5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu diyeti yapıyorum ve bugün et günümdeyim eti sevmeme rağmen zor dayanıyorum ama pes etmek yok sonuç alırsam yazıcam buraya

Meraba kizlar.. uZun sure burda yazilanlari okudum. Bende yapayim dedim. cuma cumartesi pirinc lapasi diyeti yaptim.1300 gr verdim
pazar 300 gramini geri aldim
Pazarte buna basladim. ilk gun 900 gr. ikincu gun 500 ucuncu gun 500. Simdi dorduncu gun. bakalim ne olacak.
walla ben oruc moruc dinlemion. hen oruc tutuyom. hem diyet yapiom.

Bende 70kg ile başladım bugün 4. gün sabah 66.4 kg çıktım çok mutluyum ve diyet kortugum kadar zor geçmiyor

Canım bende 68 kıloyla baslıycam onceden proteın dıyetı yaptım 6 kılo verdım bugun dayanamadım bozdum sımdı bu daha mantıklı gelıyo agustosun 20lerıne kadar 62 falan olsam yeter yanı sadece 6 kılocuk vermek ıstıyorum ama hayatım boyunca tartıda 70ın altına dusmedım sen daha once 60ları gormusmuydun cunku cok kolay olmus vermen

kızlar bunu ben de yapmaya başladım bugün. esti birden deneyeyim dedim.

Bugün patates günü haliyle, kendime yaptığım patateslerden size bi önerim var patates günleri için. bir seferinde köri, bir seferinde taze fesleğen, bi seferinde taze biberiye kekik ekleyebilirsiniz. hem aromalarından dolayı aynı şeyi yiyor gibi hissetmezsiniz hem de lezzetli oluyor.

ben 60 kg ile başladım, boyum 168 zaten 4-5 kg bir şey vermek istiyorum. bakalım ne olacak sonuç.

Canim benimde boyum 1.68 kilom 68 ay sonuna kadar 8 kilo vermek istiyorum bugun basladim diyete suan kac beden giyiyosun merak ediyorum 60tan asagisinda pek gozum yok cunku

ben 38 giyiyorum şu an canım.

ayrıca sabah başlamıştım ama az önce patates dışında bir şeyler de yedim çünkü ben normalde çok fazla yemek yiyen biriyimdir. günde 3-4 öğün yemek yerim ve 2-3 kere de tatlı yerim artık ne varsa pasta, kek ne olursa. birden bire sanırım sadece patatesi dayayınca gözüm kararmaya falan başladı, 2 bisküvi yedim bakalım devam eder miyim bilmiyorum çünkü başladığımda çok okumamıştım ama sabahtan beri yazılanalra bakıyorum kiloları geri alanlar da mevcut.

geçen kış 64 olduğum bi dönem vardı, o zaman kendi kendime bi beslenme düzeni oluşturmuştum ve 1 ay geçmeden 60 oldum ondan beri de 1 yılı geçiyor hala 60'ım sanırım öyle bir şey yapsam daha iyi olacak.

kızlar ben de bu aralar birkaç kilo vermek için buralara bakınıyorum baktım bu konu aktifleşmiş yazayım dedim. patates diyetini hiç tavsiye etmem bir kere sindirim sisteminizi kötü yönde etkiler, fazlası sizi kabız yapabilir. çiğ sebzede de yağ yok yağ hormonlar için ve yağ yakımı için çok önemli. bu besinlerle sürekli tansiyon sıkıntısı çekersiniz ve bitiminde ne yaparsanız yapın kiloyu geri alırsınız. deneyen de oldu tanıdığım hiç memnun kalmadı. kişinin kendini bilerek günlük besinlerini tüketerek tabakları küçültmesi daha faydalı. çok kilolu bayanlar için demiyorum tabii onlar için doktor desteği şart. ama 3-5 kilo için buna başlayıp bu sefer 7-8 kilo fazlası oluyor insanın. şok diyetler hiç sağlıklı değil.

bende yarın başlıyorummmmmmmmmmmm
başlangıç kilom 70 diyelim düz olsun 69 kusuratlı bişiydi en son şimdi iftar sonrası tartılmak istemiyorum
söz veriyorum gün gün yazacagım lütfen sizde yazın en azından sonuçları yazın
umut oluyo insanlara inanın bana...
kilolu olmak nekadan zormuş bee

Canim benim bugun ilk gunum bitti zaten7den sonra bisey yemiyorum 68 kiloyla basladim 67 kusuratliydi benimde ama ben 5 gunun sonunda tartilicam simarip yada moralimi bozup kacamak yapmiyim:)

sonunda tartıda 53.100 gram gördüm gözlerim pörtledi resmen birkaç gündür abimin merak edip aldığı ama beğenmediği taze zencefili elmayla kaynatıp içiyorum onunmu faydası oldu acaba diyetten sonra kilom sabit kalmıştı çünkü.. 52 ye az kaldı ^^

Canim benim bugun ilk gunum bitti zaten7den sonra bisey yemiyorum 68 kiloyla basladim 67 kusuratliydi benimde ama ben 5 gunun sonunda tartilicam simarip yada moralimi bozup kacamak yapmiyim:)

canım ben oruç tutuyorum ve saat 20:15 iftar saati
mecburen geç yiyoruz
sahur yapmadım su içip yattım
iftara da 2 tane patates yiyeceğim
bende bitene kadar tartılmayacağım dediğin gibi 100 gr bile eksik versem hemen şımarıp kendimi dolabın önünde buluyorum
bakalım perşembe sabahı kaç kilo olacagım
yani bayramın ilk günü
inşallah iyi bi sonuç çıkarda bayram hediyesi olur bana
ben zaten 5 kilo falan beklemiyorum
2-3 kilo bile versem yeter şimdilik
bayram sonrası hemen isveçe başalayacagım

ne güzel canım sevindim valla benimde kırılma noktası galiba durdu kilom 69-70 arası...
elma ve zencefilin içine bi tanede kabuguyla limon at canım daha cok faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…