- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.641
Bende zaten 1 aydir dikkat ediyorum.
Bende baslicam Yarin dedigin gibi su bile gitse yeter, haftasonuda dikkat etcez artik.
69.300 düm sabah bskülü kaldırdım cumartesi ye kadar çıkarmıycam dayanabilirsm
:::)
Oooo sen zayifsin ya. Bende simdi yicem bende 78,5 kg hadi bakalim kolay gelsin. Sen türkiyedemi yasiyosun?
evet türkiyedym canm ya ne zayıfı çok biçimsiz kilo alanlardanm ben her yer eşit olsa belki bi derece zayf görünürüm ama yok yani. neyse bu hafta yı atlatalım devam diyete inş hazirana kadar bi 10-12 kilo gitse
Evet aynen bende devam etmeyi düsünüyorum ins. Simdilk iyi gidiyo.
Ah türkiyede olmak ne kadar güzel.
evet Türkiyede olmak çooook güzel Allah sevdiklerine kavuştursun canım.
bizden başka yapan yok sanırım nasıl gidiyor ben bugün daha iyiyim ot gününü sevdim. son günden korkuyrm yumurtaaa :18::18::18: aslında severim ama bu ara biraz midem bulanmya başlamıştı gecen hafta her gün yedim o yüzden sanırım tam anlamadım diyet listesinden ama galiba yoğurt veya yağsız süt koyabililyoruz yumurta yerine yoksa da mecbur yiycem artık ...
Azracim evlimisin? Türkiyenin neresiindensin?
evet evliyim canım. Et i severim ben her türlü yerim sabah akşam sorun yok
arkadaşlar geçen hafta bu diyeti 4 kişi birlikte yaptığımızdan bahsetmiştim. şimdide ayça kayanın haftada 3. kilo diyetinin 4. günündeyiz. on numara bi liste açlık fln yok. ama daha önceden yaptığımız bu 5 günde 5 kilo diyeti sanırım bizi kandırdı:) 2.8 kilo vermiştim onunla ama yeni diyetin 4. günündeyim 300 gr almış gözüküyorum. yağdan mı gider sudan mı gider bilmem ben tartıya bakarım. sonuçta yağ hücrelerinin %28 i su olduğuna göre sudanda gitse yağ hücreleri küçülüyor mu küçülüyor:)) ama şimdi diyorum ki keşke şimdiki diyetle başlasaydım bu işe zaman kaybetmeseydim. çünkü bu 5 günde 5 kilo diyetini bitirdikten sonra ne yerseniz yiyin o kiloda kalınamayacağını düşünüyorum. yinede herkese kolay gelsin diyorum tabiki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?