da gitse farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?