- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.721
Kilolarımız yakın sneinle bende 76 kilo ile başladım diyete
arkadaşlar be bugun başladım bu dıyete.sabah 1 tane patates yedım ıcım kaldırmadı.ama 1 tane bıle olsa sabredıcem.yemıycem..
Bende gecen hafta Yaptim canim sadece 1 kilo verdim ama Yarin tekrar basliyorum ins. Bira mayasi ne oluyor ya almanyada varmi? Icinde birami var? Ilk defa duydum. Tabi basarcaz herkes zayiflamis biz niye vermeyelim demiiiiiii
basaricazz elbet tatlim :))) cnm kuru maya varya hani pogcalara kullandigimiz, onu bi cay kasigi ilik suda erit ustunu sut ile tamamla ve ic. diyet oncesinde bunu yaparsan halsizlesmezssin :)) bu arada sabah tartiliyorum artik. 5 gunu bitirdimmmm hayirlsiii!!
basaricazz elbet tatlim :))) cnm kuru maya varya hani pogcalara kullandigimiz, onu bi cay kasigi ilik suda erit ustunu sut ile tamamla ve ic. diyet oncesinde bunu yaparsan halsizlesmezssin :)) bu arada sabah tartiliyorum artik. 5 gunu bitirdimmmm hayirlsiii!!
ewt kızlarrrr bende varım bu diyeti yapan yıllar önce ilk oglumda yapmıştım ve gerçekten kglarımı böle yaparak vermiştim arada kaçamakta yapsam 2 kg 3 derken vermştim tam 5 kg vermesemde vermiştim dün bende basladım patatesle bugün sebze günüm çok zorlandım uyuyamıyorum hatta acaip sinirliyim herşey zoruma gidio artık nasıl bi psikolojideysem yemek beni mutlu ediyodu ama dur dedima rtık ben 78 kg başladım pazar günü akşam 78 kgdum dün akşam 77 bugün 76 kyum yarın et günüm beyaz etmi tüketicem sadece normal siyah ette olurmu
Bugün ilk günüm..
Arkadaşlar bilmiyorum önceki sayfalarda geçmiş midir ama o kadar sayfayı okuyamadım haliyle..
Maden suyu serbest mi? Kalorisi falan yok nasılsa..
Canim sekersiz cay kahve su serbest ama bence Maden suyuda serbesttir sekersiz cünki.
Kizlar nasilsiniz. Nasil gidiyor???
Kizlar nasilsiniz. Nasil gidiyor???
Dün bütün gün dışardaydım et gününü yapamadım
Bugün meyve günüyle devam diyorum
kizlar bugun tartildim ve 3 kilo vermisim. 5 e ulasamadim ne yazikkisimdi 60 kiloyum. ama midem kuculdu artik. bugun odul gunu olmasina ragmen yuklenmedim kendime. az ve oz yemeye dewam edicem. bu diyeti tekrarlamicam. artik raya girdim gibi aksam 6 dan sonra yemek yememe olayi beni hedefime yavas yavas goturur insallah...
Gözün aydin Adina sevindim Ben bi haftada 3 kiloda süper. Darisi basimiza.
benim bugün meyve günüm veeeeeeeeeeee 74 500 geldimmmm kaçamak yapmasam daha çok verirdm az az kaçamak yaptım vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?