5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ayy hadi inş diyet bitince sonucunu yaz canım kardeşininkini de. Bu arada kuru fasülye pilavvvvv çanım çekti ya cumartesi yapıp yicem afiytle fazla kaçırmadan..

Haha süper düsünsene misafirlere sadece haslanmis patates vercen haha. Benim kiz gibi dedim alala.

falla düşünüyorum da eyi olur yemek zahmetine de girmem . ama oğlan tarafı gelenler benim taraf olsa sıkıntı olmazdı da napalm nasip yaptığım yemeklerden acık acık yerim

ALlah eksikliğini göstermesin misafirlerimizin severim bende evin bereketi onlar.

sabah yoğurt ve yumurta yedim şimdi yoğurt yiyorum yine açıımm ben ya bugün börek faln yaptım kahvaltıya ama yemedim yemek yaptığım zaman yicm azıcık

Bende sabah süt ictim simdi yumurta yapip yicem ekmeksiz yumurta nasil yencekse tz

Kızlaaaaar, bu diyeti kesinlikle öneriyorum! İncilideniz sayesinde 1 hafta da 65'ten 60 a indim! Spor destekli tabiiikiii... Bence incilidenize ne kadar teşekkür etsek az. 2 hafta daha devam edeceğim 52 kg olmak istiyorum :zemus:

Kızlaaaaar, bu diyeti kesinlikle öneriyorum! İncilideniz sayesinde 1 hafta da 65'ten 60 a indim! Spor destekli tabiiikiii... Bence incilidenize ne kadar teşekkür etsek az. 2 hafta daha devam edeceğim 52 kg olmak istiyorum :zemus:

Tebrik ederim seni canim. Darisi basimiza Peki hic kacamak yaptinmi? Ben 1 kilo versem raziyim.

Tebrik ederim seni canim. Darisi basimiza Peki hic kacamak yaptinmi? Ben 1 kilo versem raziyim.

Canıııım sağolasın. HİÇ kaçamak yapmadım. Çünkü bir kere başlayınca bitiremiyorsunuz devamı geliyor. Kaçamak yapma diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın! bebeklerim bugüne kadar yedikte ne oldu yaa? Ben size aç kalın demiyorum sadece disiplinli olalım lütfeeen. Ha bir de ben vejeteryanım et gününde pirinç lapası yedimm. Tuz kullanmadım. Şekersiz kahve içtim her gün 3 bardak. Kızlar normalde kabızlık sorunu çeken biriyim ama bu diyete başladığımdan beri tam tersi etki yaptı baana patatesler felaan sebze günümde salatalık domates közlenmiş patlıcan yediimm.

Ha bir de bir ricam olucak, lütfen bugün başladım sonuçları bildiririm deyip kaybolucaksanız yazmayınız lütfen. geçen haftadan beri takip ediyorum ben çoğu sayfayı okudum, insanlar başladım diyor ama sonucları yazmıyor. Bir çoğu böyle en azından Yapmayın kızlar insanın umutlarıyla oynamayıın. Ben başladım demedim bilerek belki bırakırım ortasında diyerekteen. bu hafta 2. haftaam, iilk hafta 5 kg gittiii

kere başlayınca bitiremiyorsunuz devamı geliyor. Kaçamak yapma diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın! bebeklerim bugüne kadar yedikte ne oldu yaa? Ben size aç kalın demiyorum sadece disiplinli olalım lütfeeen. Ha bir de ben vejeteryanım et gününde pirinç lapası yedimm. Tuz kullanmadım. Şekersiz kahve içtim her gün 3 bardak. Kızlar normalde kabızlık sorunu çeken biriyim ama bu diyete başladığımdan beri tam tersi etki yaptı baana patatesler felaan sebze günümde salatalık domates közlenmiş patlıcan yediimm.

Ha bir de bir ricam olucak, lütfen bugün başladım sonuçları bildiririm deyip kaybolucaksanız yazmayınız lütfen. geçen haftadan beri takip ediyorum ben çoğu sayfayı okudum, insanlar başladım diyor ama sonucları yazmıyor. Bir çoğu böyle en azından Yapmayın kızlar insanın umutlarıyla oynamayıın. Ben başladım demedim bilerek belki bırakırım ortasında diyerekteen. bu hafta 2. haftaam, iilk hafta 5 kg gittiii[/QUOTE]

Haklisin canim Ben daha bu hafta basladim misafirim geldi onunla bi kac yemek zorunda kaldim, ve ilk gün dondurma yedim yoksa bozmadim. Ama cok güzel bu diyet haftaya ins bidaha baslicam. Ben aslinda diyete basladigim günden beri hergün girip yaziyorum. Yarinda tartilip sonucu yazacam ins. Insani süper Gaza getiriyosun sagol.
Bide bendeki sorun almanyada yasiyorum Ve sebze meyve cok yok yani mesela suan elma Ve Armut Ve muz var marketlerde sebze desen hep Hormon o konuda biraz zorlaniyirum hayirlisi bakalim kac kilo gitcek.
Canim sakincasi yoksa kac kilosun Ben en son 78.5 dim.
Motivasyon icin sagol.

Son düzenleme:
[/QUOTE]
Haklisin canim Ben daha bu hafta basladim misafirim geldi onunla bi kac yemek zorunda kaldim, ve ilk gün dondurma yedim yoksa bozmadim. Ama cok güzel bu diyet haftaya ins bidaha baslicam. Ben aslinda diyete basladigim günden beri hergün girip yaziyorum. Yarinda tartilip sonucu yazacam ins. Insani süper Gaza getiriyosun sagol.
Bide bendeki sorun almanyada yasiyorum Ve sebze meyve cok yok yani mesela suan elma Ve Armut Ve muz var marketlerde sebze desen hep Hormon o konuda biraz zorlaniyirum hayirlisi bakalim kac kilo gitcek.
Motivasyon icin sagol.[/QUOTE]

Canıım, ben meyve gününde elma ve çilek yedim sadece. Sende armut ve elma yiyebilirsin. Sayısında sıkıntı yok kendini aç bırakma yeter. Muz yeme ama. Ben 70 kg ydım fitness ve ordan aldığım bir beslenme progrramıyla 65 e düştüm 1 ayda. O listede de muz yasaktı mesela. Elma da gayet doyurucu be canım,elindekiyle idare et. 65'ten de bu diyet sayesinde 60a düştüm işte. Az önce de köpüşümü gezdirdim 1.5 saat kadar yürüdük beraber. Su içmeye kalktıkça 50şer kez yanlara eğilme hareketi yapıyorum belim içiin. KIZLAAAR ZAYIFLIYORUUZ ! İnanın ben yaptıysam herkes yapabilir çünkü bizim ailede kilo vermek çoook zor. Bende de o problem var maalesef. ama ben bile yapabildim. Hergün buraya yazın birbirimize destek olalıım. Öpüyoruum

Motivasyon icin sagol.[/QUOTE]

Canıım, ben meyve gününde elma ve çilek yedim sadece. Sende armut ve elma yiyebilirsin. Sayısında sıkıntı yok kendini aç bırakma yeter. Muz yeme ama. Ben 70 kg ydım fitness ve ordan aldığım bir beslenme progrramıyla 65 e düştüm 1 ayda. O listede de muz yasaktı mesela. Elma da gayet doyurucu be canım,elindekiyle idare et. 65'ten de bu diyet sayesinde 60a düştüm işte. Az önce de köpüşümü gezdirdim 1.5 saat kadar yürüdük beraber. Su içmeye kalktıkça 50şer kez yanlara eğilme hareketi yapıyorum belim içiin. KIZLAAAR ZAYIFLIYORUUZ ! İnanın ben yaptıysam herkes yapabilir çünkü bizim ailede kilo vermek çoook zor. Bende de o problem var maalesef. ama ben bile yapabildim. Hergün buraya yazın birbirimize destek olalıım. Öpüyoruum[/QUOTE]

Dogru diyosun canim sagol sen haftayada yapacakmisin? Ben yine yapmayi düsünüyorumda. Ins bu sefer tam kafaya koydum zaten su dogum kilolari bi gitse 2 sene oldu daha anca. Ins hergün paylasalim.

Arkadaslar ya son gün ama yine kimse yok :::(((((( neyse Ben kilo bildirimi yapim Pek memnun degilim ama bunada sükür 77,5 kg yani tam 1 kilo vermisim ama bunada sükür haftaya tam Gaz yine yapcam ins. Sizde sonuclari verirseniz sevinirim.

kuzuum,ben burdayıımm,sabah tartıldım 59.2 cıkktıııım bende

ya mecbur kaçamak yaptım ben aslında çok haklısın beş gün dayanamadım misafir de geldi :))

canım kusura bakma ya misaffirim var demiştim ya hiç fırsat olmadı millet yeni yataklara çekildi ben de hemen girdim ama aklım burdaydı seni merak ettim ben de 68 dim sabah benimde 1,300 gitmiş seninde dediğin gibi buna da şükür dikkat etmeye devam ediyorum bu hafta yapamycam diyeti ev boşalınca inş başlarım kaçamaksız bi şekilde yaparım. YA birde benim o kilo gitmiş ama karnm şiş adet günümdü bugün gelmedi ondan mıdır acep. Sen yazmaya devam et ben burdayım bu ara sık giremesem de

Kolay gelsin sana canim benimde bugün misafirmerim var bende dikkat ediyorum. Senin adetdendir, hatta belki ondan Kilonda az gitmistir insanda cok sislik oluyor cünki Ada cayin varsa onu ic cok ise yariyor. Hadi canim sana kolay gelsin.

merhaba kızlar bizim diyette bitti sabah tartıldım 71 kilo olmuşum toplamda 3 kilo vermişim aslında pek memnun değilim ilk gün 1 kilo verdim ikinci gün 1.5 üçüncü gün yarım kilo gitti 3 günde 3 kiloyu vermiştim meyve günü önceki yaptıklarımda da pek işe yaramamıştı ama son iki gün çok kaçamak yaptım fazla abarttım yinede şükür ilk hedef 70 li kilolardı ilk hedefime ulaştım şimdi sıra 60 larda salı günü dogum günüm çarşamba tekrar başlıyacagıminşallah bi sorun çıkmazsa bu arada kız kardeşim de 78 den 74 e düşmüş o ilk defa yapıyo bu diyeti 4 kilo gitmiş iyi bence herkez denesin fazla kaçamak yapmadan

ne güzel abla kardeş iyi vermişsiniz canım maşallah ben de 50 - 55 arası olmak istiyorum inş tekrar yapcam öbür hafta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…